Elektronska cigareta

E cab je sada na snizenju i moze se kupiti za 4,859.00 a uz komplet se dobija i 10 ml tecnosti.

Da trazim nesto elegantno, to bih uzela.

Ovako merkam svoj prvi mod. :lol:
4 meseca nisam zapalila klasicnu, ustedela sam 300 evra, red je da se pocastim. :manikir:

Poslednja izmena:
E cab je sada na snizenju i moze se kupiti za 4,859.00 a uz komplet se dobija i 10 ml tecnosti.

Da trazim nesto elegantno, to bih uzela.

Ovako merkam svoj prvi mod. :lol:
4 meseca nisam zapalila klasicnu, ustedela sam 300 evra, red je da se pocastim. :manikir:

Hajde mi molim te objasni sta to znaci mod?je li to da sklapas iz raznih dijelova cigaru koje idaberes ili samo uzmes neku mocnu masinu i to se zove mod

Pa dobro, ne sekiraj se. Bitno je da imas u glavi tu ideju, i da te jedino finansijski momenat sprecava da tu ideju sada odmah realizujes. Kad si mogla do sad bez nje, mozes jos neko vreme, pa kad se sklope sve kockice bice. Ko zna, mozda budu jos neke akcije.
Moje baterije su isto od 320, imam 2, i cim se jedna istrosi, nju punim, drugi koristim...nema praznog hoda u principu. Jedna mi traje onako punim intezitetom sigurno 3h...Ali jesam za to da kad kupis- kupis sta valja nego da bacis pare na neku glupost pa ni tamo ni vamo.
Ovo sto ti je Skydancer postavila - nju imamo november i ja. Stvarno je dobra, i vredi svaku paru.
Al u principu, bez nerviranja, kad bude bice:cmok:

....pa da, bolje da se jos malo strpim nego da mi sve to stoji u fijoci, a da ja kupujem cigare...bice, polako...sad imam cilj:)

....pa da, bolje da se jos malo strpim nego da mi sve to stoji u fijoci, a da ja kupujem cigare...bice, polako...sad imam cilj:)

Mislim da si u pravu, bolje sacekati pa da uzivas u tome sto si kupila nego da uzmes ono sto ti se ne svidja samo sto je jeftino
I uzmi jacu bateriju ako mozes , muz nije mogao da se nacudi, puna 3 dana mu je trajala ona od 1100 a kazali u prodavnici da nije do kraja napunjena nego kad se isprazni da je drzi na punjacu 8 sati da se formira . Bas ga zanima koliko ce sad trajati

Mislim da si u pravu, bolje sacekati pa da uzivas u tome sto si kupila nego da uzmes ono sto ti se ne svidja samo sto je jeftino
I uzmi jacu bateriju ako mozes , muz nije mogao da se nacudi, puna 3 dana mu je trajala ona od 1100 a kazali u prodavnici da nije do kraja napunjena nego kad se isprazni da je drzi na punjacu 8 sati da se formira . Bas ga zanima koliko ce sad trajati

...upravo zbog toga cu i sacekati, praticu taj njihov sajt, pa cim bude ono sto bih ja htela na nekom snizenju uzecu je....

Probao sam ovu joyetech cigaretu i mogu reci da nije lose. Jedina zamerka je ukus, mada su mi rekli da sam biras ukus... ima li neki obican ukus cigarete?

jos da dodam , ovaj joyetech je mercedes za ovu umbrellu. Tako da i ja razmisljam da kupim ovaj elektricni duvan :D

Ja sam fan erolla i ecaba,extra je ukus,para,TH(udar u grlo)...umbrelli mi je crkla baterija poslije 7 dana...jos mi nisu odgovorili na reklamaciju.joyetech nije mercedes u odnosu na umbrellu nego bmw u odnosu na juga;-)
@afro ne razumijem se u kliromizere jedva sam skopcala atomizere citajuci mjesec dana forum ecig serbia.
Ps sad sam procitala karakteristike tvoje e cig odlicne su pogotovo zbog baterije...znaci mozes pariti i dok se puni da ne dodjes u iskusenje da zapalis smrdusu.

Poslednja izmena:
Ja sam fan erolla i ecaba,extra je ukus,para,TH(udar u grlo)...umbrelli mi je crkla baterija poslije 7 dana...jos mi nisu odgovorili na reklamaciju.joyetech nije mercedes u odnosu na umbrellu nego bmw u odnosu na juga;-)
@afro ne razumijem se u kliromizere jedva sam skopcala atomizere citajuci mjesec dana forum ecig serbia.
Ps sad sam procitala karakteristike tvoje e cig odlicne su pogotovo zbog baterije...znaci mozes pariti i dok se puni da ne dodjes u iskusenje da zapalis smrdusu.

...i meni se cini da je dobra, do sad najpovoljnija i cena, tako da cu verovatno sutra otici da vidim to "uzivo" i konacno kupim...
...e ali interesantna je jedna stvar, da od kad sam pocela da razmisljam o ecigreti meni su ove "obicne" cigare pocele da smrde,
i to je pocelo da mi smeta, sto nikad do sad nije bio slucaj...da li je to psiholoski momenat ili sta ve ne znam...ali sam se bas
zacudila kad sam dosla do tog zakljucka:eek::confused:

...mada bih volela jos neko misljenje nasih drugarica sa teme:rumeko:

Odlicno je sto ti analogne pocinju da smrde. :ok:

Ova ponuda na eliqud-u je nazalost istekla, pa je kum danas porucio od drugog proverenog prodavca svoju prvu e cigaretu, ili kako se preciznije naziva vaporajzer.

Cena je povoljnija, ali ne na ustrb kvaliteta. Prodavac je nov na trzistu pa , dok je elquid jedan od prvih ozbiljnih prodavaca kod nas.

TOP V-ONLY MINI (SINGLE) KOMPLET

MARTOVSKA SUPER PONUDA!

Opis proizvoda

Uz svaki poručeni TOP V-Only mini set poklon bočica 10ml tečnosti!
I
Poštarina gratis!!

Top VapeOnly je komplet je sastavljen od najkvalitetnijih i originalniih komponenti KangerTech EVOD-C(baterija),VapeOnly (kliromizer) najnovijeg i najelegantnijeg dizajna sa izmenljivim grejačima.

Najnovija baterija EVO-C kompanije KangerTech zahvaljući PWM elektronici u prekidaču isporučuje struju konstantnog napona od 3.8V kako ne bi dolazilo do pada performansi i užitka u parenju ,obezbediće vam minimum 6-8 sati neprekidnog e-pušenja uz obilje guste pare na najnovijem modelu kliromizera VapeOnly.

Ogrlica za nošenje vaše elektronske cigarete daće vam maksimalnu slobodu kada ste u pokretu kolima,prevozu….

TOP VapeOnly mini komplet sadrži :

· 1kom originalna KangerTech EVOD-C rasklapajuća baterija 650-900mAh dostupna u nekoliko boja(crna,ljubičasta,bordo crvena,srebrna,zelena,plava)

· 1kom V2 VapeOnly kliromizer(izmenljive glave-grejači) dostupan u nekoliko boja(ljubičasta,providna,zelena,crvena,plava,crna)

· 1kom Ogrlica za nošenje elektronske cigareteVapeOnly(crna,plava,roze,siva,crvena)

· 1kom EVOD USB punjač

Kako se koristi:

· Kliromizer okrenete naopako i odvrnete donji deo uredjaja,sipate tečnost lagano niz zidove oko 1,3ml nikako po sredini koja služi za protok vazduha,pažljivo zašrafite donji deo kliromizera.

· Našrafite vaš kliromizer na bateriju upalite sa pet klikova, dugmence će zatrepereti tri puta i možete početi sa korišćenjem.

· Posle sat-dva kliromizer se „razradi“ i počne da radi optimalnom jačinom.

· Povremenio sipajte par kapi tečnosti u kliromizer i pobrinite se da grejač nikada neradi na „suvo“.NIKADA nemojte da zatežete-pretežete kliromizer do kraja na bateriju!!(najčešće dovodi do pucanja plastičnog tanka kliromizera)

· Kada tečnost u kliromizeru promeni boju(potamni) kliromizer je potrebno očistiti ili zameniti grejač-glavu.

· Napomena: puniti isključivo preko USB porta vašeg računara.Bateriju puniti dok se crvena lampica na USB punjači ne pretvori u zelenu.

CENA OD 2599 do 2799

PORUČUJE SE ON LINE OVDE

Kum se opredelio za pass through bateriju, koja moze daa se koristi dok se puni, i neznatno je skuplja.

http://www.topecigarete.rs/product/top-v-only-passtrough-elektronska-cigaretasingle-650-1000mah/

Poslednja izmena:
Odlicno je sto ti analogne pocinju da smrde. :ok:

Ova ponuda na eliqud-u je nazalost istekla, pa je kum danas porucio od drugog proverenog prodavca svoju prvu e cigaretu, ili kako se preciznije naziva vaporajzer.

Cena je povoljnija, ali ne na ustrb kvaliteta. Prodavac je nov na trzistu pa , dok je elquid jedan od prvih ozbiljnih prodavaca kod nas.

TOP V-ONLY MINI (SINGLE) KOMPLET

MARTOVSKA SUPER PONUDA!

Opis proizvoda

Uz svaki poručeni TOP V-Only mini set poklon bočica 10ml tečnosti!
I
Poštarina gratis!!

Top VapeOnly je komplet je sastavljen od najkvalitetnijih i originalniih komponenti KangerTech EVOD-C(baterija),VapeOnly (kliromizer) najnovijeg i najelegantnijeg dizajna sa izmenljivim grejačima.

Najnovija baterija EVO-C kompanije KangerTech zahvaljući PWM elektronici u prekidaču isporučuje struju konstantnog napona od 3.8V kako ne bi dolazilo do pada performansi i užitka u parenju ,obezbediće vam minimum 6-8 sati neprekidnog e-pušenja uz obilje guste pare na najnovijem modelu kliromizera VapeOnly.

Ogrlica za nošenje vaše elektronske cigarete daće vam maksimalnu slobodu kada ste u pokretu kolima,prevozu….

TOP VapeOnly mini komplet sadrži :

· 1kom originalna KangerTech EVOD-C rasklapajuća baterija 650-900mAh dostupna u nekoliko boja(crna,ljubičasta,bordo crvena,srebrna,zelena,plava)

· 1kom V2 VapeOnly kliromizer(izmenljive glave-grejači) dostupan u nekoliko boja(ljubičasta,providna,zelena,crvena,plava,crna)

· 1kom Ogrlica za nošenje elektronske cigareteVapeOnly(crna,plava,roze,siva,crvena)

· 1kom EVOD USB punjač

Kako se koristi:

· Kliromizer okrenete naopako i odvrnete donji deo uredjaja,sipate tečnost lagano niz zidove oko 1,3ml nikako po sredini koja služi za protok vazduha,pažljivo zašrafite donji deo kliromizera.

· Našrafite vaš kliromizer na bateriju upalite sa pet klikova, dugmence će zatrepereti tri puta i možete početi sa korišćenjem.

· Posle sat-dva kliromizer se „razradi“ i počne da radi optimalnom jačinom.

· Povremenio sipajte par kapi tečnosti u kliromizer i pobrinite se da grejač nikada neradi na „suvo“.NIKADA nemojte da zatežete-pretežete kliromizer do kraja na bateriju!!(najčešće dovodi do pucanja plastičnog tanka kliromizera)

· Kada tečnost u kliromizeru promeni boju(potamni) kliromizer je potrebno očistiti ili zameniti grejač-glavu.

· Napomena: puniti isključivo preko USB porta vašeg računara.Bateriju puniti dok se crvena lampica na USB punjači ne pretvori u zelenu.

CENA OD 2599 do 2799

PORUČUJE SE ON LINE OVDE

Kum se opredelio za pass through bateriju, koja moze daa se koristi dok se puni, i neznatno je skuplja.

http://www.topecigarete.rs/product/top-v-only-passtrough-elektronska-cigaretasingle-650-1000mah/

....sve iscitala i pregledala...hvala puno :)
....e sad moram li da se registrujem na sajt da bih porucila ili ne?
....ja bih doduse radje ovaj komplet razlika u ceni nije velika, ali me zbunjuje ovo oko postarine kao besplatna, a onda u zagradi stoji...1-3% u zavisnosti od vrednosto paketa post expres:confused:
....http://www.topecigarete.rs/product/top-2-4-cc-single-elektronska-cigareta/

....i jos nesto na koliko se menja ta baterija jer koliko razumem ona je fakticki najskuplji deo u celoj prici...?

....izviNte znam da sam smor najstrasniji, al sta cu:rumenko::hvala:

Baterija bi trebalo da traje, uz redovno odrzavanje, bar godinu dana. Garancija je na 6 meseci.

Postarina je besplatna, ali ako odaberes opciju da platis pouzecem, Post express uzima procenat.

Ako uplatis na tekuci racun, onda ne placas taj procenat.

Mislim da treba da se registrujes, nisam videla opciju "naruci kao gost".

Baterija bi trebalo da traje, uz redovno odrzavanje, bar godinu dana. Garancija je na 6 meseci.

Postarina je besplatna, ali ako odaberes opciju da platis pouzecem, Post express uzima procenat.

Ako uplatis na tekuci racun, onda ne placas taj procenat.

Mislim da treba da se registrujes, nisam videla opciju "naruci kao gost".

....e pa onda ok, razumela sve..:)

....onda cu 99,9% ujutro naruciti, nadam se da im isporuka ide brzo....

....puno si mi pomogla, rekla bih da je skoro pa ista kao ona Inhalik-ina, a razlika u ceni je prilicna....

....da opet veceras ista prica, pocela sam da primecujem da mi odeca, ruke i sve oko mene smrdi na duvan,
i dalje "neverujem" kako je to moguce odjednom....ali je svakako dobro za prelazak na e cigaretu:D

..e hvala. pronasla sam tamo kuntakt, zvala malo popricala, jako su ljubazni...malo sam gledala kako se cisti i sta se tu sve mora
raditi da bi ta e cigareta funkcionisala kako treba...i sad mi nije jasno kakav je ono "kanap" :lol:
...ma ja sam totalno sludjena, uzeti hocu, a hocu li znati sve oko nje da radim kako treba da traje, videcemo....na jednom snimku
videh da je peru pod mlazom vode...pa me to iznenadilo...uglavnom vidim da je citava nauka oko toga i da se to bas mora savladati...

Back