Elektronska cigareta

upravo to, meni cera dimi ispred nosa i ni malo me to ne iritira, svako svoje zadovoljstvo...

Danas sam se razočarao u sebe !
Do bola.
Ipak sam ja jedan jebeni seronja.
Upravo, dok ovo kuckam, zapalio sam osmu cigaretu.
Od današnjeg podneva.
Sve četiri baterije za elektronsku su mi neupotrebljive.
Niti mogu da se napune, niti drže struju....
Moraju na servis u ponedeljak.
Eto, a bio sam ubeđen da im se nikad neću vratiti.
Ali, ovo je viša sila i ja sam tu vezanih ruku.

Idemo dalje,
ako sam izgubio jednu bitku, nisam rat !
A, kad je bio 4. april prošle godine.....!?

Do bola.
Od današnjeg podneva.

Idemo dalje,

..kakve su ti te baterije kad mogu na servis?
..i znas sta, nije kraj sveta, ali mogao si nekako da iskuliras do sutra, recimo...ili da odredis samo
dve uz kaficu ili kako god....mada ni tih 8 nije strasno, nije strasna ni cela kutija, imas se cemu
vratiti..:ok:
..meni je skroz ok, sve sto ziv covek moze da uradi, svesno i svojom odlukom...nemoj da se
samooptuzujes...sutra je novi dan...nesto ne mogu da poverujem da ces se posle svega vratiti
duvanu...

Do bola.
Od današnjeg podneva.

Idemo dalje,

Ne nerviraj se. To je sto je. Priznaj da ti smrde?
Ti si bre glavni ovde za nekoliko nas koji smo presli na e cigaretu. Budi ponosan. U ponedeljak ces se vratiti na e cig i sve ce biti ok.

..imam neke "ubedjivace" da je ovo glupost najveca, pa cekam sta ce reci kad im jos skoci cena cigaretama...

Ih sto volim takve...cista zloba i ljubomora, a meni uvek samo daju jos veci podsticaj da uspem. Nema vece motivacije od njih, bar meni inadziji.
Super Afro za bus, da znas da sam pomislila ne tebe i na to kako ces ladno da uzivas ceo put...tako bih i ja. Na vreme si krenula taman da si se navika na e cab. Salji iskustva sa plaze, ako ima nesto korisno da naucimo..moja e cab ce ove godine prvi put na letovanje :lol:

Ih sto volim takve...cista zloba i ljubomora, a meni uvek samo daju jos veci podsticaj da uspem. Nema vece motivacije od njih, bar meni inadziji.
Super Afro za bus, da znas da sam pomislila ne tebe i na to kako ces ladno da uzivas ceo put...tako bih i ja. Na vreme si krenula taman da si se navika na e cab. Salji iskustva sa plaze, ako ima nesto korisno da naucimo..moja e cab ce ove godine prvi put na letovanje :lol:

...hehe..videcemo sutra kako ce se ponasati na plazi:lol:
...inace danas sa cerom u basti jednog kafica, pile kaficu, i ona svoje, ja svoje..vidim neki me gledaju cudno, nekima
vec sasvim normalo, susretali su se..i tako...
...jedina muka je sto nemas na sta da ih oslonis kad recimo hoces da spustis..ja danas svoju stavila u onu kutijicu sa
secerima dok sam nesto trazila po torbi, na sta god oslonim ona klizne i padne..:(

...hehe..videcemo sutra kako ce se ponasati na plazi:lol:
...inace danas sa cerom u basti jednog kafica, pile kaficu, i ona svoje, ja svoje..vidim neki me gledaju cudno, nekima
vec sasvim normalo, susretali su se..i tako...
...jedina muka je sto nemas na sta da ih oslonis kad recimo hoces da spustis..ja danas svoju stavila u onu kutijicu sa
secerima dok sam nesto trazila po torbi, na sta god oslonim ona klizne i padne..:(

Ja sam uz cigaru kupila i onu futrolu sto moze i oko vrata da se nosi, to koistim kad su mi pune ruke koje cega, i ne znam kako bih bez toga funkcionisala. To je stiti, ne kotrlja se po stolu, je je ni ne vadim iz toga osim kad naravno, menjam bateiju. Sad sam videla da su dobili razne dezene i boje tih futrola, kad sam ja kupovala bila je samo crna...i oko 300 dindzi su...moja je bas ruzna al radi posao. Malo sam ljubomorna na ovenove lepe al necu kupovati, kupicu ulje za te pare...tako da kutijica za secer je super mozes da maznes iz kafica i bog da te vidi :lol:

Grofe zato se mora imati tzv backup ne smijes ostati bez baterije...i uzmi konacno nesto kvalitetno

Ako 4 nije dovoljno, ne znam koliko jeste !?
Šta, jel' mora tuce ?

Svu opremu kupio sam u "Umbrelli",
Samo sa njima kontaktiram.
Najjači su, nisu jeftini, pretpostavljam da ne zaostaju kvalitetom.
Nisam kineski, pijačni ili kiosk kupac, u ovakvim stvarima.
Kada biram između kvaliteta i cene, uvek biram, kvalitet....
3 baterije su od 900 m/ah, a jedna od 1100 m/ah.
Šta treba još ?
Da se skinem go na Terazijama !?

Do bola.
Od današnjeg podneva.

Idemo dalje,

:( idemo dalje...

mozda su afro i jav u pravu. probaj neku drugu. sve mi se vise cini da je ambrela nekvalitetna...

Ja sam uz cigaru kupila i onu futrolu sto moze i oko vrata da se nosi, to koistim kad su mi pune ruke koje cega, i ne znam kako bih bez toga funkcionisala. To je stiti, ne kotrlja se po stolu, je je ni ne vadim iz toga osim kad naravno, menjam bateiju. Sad sam videla da su dobili razne dezene i boje tih futrola, kad sam ja kupovala bila je samo crna...i oko 300 dindzi su...moja je bas ruzna al radi posao. Malo sam ljubomorna na ovenove lepe al necu kupovati, kupicu ulje za te pare...tako da kutijica za secer je super mozes da maznes iz kafica i bog da te vidi :lol:

...ne mogu da nosim oko vrata nista, bas mi smeta..tako da to kod mene ne bi vrsilo nikakvu funkciju...ja stavim u onu staru futrolu za naocare, koja ima otvor sa jedne ,
pa u to ubacim i napunjene rezervne baterije i bocicu tecnosti...e sad sve to fino stoji u torbi, retko ulicom parim inace...samo kad negde sednem..pa mi danas to u kaficu
zasmetalo...nemam je gde...a ta kutijica vrsi posao jer je bila puna, nista mi ne bi znacila prazna...ne moram ni da maznem na puno mesta bi mi je dali bez problema, ali
nije to, to sto meni treba...moram da smislim nesto..a sta nemam pojma sto bi bilo korisno za te situacije....

Back