Elektronska cigareta

[
...znaci mislite da je to ok cigareta, i da bi bilo pametno da se to uzme...m?
...nesto sam raznisljala da to napravim za sebe, i da mi to bude poklon za "8.mart":lol:
...e sad mene jos nesto zanima, em sto je da kazemo zdravije, em sto je usteda, ali kolika?
...kolika je realna usteda? ima li je uopste, ili je to neko puko zavaravanje?
...ali iskreno?

Moj muz je pusio 1 kutiju dnevno Pall Mall-a
30 dana x 210 dinara= 6300 . Hajd da mozda i nije svaki dan popusio celu kutiju ali sigurno je oko 5000 dinara.
Za prethodni mesec je popusio od 5.02 uvece do 04.03 u podne (kad je kupio ovu novu e-cig) 1 flasicu od 10 ml tecnosti koju je kupio ( Dekang , ali sad mu se vise svidja ova sto je dobio uz Umbrellu pa ce malo i da menja, da isproba i neke druge, ali iskljucivo duvanske arome) + 6 kutija cigareta + dobio je uz Medisaninu e-cig 3 rezervna kartomizera + 1 na samoj cigareti ( ima slika gore te cigarete ) a u uputstvu pise da se sipa u kartomizer oko 1 ml tecnosti - znaci recimo da je uz cigaru dobio 4 ml tecnosti + i 1 flasicu od 10ml Dekanga sto je dobio uz cigaretu ... Al sam iskomplikovala : 6 kutija cigara + 24 ml tecnosti je potrosio
Sad racunica : dakang je placao 300 dinara flasica ,+ 6x210= 1260 + samu Medisaninu cigaretu je platio oko 1000 dinara, bio neki popust , sve zajedno 2560 dinara.
Znaci ustede ima.
Naravno kad covek prvo isplati samu e-cigaretu - sad je platio Umbrellu ( sa baterijom od 1100mAh ) 4490+ ogrlicu 350 + torbicu 600
Ali za onu prvu je imao primedbi: kad god mu se pusi, baterija prazna, malo dima, kaze " usi ga bole koliko vuce" .Sa ovom je odusevljen , puno pare , ima neko dugmence pa lako ide, i kaze " nekako mu sita" , ali videcemo na kraj meseca koliko je tecnosti potrosio. I rezervni atomizeri i grejaci koliko ce cesto morati da se menjaju ( sta kazete kako vladam terminima ? :zper: )
A moj muz je tezak da proba nesto novo i skeptican , dugo se molio hoce li - nece li e -cigaretu ( i on ima vecih problema sa zdravljem i trebalo bi da mane duvan ALI...) a ova tri dana mu ne silazi osmeh sa lica, kaze bolje od pravih. I nije zapalio ni jednu obicnu a pre bi bez hleba ostao nego "manuo" cigare, pusi sigurno bar 40 godina .I da, baterija jos drzi, nikako da se isprazni pa da je formira,tj. napuni :D
IInace dok je jos ponekad "paraleno " pusio i obicne i e- cig kad god bi kasno uvece popusio obicnu ( jer mu otisla baterija ) ujutru je govorio da ga grlo grebe - a to ranije nije ni primecivao
Al se raspisah, zelela sam da pomognem iskustvom pa ti odluci

Vidi ovo, Umbrella ima neke jednokratne , dosta povoljne , pa mozda ti odgovara da vidis da li ce ti se dopasti
http://www.e-cigarete.rs/elektronske-cigarete/jednokratne.html

Poslednja izmena:
Moj muz je pusio 1 kutiju dnevno Pall Mall-a
30 dana x 210 dinara= 6300 . Hajd da mozda i nije svaki dan popusio celu kutiju ali sigurno je oko 5000 dinara.
Za prethodni mesec je popusio od 5.02 uvece do 04.03 u podne (kad je kupio ovu novu e-cig) 1 flasicu od 10 ml tecnosti ( Dekang, ali sad mu se vise svidja ova sto je dobio uz Umbrellu pa ce malo i da menja, da isproba i neke druge, ali iskljucivo duvanske arome) + 6 kutija cigareta + dobio je uz Medisaninu e-cig 3 rezervna kartomizera + 1 na samoj cigareti (ma slika gore te cigarete ) a u uputstvu pise da se sipa u kartomizer oko 1 ml tecnosti - znaci recimo da je uz cigaru dobio 4 ml tecnosti
Sad racunica : dakang je placao 300 dinara flasica ,+ 6x210= 1260 + samu Medisaninu cigaretu je platio oko 1000 dinara, bio neki popust , sve zajedno 2560 dinara.
Znaci ustede ima.
Naravno kad covek prvo isplati samu e-cigaretu - sad je platio Umbrellu ( sa baterijom od 1100mAh ) 4490+ ogrlicu 350 + torbicu 600
Ali za onu prvu je imao primedbi: kad god mu se pusi, baterija prazna, malo dima, kaze " usi ga bole koliko vuce" .Sa ovom je odusevljen , puno pare , ima neko dugmence pa lako ide, i kaze " nekako mu sita" , ali videcemo na kraj meseca koliko je tecnosti potrosio. I rezervni atomizeri i grejaci koliko ce cesto morati da se menjaju ( sta kazete kako vladam terminima ? :zper: )
A moj muz je tezak da proba nesto novo i skeptican , dugo se molio hoce li - nece li e -cigaretu ( i on ima vecih problema sa zdravljem i trebalo bi da mane duvan ALI...) a ova tri dana mu ne silazi osmeh sa lica, kaze bolje od pravih. I nije zapalio ni jednu obicnu a pre bi bez hleba ostao nego manuo cigare, pusi sigurno bar 40 godina .I da, baterija jos drzi, nikako da se isprazni pa da je formira,tj. napuni :D
IInace dok je jos ponekad paraleno " pusio i obicne i - cig kad god bi kasno uvece popusio obicnu ( jer mu otisla baterija ) ujutru je govorio da ga grlo grebe - a to ranije nije ni primecivao
Al se raspisah, zelela sam da pomognem iskustvom pa ti odluci

Vidi ovo, Umbrella ima neke jednokratne , dosta povoljne , pa mozda ti odgovara da vidis da li ce ti se dopasti
http://www.e-cigarete.rs/elektronske-cigarete/jednokratne.html

...e to tako volim, sta bre da idem po forumima i citam, dok se ja tamo snadjem proci ce me volja i da mislim na e-cig :lol:
...ja pusim kutiju dnevno, znaci 140x30=4.200...to mi je puno, one sa trafike nema sanse ni da bih mogla da kupim, da moram duvan
sam probala ne mogu....ako bih ovo uzela i ako mi mesecni trosak ne bi prelazio vise od 1000 dinara za te tecnosti, bilo bi super...
...kao tvoj muz pusim i ja od svoje 14-te, s' tim sto sam prekidala i nisam pusla skoro 4 godina (ne pitaj sto sam propusila opet:mrgreen),
uglavnom dug je to staz, pre i posle toga nikad nisam ni pomisljala da prestanem...ja uzivam u cigareti, meni je to zadovoljstvo, i ne zelim
skroz da ga se odredreknem, zato i zelim da predjem na e-cig....
...taj finansijski momenat mi je veoma bitan, a ne moram da kupujem te torbice i kojesta, i onako bez torbe ne idem nigde...
...e da i ja bih tu sa jacom baterijom, da ne dodjem u situaciju kao on da bas prestane sa radom kad mene uhvati "frka":)

...savladali si tu tematiku odlicno, pola i dalje ne kapiram sta je sta, al' nema veze naucicu:lol:

...ma ne bih ja to, jednostavno moram da prelomim, ako budem uzela tu jednu da probam, pa onda ovu, pa ondu, pa kupi cigare...kostace me vise,
i nista uraditi necu....kod mene to tako ne ide, moram da se odlucim ili, ili...

... a da me samo vidiš kad ispred sebe raširim šrafciger, pincetu i ostalu skalameriju, te rasklopim atomizer i pročačkam oko fitilja i grejača, sa sve nalakiranim dugim noktima.... kakav ekspert; ekspert nad ekspertima :lol:

Što se zaljubljivanja tiče, pa i mi cveće imamo dušu, zaljubljivu :rumenko:
Samo mi reci - jel' se presvučeš u radni kombinezon ?
Ili, ne mora ?

Ma, i ja mislim da ne mora.
Dovoljna je kožna kecelja, kao varioci što navuku...!

Meni je pre sama pomisao da pušim neke voćne cigarete bila bljak, no sada bih probala višnju i bananu, pomešanu sa nekom duvanskom aromom.
Tek sad otkrivam koliko sam, u stvari, ja žena modernih shvatanja, sklona eksperimentiranju :malav: ..... šta će biti nakon te višnje, ne smem ni da zamislim :lol:

'El zna muž za tvoje sklonosti ?
Naspram želje za hroničnim isprobavanjem svega što je novo ?
Mučenik.
Nije njemu lako.
Kad spava, mora jedno oko uvek da mu bude otvoreno....
Ili, da te mornarskim čvorom veže za radijator !

Afro, iskreno, ja na osnovu svog iskustva i iskustva dve bliske osobe koje su volele cigarete vise od mene, mislim da nema sansi da ti se ecig ne svidi i da se pokajes. Moze da ti u pocetku bude malo cudno, dok ne naviknes "kako da vuces". Meni mnogo zavisi od ulja koja koristim. Stvar ukusa. Volim joytech cigar aromu, i volim da osetim paru u kada je uvucem.Godinama sam pusila lucky strike pa presla na davidoff koji bez obzira sto je slim ima jacinu....Citala sam na onom forumu kad neki tip opisuje nekome kakav je osecaj za ulje bez nikotina - kaze nagni se nad lonac u kom kljuca voda isto ti je :lol: Znaci kups ulje sa 16 ili 18 nikotina (razliciti proizvodjaci imaju razlicite te oznake, kod joytecha 16 je najjaca, kod ostalih 24- al meni je od te bilo muka ceo dan).
Nikotin unosis, pa samim tim nece biti kriza za cigaretom, niti zelje za hranom...ne boj se. Ti samo prelazis na cist nikotin.
Moja cigareta je sa hladnom parom, takav je model, vecina je sa toplom- al da mi nisu skrenuli paznju ja to ne bih ni primetila.
Stedis, ne smrdis, pusis gde hoces (koliko je to olaksavajuca okolnost bar meni je neprocenjivo..mm i kum ne puse, i kad god sa njima dvojicom idem na veceru uvek je bila rasprava u kojoj se svi iznerviramo kada biramo gde cemo..ja nema sile da sedim negde u kafani a da ne mogu posle klope ili uz vince da zapalim, a oni te smrdi im, peku ih oci, ne jede im se u dimu....sada sreca, sreca, radost, radost)...pa kosa Afro..kako kosa moze da mirise. ...
Znaci, ubih se na ovom tabletu da otucam sve ovo, zasve ove godina nisam ovoliko na forumu kucala, kad je kupis i kad se odusevis vodis na kafu :per:

Afro, iskreno, ja na osnovu svog iskustva i iskustva dve bliske osobe koje su volele cigarete vise od mene, mislim da nema sansi da ti se ecig ne svidi i da se pokajes. Moze da ti u pocetku bude malo cudno, dok ne naviknes "kako da vuces". Meni mnogo zavisi od ulja koja koristim. Stvar ukusa. Volim joytech cigar aromu, i volim da osetim paru u kada je uvucem.Godinama sam pusila lucky strike pa presla na davidoff koji bez obzira sto je slim ima jacinu....Citala sam na onom forumu kad neki tip opisuje nekome kakav je osecaj za ulje bez nikotina - kaze nagni se nad lonac u kom kljuca voda isto ti je :lol: Znaci kups ulje sa 16 ili 18 nikotina (razliciti proizvodjaci imaju razlicite te oznake, kod joytecha 16 je najjaca, kod ostalih 24- al meni je od te bilo muka ceo dan).
Nikotin unosis, pa samim tim nece biti kriza za cigaretom, niti zelje za hranom...ne boj se. Ti samo prelazis na cist nikotin.
Moja cigareta je sa hladnom parom, takav je model, vecina je sa toplom- al da mi nisu skrenuli paznju ja to ne bih ni primetila.
Stedis, ne smrdis, pusis gde hoces (koliko je to olaksavajuca okolnost bar meni je neprocenjivo..mm i kum ne puse, i kad god sa njima dvojicom idem na veceru uvek je bila rasprava u kojoj se svi iznerviramo kada biramo gde cemo..ja nema sile da sedim negde u kafani a da ne mogu posle klope ili uz vince da zapalim, a oni te smrdi im, peku ih oci, ne jede im se u dimu....sada sreca, sreca, radost, radost)...pa kosa Afro..kako kosa moze da mirise. ...
Znaci, ubih se na ovom tabletu da otucam sve ovo, zasve ove godina nisam ovoliko na forumu kucala, kad je kupis i kad se odusevis vodis na kafu :per:

...e pa kad si se toliko zrtvovala, vodim, dogovoreno:ok:

...i da ti kazem nesto ovi i Joytech-a treba da ti daju proviziju, ne verujem da ce me iko bolje od tebe ubediti da predjem na to "cudo"...vidis to oko nikotina mi je
vrlo znacajno, ja sam to nekako iskljucila iz glave, i pitala se sta, kako, ali me ubedi sa "pricom o loncu":lol:, a i stvarno kosa bi ponovo mogla da mi mirise...i veliko
dete ce mi biti sretno jako, ako mi ovo uspe...vecito me moli da prestanem da pusim, to traje godinama....a svaki razgovor oko toga se zavrsi njenom ljutnjom sto
ne mogu da prestanem...(ona je zakleti nepusac)...nije na mamu ic:)

...da onda ta cigar aroma od 16 bi onda i meni bila ok, nekad davno sam pusila marlboro 100s 2 kutije, i na jedvite jade presla na slim, ne bih li bar malo smanjila i
jesam, ali prestajala nisam....a sad bi volela...
...idem sutra da vidim to, i eto meni poklona za 8.mart:hahaha:, ako je kupim po toj praznicnoj ceni odmah sam na dobitku...
...javljam sutra rezultate kupovine...i prvi utisak:ok:

...e to tako volim, sta bre da idem po forumima i citam, dok se ja tamo snadjem proci ce me volja i da mislim na e-cig :lol:
...ja pusim kutiju dnevno, znaci 140x30=4.200...to mi je puno, one sa trafike nema sanse ni da bih mogla da kupim, da moram duvan
sam probala ne mogu....ako bih ovo uzela i ako mi mesecni trosak ne bi prelazio vise od 1000 dinara za te tecnosti, bilo bi super...
...kao tvoj muz pusim i ja od svoje 14-te, s' tim sto sam prekidala i nisam pusla skoro 4 godina (ne pitaj sto sam propusila opet:mrgreen),
uglavnom dug je to staz, pre i posle toga nikad nisam ni pomisljala da prestanem...ja uzivam u cigareti, meni je to zadovoljstvo, i ne zelim
skroz da ga se odredreknem, zato i zelim da predjem na e-cig....
...taj finansijski momenat mi je veoma bitan, a ne moram da kupujem te torbice i kojesta, i onako bez torbe ne idem nigde...
...e da i ja bih tu sa jacom baterijom, da ne dodjem u situaciju kao on da bas prestane sa radom kad mene uhvati "frka":)

...savladali si tu tematiku odlicno, pola i dalje ne kapiram sta je sta, al' nema veze naucicu:lol:

Mene bunilo ono atomizer, kartomizer, klearomizer... i onda sela i sve proucila :D muz samo ima da pari, za sve ostalo sam ja tu ;)

Gledam ga malo pre: skuvao kafu, doneo u sobu, prilegao, cigaretu u ruke i uziva. Inace unazad nekoliko godina nije pusio u kuci, a pre toga najlepse mu bilo da pusi i gleda fudbal. Nadam se da samo da nece sad poceti da pusi vise, jer ipak je ono bila velika dilema: izaci i zapaliti pa propustiti gol ( a tako bi mu se nekako cesto potrefilo ) ili ne

Ma samo se ti odluci i pocasti sebe, em kazu da je zdravije ( da im verujemo ) em zaista ne mirisu neprijatno - sad se u sobi oseca tek/tek neka blaga topla mirisna nota, vrlo prijatna

Mene bunilo ono atomizer, kartomizer, klearomizer... i onda sela i sve proucila :D muz samo ima da pari, za sve ostalo sam ja tu ;)

Gledam ga malo pre: skuvao kafu, doneo u sobu, prilegao, cigaretu u ruke i uziva. Inace unazad nekoliko godina nije pusio u kuci, a pre toga najlepse mu bilo da pusi i gleda fudbal. Nadam se da samo da nece sad poceti da pusi vise, jer ipak je ono bila velika dilema: izaci i zapaliti pa propustiti gol ( a tako bi mu se nekako cesto potrefilo ) ili ne

Ma samo se ti odluci i pocasti sebe, em kazu da je zdravije ( da im verujemo ) em zaista ne mirisu neprijatno - sad se u sobi oseca tek/tek neka blaga topla mirisna nota, vrlo prijatna

...pa nista onda da te i ja angazujem da ti to razjasnis:lol:
...ja nikad nisam isla kod nekog u kucu gde nisam mogla da zapalim, da stojim po terasama i pusim nisam nikad pristjala....ne radim to ni u svojoj kuci,
i nisam htela nigde....ove godine sam prvi put u zivotu sela tamo gde ne moze da se pusi i popila kafu bez cigarete da ucinim detetu, kad je vec dosla na
kratko da joj ne kvarim odmor....i nije mi bilo nikako, al izdrzah nekako....
...ne bih u tom slucaju trebala da parim vise, nego sto sad pusim...bar se nadam.....ja tako skuvam kafu, pa primaknem pepeljaru, komp, upalim tv-e i sve
mi je na dohvat ruke....ne bi trebalo nista da se menja sem sto cu ustedeti i na onim antitabako mirisljavim svecama i ostalim pomagalima...jes da mi se
kuca ne oseca na duvan, al i to kosta i to prilicno...

:lol::lol::lol: tvoj muz kao ja:lol: Vikedom pijem kafu u krevetu - neprocenjivo!
Pusice vise, tj parice vise...ja non stop vucem...U kancelariji pogotovo. Ranije izadjem par puta na dva-tri dima koliko vremena, sad i u tempu kad idemo u kupovinu to ume da trajei traje....:rumenko: seljanka znam...al bas mi lepo...

E Affo a nemoj da me mrzis ako ti se ne svidi, ja iz najbolje namere, nemam procenat nikakav:( a stvarno bi mogli da mi daju. Sutra kad budes isla kod njih daj im link za temu pa ako me se sete sete:lol:
Odoh da pravim palacinke:bye:, cekamo Afro utiske!

:lol::lol::lol: tvoj muz kao ja:lol: Vikedom pijem kafu u krevetu - neprocenjivo!
Pusice vise, tj parice vise...ja non stop vucem...U kancelariji pogotovo. Ranije izadjem par puta na dva-tri dima koliko vremena, sad i u tempu kad idemo u kupovinu to ume da trajei traje....:rumenko: seljanka znam...al bas mi lepo...

E Affo a nemoj da me mrzis ako ti se ne svidi, ja iz najbolje namere, nemam procenat nikakav:( a stvarno bi mogli da mi daju. Sutra kad budes isla kod njih daj im link za temu pa ako me se sete sete:lol:

...tek sad, ja tako pijem celi zivot..kome smeta neka se odmakne:lol:
...ju, moci cu da pusim i u Tempu, i u Uscu i svuda gde doduse retko idem, al lepo je kad znas da mozes:ok:
...necu, naravno, zasto bi, meni tvoji saveti i Dusini puno znace, mnogo ste to lepo priblizile...ne verujem da cu se pokajati,
niti razocarati...a sigurno ce mi trebati bar par dana da se naviknem...e sad da li da imam malo pravih cigareta u rezervi zlu
ne trebalo....ili da ih ne unosim u kucu kako bi se pre navikla...to nisam bas nacisto, sta je pametnije, m?

...ma znam da nemas, ali ne bi bilo lose da ti daju, kako si sve lepo naucila da objasnis i priblizis ovako obicnom svetu kao sto sam ja uostalom:)
..preporucicu te svakako:D

..ajd, ja odoh da pokusam da zaspim, pa se javim sutra:cao:

'El zna muž za tvoje sklonosti ?
Naspram želje za hroničnim isprobavanjem svega što je novo ?
Mučenik.
Nije njemu lako.
Kad spava, mora jedno oko uvek da mu bude otvoreno....
Ili, da te mornarskim čvorom veže za radijator !

Samo mi reci - jel' se presvučeš u radni kombinezon ?
Ili, ne mora ?

Ma, i ja mislim da ne mora.
Dovoljna je kožna kecelja, kao varioci što navuku...!
E, Grofe, prvo ti nauči da dry-burnuješ svoju e-cig, pa onda mož` da se šegačimo :ztongue:

@Afro
Čekamo utiske :)

...pa nista onda da te i ja angazujem da ti to razjasnis:lol:
...ja nikad nisam isla kod nekog u kucu gde nisam mogla da zapalim, da stojim po terasama i pusim nisam nikad pristjala....ne radim to ni u svojoj kuci,
i nisam htela nigde....ove godine sam prvi put u zivotu sela tamo gde ne moze da se pusi i popila kafu bez cigarete da ucinim detetu, kad je vec dosla na
kratko da joj ne kvarim odmor....i nije mi bilo nikako, al izdrzah nekako....
...ne bih u tom slucaju trebala da parim vise, nego sto sad pusim...bar se nadam.....ja tako skuvam kafu, pa primaknem pepeljaru, komp, upalim tv-e i sve
mi je na dohvat ruke....ne bi trebalo nista da se menja sem sto cu ustedeti i na onim antitabako mirisljavim svecama i ostalim pomagalima...jes da mi se
kuca ne oseca na duvan, al i to kosta i to prilicno...

Secam se kako je moj muz voleo isto tako da lezi ujutru u krevetu i pusi... Ili dok kasno nocu gleda televizor...ili za kompjuterom... a kafu bez cigarete nije mogao da popije . Prvo mu je da ujutru pristavi kafu pa dok se kuva ispusi jednu a onda uz kafu drugu :D:D.. A kad krene nekog da isprati prvo zapali, bez tog ne ide ... ili kad majstorise po kuci: cigara visi na kraj usana, dim mu ide u oko, on skilji al ne odustaje :D:D:D

Ali ja sam pre sest godina operisana, bilo je "malo ozbiljnije" i on resio da me ne truje :) ; ja sam ga stvarno nagovarala da se ponasa kao i do tada, meni dim nije smetao mada sama nikad u zivotu nisam ni pomislila da zapalim ali nikako se nije dao, jako se potresao i uplasio. Pa je cak zimi pusio napolju a verujte zimu mrzi onoliko koliko cigarete voli :D
Mada " svako cudo za tri dana" , ja sam dobro i pre godinu/dve je pokusao da se vrati pusenju unutra ali dotle sam se ja navikla na kucu bez dima i nisam se dala ubediti. Pa smo nasli kompromis: pusi u kuhinji, posle provetrimo .
I prijatelji kad nam dolaze pusi se u kuhinji, ostatak kuce je "cist"

Ali sada sa e-cigarom ...uzivancija, ne skida osmeh sa lica, svuda je vuce sa sobom
A i meni toplo oko srca kad ga vidim srecnog :D

....e sad da napisem o cemu se radi....ovako ova o kojoj sam pricala da je na akciji i kosta kao sto ste videli 3.500 i neki dinar, je velicine
tompusa....meni to uz mene ne ide, bilo bi kao da sam uzela lopatu, uzas...to mi je iskljucivo za muskarce....druga stvar bila je jos jedna
ali je baterija slaba 320, a to su mi jos kad sam zvala da pitam rekli da je to prosto za uz kafu, da traje jako kratko...a da kupim dodatne
dodje mu skoro pa isto...i ko da puni tolike baterije....sve ostalo je regularna cena, sto je i dalje meni prevuse da dam odjednom, jednstavno
ne mogu...
...znam da ce neko reci daces vise za cigare za mesec dana, necu...a necu ni da kupim da bi bilo tek kupljeno, hocu da kupim nesto sto
cu koristiti, a trenutno nemam na gomili toliko para, kad ce to biti ne znam...ali cu se truditi da bude....uglavnom videh sta hocu, nije ni to
lose...samo da se sloze kockice....eto...a bas sam se radovala i planirala da se slikam sa sve novom ecigaretom:(

....e sad da napisem o cemu se radi....ovako ova o kojoj sam pricala da je na akciji i kosta kao sto ste videli 3.500 i neki dinar, je velicine
tompusa....meni to uz mene ne ide, bilo bi kao da sam uzela lopatu, uzas...to mi je iskljucivo za muskarce....druga stvar bila je jos jedna
ali je baterija slaba 320, a to su mi jos kad sam zvala da pitam rekli da je to prosto za uz kafu, da traje jako kratko...a da kupim dodatne
dodje mu skoro pa isto...i ko da puni tolike baterije....sve ostalo je regularna cena, sto je i dalje meni prevuse da dam odjednom, jednstavno
ne mogu...
...znam da ce neko reci daces vise za cigare za mesec dana, necu...a necu ni da kupim da bi bilo tek kupljeno, hocu da kupim nesto sto
cu koristiti, a trenutno nemam na gomili toliko para, kad ce to biti ne znam...ali cu se truditi da bude....uglavnom videh sta hocu, nije ni to
lose...samo da se sloze kockice....eto...a bas sam se radovala i planirala da se slikam sa sve novom ecigaretom:(

Kako, šta sam uradio ?
Kurtalis'o sam se oko 4.000 raznih primesa, kojih ima u duvanskom dimu.
A, te su primese i najopasnije po zdravlje ljudi.
Svakako su tu razni vidovi smola i katrana, a oni su kancerogeni.

Nisam ja baš toliki papak da smatram E- cigarete apsolutno bezbednim.
Ne.
Ali, evidentno je da ne sadrže ovih spomenutih 4.000 komponenti.
A, one, te komponente, i jesu najopasnije u celoj priči !

Ja se vise sa ovim hejterima ne raspravljam....48 dana ne pusim,ustedjela dosta novca,osjecam se super...eroll smatram novim gadzetom ;-)

Afro, evo jedne elegantne kombinacije takodje na popustu.

http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/lux-kompleti/joyetech-eCab

Korisnice je dosta hvale. Jedan od komentara

Jasmina na 26/10/2012
stars-5.png

Cigareta je izuzetno lagana, eleganta i mala – nesto je malo duza i deblja od analognih cigareta koje sam ja svojevremo pusila (Eve 120mm a eCab 130mm). Posto je intezivno koristim vec jedno 2 meseca mogu vam reci samo da me je malo iznenadio vek trajanja baterija. U proseku svaka baterija traje oko 4h do 5h intezivnog parenja sto i nije tako malo. Takodje ono sto sam primetila da nema curenja na konektor baterije a kada se skine telo atomizera glava je potpuno suva. Da li je to zbog silikona kojim je oblozeno telo atomizera ne znam ali me je ovo zaista prijatno iznenadilo. Ja sam zelela cigaretu koja pomalo podseca na pravu i kada se pojavila ova cigareta nisam mogla da joj odolim.

ne mogu...

E koliko su mene odgovarali od erolla zamisli bat od 90,kazu ne mozes kafu da popijes,ne da mogu nego sam ponovo pocela piti kafu bez mlijeka jer mi bas prija ukus turske kafe.znaci,srknem kafu povucem nekoliko dimova pa je vratim u pcc(punjac tabakera)koji je napuni za 5 min.u setu sam dobila i rezervnu cig pa jednu pusim drugu punim ali sam sa drugom ekperimentisala naucila dry burn ali iscupala fitilj,a drugu sam bateriju napila uljem jer sam polomila tankove kad sam ih prala,pocetnicke greske ali sam se na njima naucila

ne mogu...

Pa dobro, ne sekiraj se. Bitno je da imas u glavi tu ideju, i da te jedino finansijski momenat sprecava da tu ideju sada odmah realizujes. Kad si mogla do sad bez nje, mozes jos neko vreme, pa kad se sklope sve kockice bice. Ko zna, mozda budu jos neke akcije.
Moje baterije su isto od 320, imam 2, i cim se jedna istrosi, nju punim, drugi koristim...nema praznog hoda u principu. Jedna mi traje onako punim intezitetom sigurno 3h...Ali jesam za to da kad kupis- kupis sta valja nego da bacis pare na neku glupost pa ni tamo ni vamo.
Ovo sto ti je Skydancer postavila - nju imamo november i ja. Stvarno je dobra, i vredi svaku paru.
Al u principu, bez nerviranja, kad bude bice:cmok:

Back