Elektronska cigareta

neki ugostitelj postavi pitanje oko masti na plucima ( a javio se samo da nam drzi predavanja,
kao da smo ovce). Nema jos nikakvih saznanja o stetnosti E cigareta jer je to sve jos uvek novo i sveze.

Nisam ja u ovom slucaju neki ugostitelj, vec bivsi pusac. Ne smatram da je bilo ko od vas ovca, ovde sam da bih pomogao u ostavljanju cigareta koliko god mogu. Pa makar i drzao predavanja koja niko od vas pusaca ne trazi, ali znam da ce nekome pomoci. Cesto ljudima fali bas taj neki prekidac,kap koja ce preliti casu, da bi ostavili pusenje!

inace, kolumbova flota je pre 500 godina donela duvan, koj su par stotina godina prepisivali kao lek, ali su tek pre 50 godina otkrili koliko je stetan! Zar nam je potrebno 500godina i milioni zrtava da bi shvatili da je e cogareta stetna?

Tecnosti za parenje ne sadrze nikakva ulja, edukujete pre nego sto dodjete da nam, nicim izazvani, solite pamet.

Ja sam prestala da pusim posle vise decenija po prvi put i jako sam srecna zbog toga.

Nikotin nije nista stetniji od kofeina.Bez problema sam ga za malo vise od 5 meseci smanjila s 18 mg na 6 mg. Ne bih se potresala ni da parim 24 mg.

Ko moze da prestane da pusi na suvo, svaka mu cast, a nas koji smo prestali da pusimo zahvaljujuci parenju, ostavite na miru.

Tecnosti za parenje ne sadrze nikakva ulja, edukujete pre nego sto dodjete da nam, nicim izazvani, solite pamet.

Ja sam prestala da pusim posle vise decenija po prvi put i jako sam srecna zbog toga.

Nikotin nije nista stetniji od kofeina.Bez problema sam ga za malo vise od 5 meseci smanjila s 18 mg na 6 mg. Ne bih se potresala ni da parim 24 mg.

Ko moze da prestane da pusi na suvo, svaka mu cast, a nas koji smo prestali da pusimo zahvaljujuci parenju, ostavite na miru.

Ko je vama rekao da ne sadrzi ulja? Znate i 19 cigara dnevno je svakako zdravije od 20, ali i dalje je stetno i opasno! ;)
Cestitke za prestanak pusenja, pretpostavljam da ste dosta srecni, i treba, veliki je to podvig! ;)
Ono sto ja hocu da kazem da je prestanak pusenja moguc i bez e-cigareta, flastera, tableta itd. Samo je za pocetak potrebno da sebi priznate da ste zavisnik od nikotina!
Zavisnik ste, samo sto ga sada unosite na drugi nacin. Hvala Bogu, pa je parenje za razliku od pusenja dosta bezbedniji za posmatrace, nije stetno koliko i pasivno pusenje.

Imam prijatelja koj pari. Pa on ono cudo ne ispusta iz ruke. Cak ga je okacio i oko vrata, da mu bude pri ruci! :D Debilizam totalni! :D Smesno je, ali je i zalosno, na svakih dva minuta povuce po jednom dvaput, kao da je ne daj Boze na nekom aparatu bez kojeg ne bi mogao da prezivi.,, ma bezi bre, smesno..! :D

Nauka jos nije utvrdila koliko je stetna e cigareta, ali hvala Bogu, nece im trebati 500 godina,barem zamorcadi ima na pretek a i jos ce ih biti, vecina pusaca u e-cigareti vide nekakav eliksir, ne znam samo zbog cega.. ma ne kazu djabe, "davljenik se i za slamku vata".. ;)

Sastav e-tečnosti proverenih proizvođača danas je uglavnom transparentan i većina ovih proizvoda sastoji se od propilen glikola, biljnog ulja,vode, arome, a može imati i dodatak medicinskog nikotina.
Ipak, čini se da većinu korisnika neosnovano zbunjuje i plaši eventualna štetnost propilen glikola. Na ruku neopravdanim strahovima svakako idu i laičke tvrdnje neupućenih pojedinaca i “šuškanja” po Internet forumima da je ovaj sastojak isto što i antifriz, da je koban po respiratorni sistem ili toksičan.
Istina je da je propilen glikol u toj meri neškodljiv da je danas jedan od osnovnih vezivnih sastojaka velikog broja lekova, te da veliki deo farmaceutske industrije počiva upravo na njemu. O potpunoj neškodljivosti ovog sastojka priča Miroljub Petrović, doktor medicinskih nauka i redovni profesor beogradskog Farmaceutskog fakulteta.
- Propilen glikol je baza ogromnog broja lekova koji se nalaze u slobodnoj prodaji, kao i rastvarač nekih lekova koji se daju direktno u venu. Najbolji dokaz njegove potpune neškodljivosti je praksa mešanja ovog sastojka sa propolis kapima koje se tako razređene daju deci. Da je ovaj sastojak opasan, lekari ne bi prepisivali lekove sa propilen glikolom najmlađim i najranjivijim pacijentima, niti bi ovaj sastojak bio prisutan u lekovima koji se daju direktno u venu – obašnjava doktor Petrović.

Nisam ja u ovom slucaju neki ugostitelj, vec bivsi pusac. Ne smatram da je bilo ko od vas ovca, ovde sam da bih pomogao u ostavljanju cigareta koliko god mogu. Pa makar i drzao predavanja koja niko od vas pusaca ne trazi, ali znam da ce nekome pomoci. Cesto ljudima fali bas taj neki prekidac,kap koja ce preliti casu, da bi ostavili pusenje!

inace, kolumbova flota je pre 500 godina donela duvan, koj su par stotina godina prepisivali kao lek, ali su tek pre 50 godina otkrili koliko je stetan! Zar nam je potrebno 500godina i milioni zrtava da bi shvatili da je e cogareta stetna?

Bivsi pusaci su najgora sekta:D
Ja sam udata za coveka koji nikada u zivotu nije pusio, cudno da njemu ne smeta ni moje , ni tudje pusenje, cak sam ja ta koja zadnjih godina pusi
samo napolju, maltretiram i svoje goste pusace da i oni tako puse jer mi smeta u stanu miris ( ili smrad) cigareta.

Svasta nesto je stetno, ali cemu zivot bez ovih malih, slatkih poroka;)

Bivsi pusaci su najgora sekta:D
Ja sam udata za coveka koji nikada u zivotu nije pusio, cudno da njemu ne smeta ni moje , ni tudje pusenje, cak sam ja ta koja zadnjih godina pusi
samo napolju, maltretiram i svoje goste pusace da i oni tako puse jer mi smeta u stanu miris ( ili smrad) cigareta.

Svasta nesto je stetno, ali cemu zivot bez ovih malih, slatkih poroka;)
Нисмо.
Пушио сам по две пакле јаких цигарета(марлборо, винстон, али црвени пал мал без филтера ми је био омиљен!), приликом првенствених шаховских мечева тог дана и три паклице, 15,5 година и оставио пре 18 година, али никад нисам пребацивао пушачима кад запале.
И познајем друге који нису искључиви.

Grešiš druže, danas je ceo dan "duvamo" ja i moji prijatelji, napuni se za 1 sat, iako ima 650mAh još je puna, to znači da jako malo troši raspršivač.
Prezadovoljan sam! "Duvam" već 24h bez prestanka :)
Pre sam imao onu Umbrella

7d28e483cf7f4e4fd9916f263ab83aee_1_large.jpg

Mnogo je loša, trajala je možda 2 sata najduže, punila se po 8 sati.

Grešiš druže, danas je ceo dan "duvamo" ja i moji prijatelji, napuni se za 1 sat, iako ima 650mAh još je puna, to znači da jako malo troši raspršivač.
Prezadovoljan sam! "Duvam" već 24h bez prestanka :)
Pre sam imao onu Umbrella

Pogledajte prilog 327108

Mnogo je loša, trajala je možda 2 sata najduže, punila se po 8 sati.

Ja imam dve, te "Umbrella", zbog toga ti i pričam !
Jedna je 900, a druga 1100 mA.
Nisam zadovoljan trajnošću tih baterija.
Iako se napune relativno brzo (za oko 2 sata, možda i manje),
ali se idiotski brzo prazne.....
Zašto si menj'o "Umbrellu" ?
'El ta nova mnogo ekonomičnija ?
Cena, adresa, marka....ovo - ono....pričaj malo !

(Moj set je "Energy - Prestige").

Dosta su loše Umbrella el. cigarete, jer su to kinezi na koje je samo nalepljen logo.
Uvoze se za male pare a prodaju se skupo.
I kod njih imaš da kupiš ceo set http://e-feel.net/
E-feel kao što sam već napisao, ima u svakoj apoteci da se kupi.
Evo i dalje je purnjam ko nenormalan i baterija traje (Punio sam je u 07:00 ujutru, a tada se nije ispraznila, čisto sam hteo da je napunim do kraja prvi put).
Tako da ne znam koliko traje, ali sigurno duže od 24h (naravno ne konstantog pušenja).
Računaj da traje oko 12 sati konstantno da se puši.
Ovo je moja cigareta http://cigarete-elektronske.com/proizvod/elektronska-cigareta-e-feel-pro-cc-650mah/
U apoteci košta oko 2900 RSD

Sve informacije imaš na sajtu, skoro su se pojavile pre nekoliko meseci čini mi se.

EDIT: Mogu ti reći da si bukvalno bacio pare za taj Energy - Prestige set

Poslednja izmena:
samo da se pohvalim da nisam popravila bateriju. nosim u tasni (ne vise oko vrata) rezervnu koja je takodje neispravna, povremeno "povucem" kobojagi i to je sve. da mi je neko rekao da ce ici ovako lagano ne bih verovala. dakle ne smetaju mi pusaci, nemam krize, nisam se ugojila, jedino sto se promenilo je da umesto jedne, pijem dve kafe dnevno.
srecno svima :)

samo da se pohvalim da nisam popravila bateriju. nosim u tasni (ne vise oko vrata) rezervnu koja je takodje neispravna, povremeno "povucem" kobojagi i to je sve. da mi je neko rekao da ce ici ovako lagano ne bih verovala. dakle ne smetaju mi pusaci, nemam krize, nisam se ugojila, jedino sto se promenilo je da umesto jedne, pijem dve kafe dnevno.
srecno svima :)

Bateriju nosi na servis.
Popravljaju ih.
Na mestu gde si se snabdela za set.
To ti je, ipak, značajno povoljnije nego da kupuješ novu !

Bateriju nosi na servis.
Popravljaju ih.
Na mestu gde si se snabdela za set.
To ti je, ipak, značajno povoljnije nego da kupuješ novu !

grofe, nisi me ukapirao :) prestala sam i da "parim". umbrelli bi se vise isplatilo da prodaje kvalitetnije baterije, ovako su mi pomogli da brze ostavim e-cigaretu. inace, ovde pokusavam da ljudima koji u to ne veruju ulijem nadu da je moguce prestati sa pusenjem.....

grofe, nisi me ukapirao :) prestala sam i da "parim". umbrelli bi se vise isplatilo da prodaje kvalitetnije baterije, ovako su mi pomogli da brze ostavim e-cigaretu. inace, ovde pokusavam da ljudima koji u to ne veruju ulijem nadu da je moguce prestati sa pusenjem.....

A, u tome je "kvaka" !?
Po toj analogiji, onda se i meni smeška isti scenario.
Snabdeo sam se za set kod "Umbrelle".
Od njih kupujem atomizere, tečnosti i samo sa njima "radim".
Imam 4 baterije, koje sve slabije rade.
Nakon kupovine izdržavale su i po 2 dana, a posle 20 - tak dana
ne koriste ni 2-3 sata, već mora da se pune.
To me užasno nervira.
Ko šta radi, ja odvrćem i navrćem....

Dabogda ostavio, ko ti !

A, u tome je "kvaka" !?
Po toj analogiji, onda se i meni smeška isti scenario.
Snabdeo sam se za set kod "Umbrelle".
Od njih kupujem atomizere, tečnosti i samo sa njima "radim".
Imam 4 baterije, koje sve slabije rade.
Nakon kupovine izdržavale su i po 2 dana, a posle 20 - tak dana
ne koriste ni 2-3 sata, već mora da se pune.
To me užasno nervira.
Ko šta radi, ja odvrćem i navrćem....

Dabogda ostavio, ko ti !

od srca ti zelim :D

(sto se tice "umbrelle", zahvalna sam sto sam prestala da pusim, ali daleko od toga da su oni na trzistu da bi ti, ja i ostali svet bio zdraviji. menjanje filtera dva puta mesecno, ulja, slabe baterije, sve je to dobro smisljeno da bi se napunili dzepovi, sada vec svima jasno jeftinim kineskim proizvodom. opet ponavljam, hvala sto sam bacila prvi otrov, ali isto tako sam imala zelju i ovog da se oslobodim. da ne spominjem servisere koje nikada ne mozes da kontaktiras licno, nego cekas bateriju koliko se to njima dopadne.... itd, itd.....)

od srca ti zelim :D

(sto se tice "umbrelle", zahvalna sam sto sam prestala da pusim, ali daleko od toga da su oni na trzistu da bi ti, ja i ostali svet bio zdraviji. menjanje filtera dva puta mesecno, ulja, slabe baterije, sve je to dobro smisljeno da bi se napunili dzepovi, sada vec svima jasno jeftinim kineskim proizvodom. opet ponavljam, hvala sto sam bacila prvi otrov, ali isto tako sam imala zelju i ovog da se oslobodim. da ne spominjem servisere koje nikada ne mozes da kontaktiras licno, nego cekas bateriju koliko se to njima dopadne.... itd, itd.....)

Meni su negde zaturili 9 atomizera, koje sam im dao na servis.
Prošlo je više od 45 dana.
Zvao sam svakodnevno, svađao se, vikao, pretio inspekcijom.
Sve neki nebulozni odgovori i svaljivanje krivice na servis, do koga ne možeš doći.
Tamo negde, 50 - ti dan odem u M. Stepića i razvičem se tamo....

------------
Sutradan, bukvalno, sutradan, dobijem 9 novih atomizera, svaki u posebnoj kutiji....
Za "dž"....
Bez jednog jedinog dinara.
Čak su i brzu poštu platili.
Kad se tada nisam zanesvestio.....
Sa tim lopurdama čovek mora da se bori, da bi imao neke šanse....

Vrednost robe je 9 kom x 600 din = 5.400 din.
Pa, valjda, će se prizvati pameti ?!

Poslednja izmena:
Meni su negde zaturili 9 atomizera, koje sam im dao na servis.
Prošlo je više od 45 dana.
Zvao sam svakodnevno, svađao se, vikao, pretio inspekcijom.
Sve neki nebulozni odgovori i svaljivanje krivice na servis, do koga ne možeš doći.
Tamo negde, 50 - ti dan odem u M. Stepića i razvičem se tamo....

------------
Sutradan, bukvalno, sutradan, dobijem 9 novih atomizera, svaki u posebnoj kutiji....
Za "dž"....
Bez jednog jedinog dinara.
Čak su i brzu poštu platili.
Kad se tada nisam zanesvestio.....
Sa tim lopurdama čovek mora da se bori, da bi imao neke šanse....

Vrednost robe je 9 kom x 600 din = 5.400 din.
Pa, valjda, će se prizvati pameti ?!

sve znam.... da li si primetio da osim one starije gospodje, stalno menjaju prodavacice? to mnogo govori o njima.
nadam se da ih vise necu sretati :) ali isto tako se nadam da ce i ostalima pomoci kao i meni.

Afro evo si za te 4 kutije cigara mogla kupiti najmanje 10 ml tecnosti koja meni traje 15-20 dana.bataljuj više te smrduse!

..pa nisam jer ih kupujem od svrcera pa placam 140 dinara kutiju, i kupovala sam na box...e sad imam jos 2 ipo kutije i to je to...samo da jos odlucim da li
da uzmem inhaliku ili e.feel ili one neke trece...al kupujem sigurno..dosta je bilo...

Back