Elektronska cigareta

:-))))poslušala si me,super!divna je,ps i ja sam dobila tu tečnost gratis ali mi je bezveze meni je najljepsa duvanska ry4 od joyetecha,
Ali sada parim vocne
...a jesam, ti si za sve kriva ubuduce:lol::P
Kliknes dugme i lagano vuces ne jako kao obicnu cigaru
..jes treba to navezbati..:mrgreen:

Obavezno pij vode jer će ti biti suva usta.ps treba da sisti kad vuces

..nisam ocekivala to sistanje pa sam mislila da je pokvarena, pa da nesto nije dobro namesteno..ma
svasta nesto mi proslo kroz glavu...ovo je neka tecnost najslicnija malboru lajt.. USA Mix...jacina mu je 11mg..
..pa sad pijem kafu pa mi fino..videcemo kasnije...
..e iduceg meseca da kupim jos par grejaca i futrolicu..

- - - - - - - - - -

..kako nestade fotka:eek:

Nauci ćeš na onom forumu kako se ciste atomizeri...baterija jedna neka je napunjena pa kad jednu potrosis ubaci drugu....nemoj ostati bez baterije jer ćeš zapaliti smrduse

...e prvo da zapamtim sta se kako zove..pa onda da cistim:rumenko:

- - - - - - - - - -

..e da sad su baterije fabricki pune..pa necu da punim dok se ne isprazne skroz...tako mi je ona cura rekla u prodavnici...

Nauci ćeš na onom forumu kako se ciste atomizeri...baterija jedna neka je napunjena pa kad jednu potrosis ubaci drugu....nemoj ostati bez baterije jer ćeš zapaliti smrduse.roza futrola je prelijepa

...na onom forumu se jako tesko snalazim...
...al dobro iscitacu sto mogu...
..inace boli me glava, malo mi je muka...cini mi se da je meni ovo jako, ili nesto ne radim dobro...
...jeste vi imali takve smetnje ili ne?
..kako ste ih resili?

Ja nisam pusila smrduse uz elektronsku...parila sam cijeli dan...dobila plikove u ustima jer nisam pila vodu...mislim da se ne treba gasiti.treba je samo drzati uspravno u nekoj posudi da dođje tank gore...kad je odlozis...možda ti je visok postotak nikotina u tecnosti a puno si parila...

Poslednja izmena:
Ja nisam pusila smrduse uz elektronsku...parila sam cijeli dan...dobila plikove u ustima jer nisam pila vodu...mislim da se ne treba gasiti.treba je samo drzati uspravno u nekoj posudi da dođje tank gore...kad je odlozis...možda ti je visok postotak nikotina u tecnosti a puno si parila...

...ja sam dok nisam uzela ovu cigaretu zapalila nekoliko komada, onda nisam do 17 i 30 ni jednu, pa u toku sat vremena 4 komada i od tad ni jednu...ali me od ove e-cigarete boli glava,
da li je od jacine ulja ne znam ali mi u glavi gruva...a pojela sam bogaoca od podne do sad, kad bi tako bilo svaki dan bilo bi jako opasno:evil:
..nisam bas parila puno, bar mislim da to nije puno u odnosu na celu kutiju cigara...vodu pijem...

Ja lijepo napisah za vodu....nemam nezeljenih efekata

...evo pijem, nisam ovoliko vode popila zadnjih nedelju dana kao od juce od ovog momenta...:eek:
...ali mi je cudno sto me je glava bolela juce celi dan, kako krenem da parim tako mi se zamanta...danas
malo bolje...
....bitno da nisam posegla celi dan za obicnom cigaretom, a stoje mi na stocicu pored...

Ne vuče te zelja za obicnom...i da zapalis smrdice ti..ja stalno nosam malu flasicu sa vodom...kad sam ostavila smrduse i presla na eroll bojala sam se da ću se udebljati pa sam stalno pijuckala vodu,zeleni caj,cedevitu...detoksikacija...koliko si puta punila tank,kapacitet je ecaba 1,2ml,a moj 0,4ml,ja punim 2 puta dnevno.
USA mix je meni bljak,extra je kapucino kad pijes kafu,ry4 meni(i mnogima)najdrazi...trenutno parim tresnju sa cokoladom

Poslednja izmena:
Ne vuče te zelja za obicnom...i da zapalis smrdice ti..ja stalno nosam malu flasicu sa vodom...kad sam ostavila smrduse i presla na eroll bojala sam se da ću se udebljati pa sam stalno pijuckala vodu,zeleni caj,cedevitu...detoksikacija...koliko si puta punila tank,kapacitet je ecaba 1,2ml,a moj 0,4ml,ja punim 2 puta dnevno

...nisam punila od juce od kad su mi oni napunili...imam jos pa necu da punim ili bi mozda trebala, ne znam....bateriju sam juce jednu napunila i drzi mi jos...
...a ne dimim stalno, nisam ni kad sam ove obicne pusila drzala stalno cigaru u ruci...trudim se da se ponasam isto...
...da me vuce valjda bi zapalila, "evo me gledaju" dok kuckam:)

- - - - - - - - - -

...i dalje se na onom forumu nista ne snalazim, ne vidim uopste gde da cekiram teme koje me zanimaju, i smor mi je sama crna pozadina...logicnije mi je da ovde
pricamo o tome sto nas zanima i sto nam je potrebano nego da "letam" od foruma do foruma...

...eee..jednom cu se nadam se i ja tako hvaliti...:)

- - - - - - - - - -

...jesam li ja utripovala ili mi sve jace mirise od jutros...sirila ves i odusevila se kako mirise...nesto nisam osecala tako jako mirise...ili to ja samo tako sebe
ubedjujem:confused:

Ja onaj forum ne čitam na crnoj pozadini nego preko aplikacije tapatalk pa je lijepa i bijela isto ka i ovdje...samo sam obiljezila teme koje me zanimaju....i tamo puno brze dobiješ odgovor na sve,ova je tema jako slabo posjecena

...eee..jednom cu se nadam se i ja tako hvaliti...:)

- - - - - - - - - -

...jesam li ja utripovala ili mi sve jace mirise od jutros...sirila ves i odusevila se kako mirise...nesto nisam osecala tako jako mirise...ili to ja samo tako sebe
ubedjujem:confused:

Treba 48 sati da ti se potpuno vrati culo ukusa i mirisa....a kakav je tek ukus jagoda i paradajza...ja to 18 god nisam osjetila;-)

...a, da, to za hranu...znaci juce sam pojela bogaoca, vec sam pisala i slatko i slano i mesano...ma katastrofa...danas sam vec malo
bolja....to mi je najveci strah...nadam se da cu to prevazici nekako...

- - - - - - - - - -

Ja onaj forum ne čitam na crnoj pozadini nego preko aplikacije tapatalk pa je lijepa i bijela isto ka i ovdje...samo sam obiljezila teme koje me zanimaju....i tamo puno brze dobiješ odgovor na sve,ova je tema jako slabo posjecena

..pa da je aktiviramo bolje:)
..ne mogu da skidam i to na telefon, smor mi je iskreno...drugo prazne mi te aplikacije bateriju...

- - - - - - - - - -

Treba 48 sati da ti se potpuno vrati culo ukusa i mirisa....a kakav je tek ukus jagoda i paradajza...ja to 18 god nisam osjetila;-)

...cuj ja pusim od svoje 14-te, a ove cu nauniti 55 ako bude srece...jedan perod od 5 godina neki mesec manje nisam pusila, ostalo sve bez ijednog pokusaja
ostavljanja.....

Back