Elektronska cigareta

Mislim da je degutantno koristiti el. cigaretu u javnom prevozu.
Bez obzira što upotreba nije zabranjena.
Deluješ pomalo narcisoidno i budalasto !

..pa sad, ne znam da li bi to mislio kad bi sedeo u busu 13h...
..nekad sam vecito cupkala na sedistu kad ce konacno da stanu negde u nekoj nedodjiji da zapalim
pa mi presedne, jer obicno bude jako hladno..i iznerviram se...
...uopste ne izgledas budalasto, izgledas ok, ne radis nista nemoralno, a uostalom ovakvih desavanja
ce biti i vise i cesce...cigarete od 1.07. opet poskupljuju...

..nekad sam vecito cupkala na sedistu kad ce konacno da stanu negde u nekoj nedodjiji da zapalim
...uopste ne izgledas budalasto, izgledas ok, ne radis nista nemoralno, a uostalom ovakvih desavanja

moram da priznam da mi je to jedna od boljih vesti. vise me se ne dotice :ztongue:

kakve veze ima što je otvorio ovu temu...znam...eto u medjuvremenu je uznapredovao i rešio da se preseli na gornju, smatrajuci el.cigaretu kao medjufazu:)

el.citareta i jeste medjufaza da se organizam bez veceg stresa oslobodi nikotina. mislim i lepsa i jeftinija ;)

- - - - - - - - - -

..ni mene nego videh jos neki dan, pa mi sad palo na pamet.. pisalo je da cene idu gore za nekih 5 dinara...
..moram da se pohvalim da je veliko dete odusevljeno sto joj majka pusi e-cigaretu, sve je drugarice zvala da se
hvali:heart:
..mala me kulira:lol:

bravo :heart: :heart: :heart:

ne koristim ali citam povremeno i kapiram da je i ona sa nikotinom...ili nije:think:

iskreno, nikome ja vise nista ne verujem, ali znam da sam posle 37 godina prestala nacisto zahvaljujuci, naravno jakoj volji ali itekako i e.cig. nije bilo preznojavanja, frke... dakle, svakome bih preporucila. postoje neke varijante od (valjda) 24 % pa do 0 % nikotina u e.cig. relativno brzo sam dosla do 0 % i onda ukapirala da mogu i bez toga. usla sam u treci ili cetvrti mesec smokefree.
oko mene nema pusaca, ali i kada sam medju njima ne smeta mi ni dim, niti mi se pusi... nisam od onih "sektasa" koji su presali da puse, pa misle da su najpametniji na svetu. neka svako odluci sta je za njega najbolje.

iskreno, nikome ja vise nista ne verujem, ali znam da sam posle 37 godina prestala nacisto zahvaljujuci, naravno jakoj volji ali itekako i e.cig. nije bilo preznojavanja, frke... dakle, svakome bih preporucila. postoje neke varijante od (valjda) 24 % pa do 0 % nikotina u e.cig. relativno brzo sam dosla do 0 % i onda ukapirala da mogu i bez toga. usla sam u treci ili cetvrti mesec smokefree.
oko mene nema pusaca, ali i kada sam medju njima ne smeta mi ni dim, niti mi se pusi... nisam od onih "sektasa" koji su presali da puse, pa misle da su najpametniji na svetu. neka svako odluci sta je za njega najbolje.
slazem se oko toga da svako sam treba da odluči...ja sam se danas malo šalila sa pozivom Grofu, verovatno misli šta sad ova smara...elem za mene lično je to parenje smaranje a i novčano neodrzivo,msm ko da se zeza sa tim...zato sam ja na svoj način,nik,zvake od 2mg jer sam i takve cig. pušila slabe od 1mg...malo prozvacem pola zvake kad je frka otp.oko podneva i ujutru...bacam kroz koji dan i njih...inace mm ne pusi a ni ćerka i vecina mojih prijatelja su nepušaci a oni koji puše mi nece smetati a zašto bi...njihova stvar kao što je i moja bila do skora:mrgreen:

Nismo se razumeli,
Mislio sam na kratke relacije i gradski prevoz,
A, ove linije, kao Beograd - Thesaloniki ili Beograd - Budva,
tu se druge pJesme pJevaju,,,,

Ima da džmarim da vozaču oči suze od dima,
tokom celog puta !

Šta te se tiču cigarete ?
Plusquamperfect i ružno sećanje.
Mi, ex duvandžije treba da se molimo Bogu dragom
da nam "zejtin" ne poskupi.
I ostale naše komponente......

ne koristim ali citam povremeno i kapiram da je i ona sa nikotinom...ili nije:think:

Jeste.
Nije duvanski, već industrijski nikotin.
I to je jedini isti sastojak.
Od oko 4.000 (!!?)
I zbog toga se tečnosti proizvode od 0, 9, 18 i 24 % nikotina.
Po potrebi i "zagriženosti" konzumenta....!
Jer, nikotin je taj što stvara zavisnost,
dok su ostalo štetni, vrlo štetni i pogubni sastojci....
Koje, na našu sreću NEMA el. cigareta !

Poslednja izmena:

Nisi sektaš, al' opet iz tebe kulja ponos !
Grešiš, jer nastojiš da minimiziraš uspeh.
A, on to realno i jeste.

Treba imati slonova jajca, pa pobediti narkomaniju !

Nisi sektaš, al' opet iz tebe kulja ponos !
Grešiš, jer nastojiš da minimiziraš uspeh.
A, on to realno i jeste.
Treba imati slonova jajca, pa pobediti narkomaniju !

hvala grofe, svako ko uspe da ostavi pusenje je car. iskreno jos uvek ne verujem da je sve iza mene. zaista sam mislila da nikada, ali nikada necu moci da ih ostavim, nisam bila vikend-pusac, nego lokomotiva. ne volim bivse pusace kada pocnu da popuju. sigurna sam da znas na koju "sortu" mislim. nisam ih volela ni kao pusac, a ni sada.

Pusenje i parenje su dva razlicita pojma.sa pusenjem sam prestala,a sa parenjem mi ne pada da na pamet da prestanem.ovo je tema o elektronskoj cigari a ne nepusacki kutak.

Zar sam ja rekla nesto drugo?

Henriet je napisala:

]el.citareta i jeste medjufaza da se organizam bez veceg stresa oslobodi nikotina. mislim i lepsa i jeftinija [/B]

Zamolila bih te da citas pazljivo jer ja nisam iz sekte bivsih pusaca, jednostavno pisem tamo gde zelim.

Dobro si napisala,nekome i jeste medjufaza (Henrijet)meni prelijepa faza;-)uz koju sam pocela zdravije da se hranim,pocela da vjezbam,setam,dovela liniju do savrsenstva.a u mojoj fazi nepusenja i neparenja sam nabacila za 1 mjesec 5 kg,sjajno

Poslednja izmena:
Dobro si napisala,nekome i jeste medjufaza (Henrijet)meni prelijepa faza;-)uz koju sam pocela zdravije da se hranim,pocela da vjezbam,setam,dovela liniju do savrsenstva.a u mojoj fazi nepusenja i neparenja sam nabacila za 1 mjesec 5 kg,sjajno

Ma ok je, samo htedoh reci, a bila sam jasna, da e-cigaretu puse ljudi koji ne zele da se odreknu zadovoljstva pusenja.
Inace, statistike kazu da niko nije zahvaljujuci e-cigareti batalio pusenje jer to nije ni zeleo.

Moguce je da je za tebe tako ( medjufaza), za ostale pusace e-cigareta to nije medjufaza, jer da zele da prestanu da puse prestali bi i bez e-cigarete.

znam jos nekoliko ljudi, koji su prestali na isti nacin kao i ja. mora da smo statisticka greska :zcepanje:
rayela, jasno sam napisala da nikada nisam volela pusace koji prestanu da puse i drze ostalima predavanja o stetnosti cigareta. lepo, bravo za njih, al` smaraju. svako mora sam da resi da li ce i na koji nacin hoce ili nece da prestane da pusi. nek` trci oko kuce, pije vodu, apsolutno nevazno. vazno je jedino da ako hoce ostane uporan.

znam jos nekoliko ljudi, koji su prestali na isti nacin kao i ja. mora da smo statisticka greska :zcepanje:
rayela, jasno sam napisala da nikada nisam volela pusace koji prestanu da puse i drze ostalima predavanja o stetnosti cigareta. lepo, bravo za njih, al` smaraju. svako mora sam da resi da li ce i na koji nacin hoce ili nece da prestane da pusi. nek` trci oko kuce, pije vodu, apsolutno nevazno. vazno je jedino da ako hoce ostane uporan.
Verujem da je tako, ali ponavljam da to sa mnom nema veze jer ja jos uvek pusim, ovde zalazim u nadi da cu preci na e-cigaretu.
Da li sam ja ikada ovde drndala o stetnosti cigareta?
Poenta mog prvog posta zaista je bila ta da ljudi prelaze na e-cigaretu ne zato jer zele da prestanu da puse nego bas zato jer su strastveni pusaci,
a ne zele nezeljene posledice koje svakako klasicne cigarete imaju, a i ne zele da daju silnu lovu za cigarete.

Verujem da je tako, ali ponavljam da to sa mnom nema veze jer ja jos uvek pusim, ovde zalazim u nadi da cu preci na e-cigaretu.
Da li sam ja ikada ovde drndala o stetnosti cigareta?
Poenta mog prvog posta zaista je bila ta da ljudi prelaze na e-cigaretu ne zato jer zele da prestanu da puse nego bas zato jer su strastveni pusaci,
a ne zele nezeljene posledice koje svakako klasicne cigarete imaju, a i ne zele da daju silnu lovu za cigarete.

nije mi jasno gde si sebe pronasla u mom komentaru. necu treci put da ponavljam. ti "sektasi" su postojali i pre 40 godina, mnogo pre krstarice, ni na koga ovde nisam mislila. nego, generalno na ljude koji dave o prestanku, a jos im se dimi iz usiju. prestali - pa su sad najpametniji...
a, ako zaista zelis, probaj - meni je uspelo, nikoga niti nagovaram niti reklamiram, samo kazem da nisam imala problem uz e.cig. nisam ostavila bas odjednom. trajalo je sigurno godinu dana, ali nisam imala nikakvih problema niti posledica. ja, prvo lice. :) i, srecno, sta god da resis!

kako necete da shvatite da vi koji pusite elektricne cigarete niste prestali sa pusenjem,samo ste zamenili drugu vrstu dima koji uvlacite u pluca..Zna se sta znaci PRESTANAK PUSENJA..Nemojte da brkate pojmove..Ko god je presao sa pravih na el cigarete taj nije prestao da pusi,a onaj koji je posle pravih smrdusica ostao dosledan i ne uvlaci u pluca nista taj je prestao da pusi i naziva se NE PUSAC..Tako da nemoj pricati kupi el cigaretu i prestaces da pusis jer to nije tacno..

Back