jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Probaj jt tecnosti,kvalitetna su i dobar je ry4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A mama mi je lik,cijelu je kucu preprala,sve joj smrdi...

Lijevo su pluca pusaca gdje ima puno svjetlo sivog,maltene je "popusio "cijela pluca,desno su ta ista pluca uz parenje,vidis da ima dosta crne povrsine(to su zdrava pluca),znaci pluca su mu poslije 5 godina"0zdravila"!
Afro,ja sam bila primorana kupovati rezervne dijelove jer sam iz neznanja slomila tankove dok sam ih otvarala da se operu,pa mi pustili ulje i uništili bateriju,pa pocupala fitilj jer je zapekao...svašta nešto...zato sad imam 10 atomizera,4 baterije,6 tankova,2 punjaca...
Ova gore ecig je bas za pocetnike..,pogledaj video
...hehe..ja inace volim visnje..a nisam nekad...cudo jedno kako nam se menjaju ukusi inace s' godinama...
...sve mi je na 9% ili mg, kako god...ono ostalo mi jako...u stvari mozda i nije, ali ako mi ovo pase sto bih uzimala jace,
mozda kasnije predjem na 6..to bi bilo lepo...o, 0 sada ne razmisljam, bice vremena i za to...
...da, da..to polako mi je stalno u glavi![]()
Možeš slabije, ali pariš češće....
...pa kako, kad cu nesto da radim ako cu celi dan da drzim cigaru u rukama...ne moze to, ovako imam ritam...
Nemoj da radiš ništa !
Samo lezi i pari.
Jedan je život....