Elektronska cigareta

Zamenske glave (ima samo pakovanje od 5 kom) za moju cigaretu kostaju 2,500 din :dash::dash::dash:
Pa kako drugi ljudi lepo kupe model ciji paket od 5 kom kosta 999 din, a ja ovo:besna:
U kompletu koji sam kupila dobijem 2 glave. Jednu naravno odmah u cigaretu, trajala je sa sve ciscenjima 2 meseca. Danas nista ne pomaze, cistila sam ali onaj kako ga zovu zagoreli ukus ne jenjava...sad ubacim novu, i reko daj da odem ovih dana da kupim da imam u steku (ja sam cuvena stekara ali samo za cigare-bila - nije bilo sanse da nemam rezervnu kutiju, a sada fanatik za ulja (sad cu da slikam sta nosim u torbi svaki dan non stop pa ako uspem da okacim sliku, mucim se sa tim svaki put i odustanem na kraju) kad ono 2500...bas sam se razocarala u samu sebe:(
Dobro, ako onda'k se bacim na matematiku, koja mi nije jaca strana, ovih 5 glava ce da mi traje 10 meseci. Za to vreme bih realno potrosila mnogo, mnooogo vise na obicne cigarete jel da? Pa, da.
Sto ce reci usteda. Osim ako mi u medjuvremenu ne crkne nesto drugo.
Vi sto niste kupili e cigaretu, me ne slusajte. Treba da kupite. Svakako se stedi, a super, je super!!!! Stvarno.

Znaci nece. Molimo vas da se ponovo ulogujete. bla, bla, bla..kad god pokusam da zakacim sliku "izloguje me"??? Ne kapiram sto?

Afro - ja bih ti vrlo rado odgovorila ali ne znam. Znam samo za svoj model. Nista uz svu muku nisam ni znala dok nisam u radnju otisla. Cekaj ovi iskusniji da se jave.

Znaci nece. Molimo vas da se ponovo ulogujete. bla, bla, bla..kad god pokusam da zakacim sliku "izloguje me"??? Ne kapiram sto?

Afro - ja bih ti vrlo rado odgovorila ali ne znam. Znam samo za svoj model. Nista uz svu muku nisam ni znala dok nisam u radnju otisla. Cekaj ovi iskusniji da se jave.

...kad se ulogujes, klikni tamo na zapamti me....i onda ce ti sve ici jednostavnije, moci ces da okacis fotku...probaj....
...hvala, ja bih, ali ne i da dam neke velike pare, meni je sve to skupo, pa tako razgledam sta bih mogla kad budem mogla..:)

Dan 41. Bez smrdusa...trenutno koristim ry4,colu i kafu od 11mg....kad potrosim narucujem vanilu,jagodu i cigar od 6mg...skinula sam odlican program koji racuna razliku izmedju ustedjenog novca nekupljenih smrdusa i para ulozenih u e-cig opremu.trenutno sam u minusu 30€ zbog glupe umbrelle classis koja je crkla za 7 dana.program kaze da cu 11.3.biti na nuli.

Dan 41. Bez smrdusa...trenutno koristim ry4,colu i kafu od 11mg....kad potrosim narucujem vanilu,jagodu i cigar od 6mg...skinula sam odlican program koji racuna razliku izmedju ustedjenog novca nekupljenih smrdusa i para ulozenih u e-cig opremu.trenutno sam u minusu 30€ zbog glupe umbrelle classis koja je crkla za 7 dana.program kaze da cu 11.3.biti na nuli.

Gde si našla taj program za obračun ?

Program za android telefone i tablete,mozda ima i za komp ,zove se VAPE....e kad sinoc ne zapalih smrdusu kakav sam stres imala,necu nikad!i u najvecem stresu mi se tank istrosi,napunih ga iako su mi se ruke tresle....elektronika je zakon

Moj muz mesec dana pusi e-cigaru. Mada nije zadovoljan medisaninom koju je prvu kupio pa je danas uzeo ovo

Fotografija1541_zpsa5319276-1.jpg

Inace za mesec dana je popusio 6 kutija obicnih cigareta + 10ml tecnosti sa 16mg nikotina

Upravo mi se javlja sa posla: kaze " ovo bolje od prave cigarete, odusevljen" :D

Poslednja izmena:
jav74, cestitke, sigurno se neces vracati na obicne cim je toliko vremena proslo uz e-cigaretu

On je guglao i ovo mu se ucinilo najbolje ( onu prvu je uzeo sto je bilo jeftino, da proba da li ce mu se dopasti). Valjda ce biti dobra, ima je evo drugi dan i prezadovoljan je, uopste nije palio obicne.
Danas ( na moje insistiranje) kupio i kais i futrolu, bas je cvrsta i velika kad negde ide moze unutra da spakuje i punjac i tecnost.

http://i1147.photobucket.com/albums/o560/dusbenc/Fotografija1558_zpsa6043466.jpg

Fotografija1559_zps3512451d-1.jpg

Poslednja izmena:
jav74: zato sam i htela da kupi torbicu za e-cig da sve ima kod sebe, da ne pusi paralelno i e-cig i obicne kao ovih nesec dana dok je imao medisaninu. I posto mu u torbicu koju nosi preko ramena gde god da krene nije stalo sve sto inace stalno nosi sa sobom ( dokumenti, naocare, novcanik...) + sad ova torbica sa potrepstinama za e-cig, popodne smo isli da kupi vecu torbicu Odr'o me :D. Ali 14-tog nam je godisnjica braka ( 33 godine) pa mu je to poklon . A inace uzima sa duvanskom aromom tecnost, recicu mu da proba ovu

Affro, u e-cig se ne razumem ali izgled je divan, meni se svidja ova ljubicasta

Cestitam na izboru!uclani se na forum ecig forum serbia imas sve o njoj

jav74: zato sam i htela da kupi torbicu za e-cig da sve ima kod sebe, da ne pusi paralelno i e-cig i obicne kao ovih nesec dana dok je imao medisaninu. I posto mu u torbicu koju nosi preko ramena gde god da krene nije stalo sve sto inace stalno nosi sa sobom ( dokumenti, naocare, novcanik...) + sad ova torbica sa potrepstinama za e-cig, popodne smo isli da kupi vecu torbicu Odr'o me :D. Ali 14-tog nam je godisnjica braka ( 33 godine) pa mu je to poklon . A inace uzima sa duvanskom aromom tecnost, recicu mu da proba ovu

Affro, u e-cig se ne razumem ali izgled je divan, meni se svidja ova ljubicasta

...znaci mislite da je to ok cigareta, i da bi bilo pametno da se to uzme...m?
...nesto sam raznisljala da to napravim za sebe, i da mi to bude poklon za "8.mart":lol:
...e sad mene jos nesto zanima, em sto je da kazemo zdravije, em sto je usteda, ali kolika?
...kolika je realna usteda? ima li je uopste, ili je to neko puko zavaravanje?
...ali iskreno?

Grofe, prvi put i elektronskim cigarama si pisao davno. Ako su tako dobre
do sad su trebale da pomognu. Sasvim je svejedno koje cigare konzumiraš.
Elektronske tekodje imaju nikotina u sebi. Cilj je valjda da se totalno ostavi
duvan. Ako sa običnih cigara predješ samo na elektronske ,šta si uradio?
Elektronske su takodje kancerogene.

Kako, šta sam uradio ?
Kurtalis'o sam se oko 4.000 raznih primesa, kojih ima u duvanskom dimu.
A, te su primese i najopasnije po zdravlje ljudi.
Svakako su tu razni vidovi smola i katrana, a oni su kancerogeni.

Nisam ja baš toliki papak da smatram E- cigarete apsolutno bezbednim.
Ne.
Ali, evidentno je da ne sadrže ovih spomenutih 4.000 komponenti.
A, one, te komponente, i jesu najopasnije u celoj priči !

...znaci mislite da je to ok cigareta, i da bi bilo pametno da se to uzme...m?
...nesto sam raznisljala da to napravim za sebe, i da mi to bude poklon za "8.mart":lol:
...e sad mene jos nesto zanima, em sto je da kazemo zdravije, em sto je usteda, ali kolika?
...kolika je realna usteda? ima li je uopste, ili je to neko puko zavaravanje?
...ali iskreno?

Afro, mislim da je ova cigara sasvim :ok:
Joytech svi hvale retko ko ima prituzbu na kvalitet.
Mozda ako nije skupa, a videces kada odes u radnju da kupis jos 1 bateriju da imas da menjas da ne cekas da se puni...Ako mozes idi u Piramidu u tu radnju, bas su extra, stvarno sve iskreno objasne. A ta tecnost koju dobijes na poklon je moja omiljena:heart: al od 16 mislim da na poklon ide jacina 10.
Sto se ustede tice, osetna je. Ne znam koje cigarete sada pusis, ja sam pusila davidoff gold slim 280 din x 20 pakli mesecno = 5600 mesecno - toliko sam otprilike platila svojiu e cig (+ sam ja kupila futrolu ijos svasta nesto). Nakon tga kupujem samo ulja 500 -1000 din mesecno, stedim sigurno 3000 din. A korist i uzitak su nemerljivo isplativiji. Obozavala sam cigarete, i ponavljam se ali jedino mi je zao sto ranije nisam kupila e cig.
I jedva cekam tvoje utiske posle par dana parenja:cmok:

dusso:klap:

Grofe:heart:

- - - - - - - - - -

I gde su november i cvet???

Afro, mislim da je ova cigara sasvim :ok:
Joytech svi hvale retko ko ima prituzbu na kvalitet.
Mozda ako nije skupa, a videces kada odes u radnju da kupis jos 1 bateriju da imas da menjas da ne cekas da se puni...Ako mozes idi u Piramidu u tu radnju, bas su extra, stvarno sve iskreno objasne. A ta tecnost koju dobijes na poklon je moja omiljena:heart: al od 16 mislim da na poklon ide jacina 10.
Sto se ustede tice, osetna je. Ne znam koje cigarete sada pusis, ja sam pusila davidoff gold slim 280 din x 20 pakli mesecno = 5600 mesecno - toliko sam otprilike platila svojiu e cig (+ sam ja kupila futrolu ijos svasta nesto). Nakon tga kupujem samo ulja 500 -1000 din mesecno, stedim sigurno 3000 din. A korist i uzitak su nemerljivo isplativiji. Obozavala sam cigarete, i ponavljam se ali jedino mi je zao sto ranije nisam kupila e cig.
I jedva cekam tvoje utiske posle par dana parenja:cmok:

dusso:klap:

Grofe:heart:

- - - - - - - - - -

I gde su november i cvet???

...eee sto volim kad mi ti sve ovako lepo napises:cmok:

...ja trenutno pusim neke kojih nema u prodaji...kutija je 140 dinara...slim su, i skroz su mi ok, ali bih i njih da se resim...e sad daleko mi je da idem do Piramide, ali sam
saznala da imaju svoju prodavnicu i u moj komsiluku, pa cu u subotu ujutro da idem tamo i vidim sta se nudi...ako mi se dopadne iskoristila bih taj popust za 8.mart:)
...meni je vrlo bitan momenat finansija i zdravlja naravno, bilo bi dobro da prestanem da pusim zbog mojih vena, a nisam karakter definitivno:rumenko: jedino sto me
plasi je sta ako mi se ne dopadne, sta cu onda....i to je ono sto me trenutno bas koci....a tu je i dodatni momenat dobijanja na kilazi posle prestanka pusenja...sto mi
je 1/1 sa ovim svidja se/ne svidja....

- - - - - - - - - -

2 - 3 x.
Minimum !
I o finansijskim aspektima je toliko već rečeno na temi....
A, ti opet pitaš !?

..pa pitam sta cu:mrgreen:

- - - - - - - - - -

...e da mislim da bi meni trebala ta od 18 necega, i ne bih bas te neke vocne i ostale ukuse....za pocetak...

Back