Elektronska cigareta

A tebi trebaju rezervni atomizeri,par baterija i tecnosti...ja sam mirna za nekoliko mjeseci ,samo tecnosti uzimam...mama samo pari kapucino i uopste nema onog kondenza,brzo se skopcala ono dugmence

...da, da uzmem to pa da "odmorim" malo od kupovine bilo cega vezano za cigarete:)
...super, ja sam se jedva navikla, ali eto uspela sam, nema vise onog "pijenja" ulja, sve manje pravim te kondenze...a
mislila sam necu nikad savladati...

...znas kako, ja sam kupovala na box pa nisam svaki dan isla na trafiku, ali mi je super sad sto uopste fakticki ne mogam da imam nekih para
ako imam ono osnovno u kuci...nema nerovoze sta cu ako ostanem bez cigara, sto je i bio razlog kupovine boxa umesto kutije dnevno..samo da
me ne uhvati noc, a ja nemam da zapalim..sad me bas briga:super:
..i nemam vise pepeljaru na stolu, ne treba mi...jedino zaboravim da je iznesem kad dodje neko ko pusi...:lol:

...znas kako, ja sam kupovala na box pa nisam svaki dan isla na trafiku, ali mi je super sad sto uopste fakticki ne mogam da imam nekih para
ako imam ono osnovno u kuci...nema nerovoze sta cu ako ostanem bez cigara, sto je i bio razlog kupovine boxa umesto kutije dnevno..samo da
me ne uhvati noc, a ja nemam da zapalim..sad me bas briga:super:
..i nemam vise pepeljaru na stolu, ne treba mi...jedino zaboravim da je iznesem kad dodje neko ko pusi...:lol:

zvirnem da proverim kako ide :)
svaka cast !

nego da prokomentarisem za ovu pepeljaru. veruj, kad ti se vrate sva cula, jako ce ti smetati miris iz nje....
ne smeta mi kada sam u drustvu pusaca (nemam nikakvu zelju da zapalim, ne smeta mi dim), ali pepeljara (bljaks ;) )

zvirnem da proverim kako ide :)
svaka cast !

nego da prokomentarisem za ovu pepeljaru. veruj, kad ti se vrate sva cula, jako ce ti smetati miris iz nje....
ne smeta mi kada sam u drustvu pusaca (nemam nikakvu zelju da zapalim, ne smeta mi dim), ali pepeljara (bljaks ;) )

..inace mi je smetalo, pa sam je iznosila na terasu ili je okretala naopako ako nisam mogla istog momenta da je operem iz bilo kog razloga...
..primetila sam da drugarica kad dodje na kafu manje pusi, nego sto je pusila kad smo dimile zajedno...i to je nesto...
..moja sreca je sto ja nemam zavese u kuci, pa mi se ne uvuce dim od te 2-3 cigarete...a nisam ih imala jer sam pusila prilicno, i nisam zelela
da robujem zavesama svakih par dana...

..ide, ide...pu, pu, da ne ureknem:D

..inace mi je smetalo, pa sam je iznosila na terasu ili je okretala naopako ako nisam mogla istog momenta da je operem iz bilo kog razloga...
..primetila sam da drugarica kad dodje na kafu manje pusi, nego sto je pusila kad smo dimile zajedno...i to je nesto...
..moja sreca je sto ja nemam zavese u kuci, pa mi se ne uvuce dim od te 2-3 cigarete...a nisam ih imala jer sam pusila prilicno, i nisam zelela
da robujem zavesama svakih par dana...

..ide, ide...pu, pu, da ne ureknem:D

onda da zakljucimo I da je to kod svakog drugacije. meni samo piskla smeta :) :)

a da ureknemo necemo. sto bi se vracali na staro? :D samo naped

evo konacno ;)
1400885183162.jpg

Back