Elektronska cigareta

Moja prva ecig koju sam probala je ona kineska ehealth...da dusu ispovracas...tada su nam zabranili pusenje na poslu,prije 3 god....propusila sam i kao bijednik vani po
Kisi i oluji pusila i pila kafu.zahvaljujuci ry4 flavout art koji je dosao uz umbrellu classic(to je ona sto je crkls poslije 7 dana)sam prestala pusiti smrduse...kupila sam eroll i od tada uzivam..kamo srece da sam ranije probala kvalitetnu ecig i dobru tecnost

Poslednja izmena:
..dobro je i ovako,nikad nije kasno...:ok:

...ja sam mnogo srecna sto sam prelomila, i sto vec toliko dana moja kuca i kosa mirisu..i sve sto operem mi mirise dok opet ne dodje do pranja...divoteee..to sam
totalno zaboravila kako izgleda, kad sve oko mene mirise...

Pluca vapera poslije 5 godina parenja
y9abazam.jpg

Lijevo su pluca pusaca gdje ima puno svjetlo sivog,maltene je "popusio "cijela pluca,desno su ta ista pluca uz parenje,vidis da ima dosta crne povrsine(to su zdrava pluca),znaci pluca su mu poslije 5 godina"0zdravila"!

Poslednja izmena:
Afro,ja sam bila primorana kupovati rezervne dijelove jer sam iz neznanja slomila tankove dok sam ih otvarala da se operu,pa mi pustili ulje i uništili bateriju,pa pocupala fitilj jer je zapekao...svašta nešto...zato sad imam 10 atomizera,4 baterije,6 tankova,2 punjaca...

Moj slučaj.
S tim što ja nisam ništa pokušavao sam da servisiram.
Jednostavno, prikupilo se.
Sad, kad odnesem 15 atomizera na servis,
ima da dam lepu cifricu....
Komad - 300 dindži.

...hehe..ja inace volim visnje..a nisam nekad...cudo jedno kako nam se menjaju ukusi inace s' godinama...:eek:
...sve mi je na 9% ili mg, kako god...ono ostalo mi jako...u stvari mozda i nije, ali ako mi ovo pase sto bih uzimala jace,
mozda kasnije predjem na 6..to bi bilo lepo...o, 0 sada ne razmisljam, bice vremena i za to...
...da, da..to polako mi je stalno u glavi:D

Možeš slabije, ali pariš češće....

..e pa dobro, nesto mi se nije rizikovalo, rekoh bolje da uzmem ovo sto mi je sigurno bar dok mogu...
..i meni se dopada ta nova, narocito ta bordo vec sam rekla jednom...ali ce se na dopadanju zavrsiti,
super mi je ova moja roza "za devojcice":lol:

Ovako se najbolje otvara atomizer da ti se ne iskrivi i da ne pocupas grijac iznutra.i obavezno prije otvaranja povuci nekoliko
Dimova da odlijepis fitilj od grijaca
Afro/sve su to moje greske bile...

Poslednja izmena:

Back