Joyetech ecab![]()
![]()
Ukucaj na google ecig serbia ecab
...aha cini mi se da sam i ovo videla negde, a koliko dugo drzi ta baterija..?
...izgledaju mi lepo prave "zenske"

- - - - - - - - - -
...a cena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joyetech ecab![]()
![]()
Ukucaj na google ecig serbia ecab
http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=5943
U cg je oko 45€ a u Srbiji mislim da je jeftinija,sslijedi ovaj link....svidjece ti se
Naravno,imaš ulja u svakoj apoteci
..pa nisam jer ih kupujem od svrcera pa placam 140 dinara kutiju, i kupovala sam na box...e sad imam jos 2 ipo kutije i to je to...samo da jos odlucim da li
da uzmem inhaliku ili e.feel ili one neke trece...al kupujem sigurno..dosta je bilo...
Odlicno je sto ti analogne pocinju da smrde.
Ova ponuda na eliqud-u je nazalost istekla, pa je kum danas porucio od drugog proverenog prodavca svoju prvu e cigaretu, ili kako se preciznije naziva vaporajzer.
Cena je povoljnija, ali ne na ustrb kvaliteta. Prodavac je nov na trzistu pa , dok je elquid jedan od prvih ozbiljnih prodavaca kod nas.
TOP V-ONLY MINI (SINGLE) KOMPLET
MARTOVSKA SUPER PONUDA!
Opis proizvoda
Uz svaki poručeni TOP V-Only mini set poklon bočica 10ml tečnosti!
I
Poštarina gratis!!
Top VapeOnly je komplet je sastavljen od najkvalitetnijih i originalniih komponenti KangerTech EVOD-C(baterija),VapeOnly (kliromizer) najnovijeg i najelegantnijeg dizajna sa izmenljivim grejačima.
Najnovija baterija EVO-C kompanije KangerTech zahvaljući PWM elektronici u prekidaču isporučuje struju konstantnog napona od 3.8V kako ne bi dolazilo do pada performansi i užitka u parenju ,obezbediće vam minimum 6-8 sati neprekidnog e-pušenja uz obilje guste pare na najnovijem modelu kliromizera VapeOnly.
Ogrlica za nošenje vaše elektronske cigarete daće vam maksimalnu slobodu kada ste u pokretu kolima,prevozu….
TOP VapeOnly mini komplet sadrži :
· 1kom originalna KangerTech EVOD-C rasklapajuća baterija 650-900mAh dostupna u nekoliko boja(crna,ljubičasta,bordo crvena,srebrna,zelena,plava)
· 1kom V2 VapeOnly kliromizer(izmenljive glave-grejači) dostupan u nekoliko boja(ljubičasta,providna,zelena,crvena,plava,crna)
· 1kom Ogrlica za nošenje elektronske cigareteVapeOnly(crna,plava,roze,siva,crvena)
· 1kom EVOD USB punjač
Kako se koristi:
· Kliromizer okrenete naopako i odvrnete donji deo uredjaja,sipate tečnost lagano niz zidove oko 1,3ml nikako po sredini koja služi za protok vazduha,pažljivo zašrafite donji deo kliromizera.
· Našrafite vaš kliromizer na bateriju upalite sa pet klikova, dugmence će zatrepereti tri puta i možete početi sa korišćenjem.
· Posle sat-dva kliromizer se „razradi“ i počne da radi optimalnom jačinom.
· Povremenio sipajte par kapi tečnosti u kliromizer i pobrinite se da grejač nikada neradi na „suvo“.NIKADA nemojte da zatežete-pretežete kliromizer do kraja na bateriju!!(najčešće dovodi do pucanja plastičnog tanka kliromizera)
· Kada tečnost u kliromizeru promeni boju(potamni) kliromizer je potrebno očistiti ili zameniti grejač-glavu.
· Napomena: puniti isključivo preko USB porta vašeg računara.Bateriju puniti dok se crvena lampica na USB punjači ne pretvori u zelenu.
CENA OD 2599 do 2799
PORUČUJE SE ON LINE OVDE
Kum se opredelio za pass through bateriju, koja moze daa se koristi dok se puni, i neznatno je skuplja.
http://www.topecigarete.rs/product/top-v-only-passtrough-elektronska-cigaretasingle-650-1000mah/
Afro malo sam citala ovu temu i procitah da se si počela raspitivati o e cigari prije tačno godinu dana.zar ti toliko treba da se odlucis?
Počela si krajem maja 2013.da se raspitujes...ja sam od januara 2014. Na erollu...ni jednu cigaru nisam zapalila,grama se nisam udebljala,eroll mi odgovara zbog malih dimenzija i naucila sam ga odrzavati tako da sad samo trošim na tecnosti i to 10€ mjesecno...