Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
e ovaj podatak da se pod odma' ubaci u istraživanja,žene slabe,muški se goje 
taj mi se momenat sviđuška

taj mi se momenat sviđuška

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al 3l vode je za mene previse..kad izguram dve super je...
...a nahvalio si se samo tako, bas lepo valjda vidi neka udavaca pa ko zna mozda te i ozenimo ovde![]()
Bitno je da dejan jede,ne pusi i DIZE TEGOVE;-)
pa ja sam napisao da sportisti treba da piju preko 3 litra,ti nisi sportista,po dosadasnjim tvojim postovima zakljucio bi da imas 50+,ti treba da pijes 1.5-2 litra,bilo bi dobro da mozes 2l..a sto se tice zenidbe ja to zavrsio odavno,imam klinju 10 god..
- - - - - - - - - -
tako je ribo i bez dimova u plucima vise...sad vise ne pusim,nesto drugo radim...,malo na svoj racun da se zezam...
![]()
axaxa kakva je zabava paritu u punom busu gde dve trecine putnika sizi sto ne noze da zapali, znaci neprocenjivo![]()
Izvolte Grofe dodjite na temi gore, kao gost...mozda ti se svidi pa ostanešMislim da je degutantno koristiti el. cigaretu u javnom prevozu.
Bez obzira što upotreba nije zabranjena.
Deluješ pomalo narcisoidno i budalasto !
kakve veze ima što je otvorio ovu temu...znam...eto u medjuvremenu je uznapredovao i rešio da se preseli na gornju, smatrajuci el.cigaretu kao medjufazuOranz,grof je otvorio ovu temu pa nema potrebe da ga pozivas;-)