Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
Reper za nivo štrtnosti je grbavije groblje....!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki ugostitelj postavi pitanje oko masti na plucima ( a javio se samo da nam drzi predavanja,
kao da smo ovce). Nema jos nikakvih saznanja o stetnosti E cigareta jer je to sve jos uvek novo i sveze.
Tecnosti za parenje ne sadrze nikakva ulja, edukujete pre nego sto dodjete da nam, nicim izazvani, solite pamet.
Ja sam prestala da pusim posle vise decenija po prvi put i jako sam srecna zbog toga.
Nikotin nije nista stetniji od kofeina.Bez problema sam ga za malo vise od 5 meseci smanjila s 18 mg na 6 mg. Ne bih se potresala ni da parim 24 mg.
Ko moze da prestane da pusi na suvo, svaka mu cast, a nas koji smo prestali da pusimo zahvaljujuci parenju, ostavite na miru.
Nisam ja u ovom slucaju neki ugostitelj, vec bivsi pusac. Ne smatram da je bilo ko od vas ovca, ovde sam da bih pomogao u ostavljanju cigareta koliko god mogu. Pa makar i drzao predavanja koja niko od vas pusaca ne trazi, ali znam da ce nekome pomoci. Cesto ljudima fali bas taj neki prekidac,kap koja ce preliti casu, da bi ostavili pusenje!
inace, kolumbova flota je pre 500 godina donela duvan, koj su par stotina godina prepisivali kao lek, ali su tek pre 50 godina otkrili koliko je stetan! Zar nam je potrebno 500godina i milioni zrtava da bi shvatili da je e cogareta stetna?
Нисмо.Bivsi pusaci su najgora sekta
Ja sam udata za coveka koji nikada u zivotu nije pusio, cudno da njemu ne smeta ni moje , ni tudje pusenje, cak sam ja ta koja zadnjih godina pusi
samo napolju, maltretiram i svoje goste pusace da i oni tako puse jer mi smeta u stanu miris ( ili smrad) cigareta.
Svasta nesto je stetno, ali cemu zivot bez ovih malih, slatkih poroka![]()
Kupio sam e-feel eGo T2 (CC) Clear 650mAh
i prezadovoljan sam, koristim Dekang ulje 16mg
Planiram da kupim ulje od 8mg, a možda kupim odmah i bez nikotina![]()

Grešiš druže, danas je ceo dan "duvamo" ja i moji prijatelji, napuni se za 1 sat, iako ima 650mAh još je puna, to znači da jako malo troši raspršivač.
Prezadovoljan sam! "Duvam" već 24h bez prestanka
Pre sam imao onu Umbrella
Pogledajte prilog 327108
Mnogo je loša, trajala je možda 2 sata najduže, punila se po 8 sati.

samo da se pohvalim da nisam popravila bateriju. nosim u tasni (ne vise oko vrata) rezervnu koja je takodje neispravna, povremeno "povucem" kobojagi i to je sve. da mi je neko rekao da ce ici ovako lagano ne bih verovala. dakle ne smetaju mi pusaci, nemam krize, nisam se ugojila, jedino sto se promenilo je da umesto jedne, pijem dve kafe dnevno.
srecno svima![]()
Bateriju nosi na servis.
Popravljaju ih.
Na mestu gde si se snabdela za set.
To ti je, ipak, značajno povoljnije nego da kupuješ novu !
prestala sam i da "parim". umbrelli bi se vise isplatilo da prodaje kvalitetnije baterije, ovako su mi pomogli da brze ostavim e-cigaretu. inace, ovde pokusavam da ljudima koji u to ne veruju ulijem nadu da je moguce prestati sa pusenjem.....grofe, nisi me ukapiraoprestala sam i da "parim". umbrelli bi se vise isplatilo da prodaje kvalitetnije baterije, ovako su mi pomogli da brze ostavim e-cigaretu. inace, ovde pokusavam da ljudima koji u to ne veruju ulijem nadu da je moguce prestati sa pusenjem.....
A, u tome je "kvaka" !?
Po toj analogiji, onda se i meni smeška isti scenario.
Snabdeo sam se za set kod "Umbrelle".
Od njih kupujem atomizere, tečnosti i samo sa njima "radim".
Imam 4 baterije, koje sve slabije rade.
Nakon kupovine izdržavale su i po 2 dana, a posle 20 - tak dana
ne koriste ni 2-3 sata, već mora da se pune.
To me užasno nervira.
Ko šta radi, ja odvrćem i navrćem....
Dabogda ostavio, ko ti !
od srca ti zelim
(sto se tice "umbrelle", zahvalna sam sto sam prestala da pusim, ali daleko od toga da su oni na trzistu da bi ti, ja i ostali svet bio zdraviji. menjanje filtera dva puta mesecno, ulja, slabe baterije, sve je to dobro smisljeno da bi se napunili dzepovi, sada vec svima jasno jeftinim kineskim proizvodom. opet ponavljam, hvala sto sam bacila prvi otrov, ali isto tako sam imala zelju i ovog da se oslobodim. da ne spominjem servisere koje nikada ne mozes da kontaktiras licno, nego cekas bateriju koliko se to njima dopadne.... itd, itd.....)

Meni su negde zaturili 9 atomizera, koje sam im dao na servis.
Prošlo je više od 45 dana.
Zvao sam svakodnevno, svađao se, vikao, pretio inspekcijom.
Sve neki nebulozni odgovori i svaljivanje krivice na servis, do koga ne možeš doći.
Tamo negde, 50 - ti dan odem u M. Stepića i razvičem se tamo....
------------
Sutradan, bukvalno, sutradan, dobijem 9 novih atomizera, svaki u posebnoj kutiji....
Za "dž"....
Bez jednog jedinog dinara.
Čak su i brzu poštu platili.
Kad se tada nisam zanesvestio.....
Sa tim lopurdama čovek mora da se bori, da bi imao neke šanse....
Vrednost robe je 9 kom x 600 din = 5.400 din.
Pa, valjda, će se prizvati pameti ?!
ali isto tako se nadam da ce i ostalima pomoci kao i meni.Afro evo si za te 4 kutije cigara mogla kupiti najmanje 10 ml tecnosti koja meni traje 15-20 dana.bataljuj više te smrduse!
Uzmi ecab,uclani se u ecig serbia...i počni uzivati u svijetu parenja....