Elektronska cigareta

..zvala sam da pitam..dobija se usb punjac, ta cigareta i 3 punjenja neka naural tabaco...e sad isporuka je za 6 radnih dana, pa imam vremena da vidim sta cu..
..sta kaze sestra jel zadovoljna? kakav je utisak...

...umrla mi je od smeha kad sam je pitala postoji li neka slim velicina, ja odavno ne pusim klasicne cigarete pa mi to sve nesto veliko:mrgreen::lol:

Kaže da je u zadnjih mesec dana (od kada koristi tu elektronsku) potrošila samo jednu paklu običnih cigareta, jer joj se bila ispraznila cigareta u izlasku, šta li. :lol:

E, sada u ta punjenja se ne razumem, ali reče mi da joj ta tri punjenja trajala 3 nedelje, pa posle dosipa neko ulje. Nemam pojma, moraću je pitati detaljnije, pa javljam.

Preporučio bih ti da ne ignorišeš moj prethodni post, pa sad kako hoćeš;)

Minimum da ne baciš pare je ovo:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/inhalika-esmart
A još bolje ova varijanta sa rezervnom baterijom i klirom:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/kanger-esmart
I fancy model, odličan:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/joyetech-eCab

Sve ispod ovoga je bacanje para, uvlačenje u rupu bez dna, jer ćeš posle prve radosti da uvidiš da to nije to. Raspitaj se...

...ako se ovo na mene odnosi, naravno da ne ignorisem...jednostavno nisam u situaciji da kupujem i bacam bilo sta, tako da o svemu
uvek dobro razmislim, i uporedjujem....
...hvala na svaetima, s' obzirom da ce ta kupovina biti moguca tek negde u februaru, pre nikako...imacu dovoljno vremena da dobro
razimislim i odlucim...

Odličan izbor za makinu si napravila:klap: Passtrough baterije su zakon. Purnjaš dok se puni! Moja je od 1000 mAh Joyetech, tri dana opušteno, možda i više.

Dekang tečnosti imate u Liliju, 390 dinarjou! I da, njihove su 16 i 24 mg, ne znam za slabije, sigurno imaju i nulu.

Savet za sve... najjeftinija varijanta za prvu, početničku kupovinu je iz komponenti. Posebno baterija, posebno klir. Tako se kupuje kvalitetnija i jeftinija sprava. Imate par specijalizovanih foruma (e-cigserbia.com), pročešljajte dan-dva i na konju ste.
Ja parim već tri dana, prvobitni plan je bio da zbog zimskih uslova to purnjam u kući, a u dvorištu, na terasi, napolju, na poslu... da duvam analogne smrdulje. Dakle kombinacija parenja i pušenja mog dragog Van Nelle-a, popularnog Neše. Bat međutim, duvajući ovu budžu:per:, potpuno sam izgubio potrebu i interesovanje za smrduljom, tako da se moj Neša lagano suši u metalnoj tabakeri, gde sam spakovao par namotanih kanceruša. Nisam verovao da je ovo toliko efektno. Doduše na slavi su me gledali k`o debila, ali sam popušio bar 30 pljuga manje od njih, pa neka se smeju koliko hoće. Ja prezadovoljan, preporuka svima.
I da... prvo ulaganje od 4-5 somića ume da zaboli! Onda digitron u ruke, izračunaš (iskreno prema sebi) koliko daješ za kancerogene, uračunaš i mesečne troškove od oko 1500 dindži, pa vidi gde si.
Savet br.2... izbegavati kišobrane i Medisane, da ne objašnjavam zašto, čitajući specijalizovane forume ukapiraćete i sami.
Ovaj Maxx blend što pomenu @Vronski, probah sa drugarovog čibuka, pa to i nije tako loše. Vidim kako mnogi hvale i Cowboy blend, kakav je u odnosu na Maxx?
...a tek što mi je lepa makina, prava roza za devojčice :zaljubljena:

Elem, prošlo je više od 48 sati otkako sam na elektronskoj.... znam da smešno zvuči što brojim u satima, hah, ali to je za mene veliki uspeh.
Cigareta je dobra, još uvek iščitavam forume i psihički se pripremam za rastavljanje i pranje atomizera koje mi sleduje za koji dan (nemam pojma kako ću to izvesti, ali valjda ću uspeti uz pomoć tutorijala). Ono što me malo nervira je stvaranje kondenzacije i povremeno "zviždukanje" tanka, ali još uvek se tek učim sporom i dugom uvlačenju, pa kapiram da će vremenom sve doći na mesto. Takođe, nema šanse da mi 20 ml traje mesec dana.... moja makina guta, a i ja zajedno sa njom. Nigde ništa spolja ne curi, osim što je glava atomizera uvek malo masnjikava kada je odvrnem, pa računam da se delić tečnosti potroši i na taj način.

Najbitnije od svega je da me klasične ne vuku da ih zapalim, nekako sam sebi napravila psihičku predstavu da pušim i dalje, bez obzira što je para u pitanju. Možda bih eventualno pokušala sa više nikotina (trenutno sam na 16 mg Joyetech) da vidim da li ću imati manju potrebu za uvlačenjem, tj. da li ću trošiti manje tečnosti. Sve u svemu, hepi sam za sada :)

Poslednja izmena:
Kad ne čadiš, gledaj da ti makina stoji vertikalno, sa baterijom na dole, naravno. Obavezno dry burn posle pranja. 40ml je mesečni minimum, mada opet je to mnogo manje od para za smrdljuše. Vremenom ipak smanjuj nikotin, zarad više cuclanja i više pare. Doduše i više para, al` ko ga...

Ja sam je dobio pre nedelju dana. Moraš da budeš odlučan jer te ova standardna i dalje vuče da je zapališ, ali sam bez problema izgurao samo sa elektronskom, sve dok nisam zaboravio da je stavim na punjač :D

Ima filteri sa nikotinom i bez, arome standardnih cigareta i voćne ...

Evo moj komšija kupio tu elektronsku, pa sad po vazdan drži u ustima dvije, jednu pravu a drugu elektronsku.
Samo vuče i puše, pa se iz njega dimi kao iz pljevaljske termo elektrane.
Kad ide po ulici, iznad njega je uvijek vidan oblak dima.

Kaže da je u zadnjih mesec dana (od kada koristi tu elektronsku) potrošila samo jednu paklu običnih cigareta, jer joj se bila ispraznila cigareta u izlasku, šta li. :lol:

E, sada u ta punjenja se ne razumem, ali reče mi da joj ta tri punjenja trajala 3 nedelje, pa posle dosipa neko ulje. Nemam pojma, moraću je pitati detaljnije, pa javljam.

Zbog toga se obavezno kupe 2 baterije.
Menjaš ih.
Jednu pušiš, a druga se puni.
I nema šta da se "pomažeš" klasičnim duvanom....
Ja sam tako, i fino mi !

Preporučio bih ti da ne ignorišeš moj prethodni post, pa sad kako hoćeš;)

Minimum da ne baciš pare je ovo:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/inhalika-esmart
A još bolje ova varijanta sa rezervnom baterijom i klirom:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/kanger-esmart
I fancy model, odličan:
http://eliquid.rs/elektronske-cigarete/joyetech-eCab

Sve ispod ovoga je bacanje para, uvlačenje u rupu bez dna, jer ćeš posle prve radosti da uvidiš da to nije to. Raspitaj se...

Slažem se, osim u jednoj stvari...
Baterija je slaba, u tom setu.
320 i 360 m/Ah.
Pa, šta je to ?
Zajebancija.
Moje su baterije 900 i 1100 m/ah, pa izdržavaju 2 dana,
retko da načnem 3 - ći.
Doduše, "srčem" gotovo neprekidno....

...ako se ovo na mene odnosi, naravno da ne ignorisem...jednostavno nisam u situaciji da kupujem i bacam bilo sta, tako da o svemu
uvek dobro razmislim, i uporedjujem....
...hvala na svaetima, s' obzirom da ce ta kupovina biti moguca tek negde u februaru, pre nikako...imacu dovoljno vremena da dobro
razimislim i odlucim...

A do februara ?
Šta ćeš do februara !?
I dalje ćeš 5 x više plaćati duvansku cigaretu ?
Ili ostaviti pušenje, u šta sumnjam !

Poslednja izmena:
Slažem se, osim u jednoj stvari...
Baterija je slaba, u tom setu.
320 i 360 m/Ah.
Pa, šta je to ?
Zajebancija.
Moje su baterije 900 i 1100 m/ah, pa izdržavaju 2 dana,
retko da načnem 3 - ći.
Doduše, "srčem" gotovo neprekidno....
Tačno, moja je passtrough 1000 mAh, ovde sam samo dao primer za ženskastije varijante, jer žene ne vole ove naše budže, verovao ili ne:mrgreen:

A do februara ?
Šta ćeš do februara !?
I dalje ćeš 5 x više plaćati duvansku cigaretu ?
Ili ostaviti pušenje, u šta sumnjam !

E to je ono što stalno pokušavam ljudima da objasnim posle njihovog "čekam platu", "sada nemam pare"... da do momenta kada budu imali pare, potrošiće novac za dve elektronske, kupujući analogne smrdulje.

Medisanu baš i ne hvale.
Ova prva cigareta još i nekako, ali ova druga sa kapacitetom baterije od 200 mah je ništa - pri čemu su obe baterije nepoznatog proizvođača.

Moja baterija je 650mah, drži mi ceo dan, mogu da je pušim i kad se puni, a mogu i da menjam voltažu i ekperimentišem sa jačinama ukusa kad mi je potrebno. Takođe imam garanciju od 6 meseci na nju - za razliku od Medisaninog garantnog roka.
Baterija od 200 mah služi samo da se čovek iznervira, popljuje elektronske i vrati se na klasične u najkraćem roku, ili eventualno da nove pare i pređe na nešto što zaista može da se puši, tj. pari i što će biti dovoljno dobro da klasična više ne padne na pamet.

Medisanu baš i ne hvale.
Ova prva cigareta još i nekako, ali ova druga sa kapacitetom baterije od 200 mah je ništa - pri čemu su obe baterije nepoznatog proizvođača.

Moja baterija je 650mah, drži mi ceo dan, mogu da je pušim i kad se puni, a mogu i da menjam voltažu i ekperimentišem sa jačinama ukusa kad mi je potrebno. Takođe imam garanciju od 6 meseci na nju - za razliku od Medisaninog garantnog roka.
Baterija od 200 mah služi samo da se čovek iznervira, popljuje elektronske i vrati se na klasične u najkraćem roku, ili eventualno da nove pare i pređe na nešto što zaista može da se puši, tj. pari i što će biti dovoljno dobro da klasična više ne padne na pamet.

...kako ti ide?

Držim te za reč! :)

Inače, ako se pitaš kakav je uopšte ukus, najbolje da odeš direktno u radnju koja prodaje i tražiš da probaš više vrsta i aroma tečnosti, pa ćeš na licu mesta sama oceniti da li je to to, ili nije.
Preporučila bih Joyetech isključivo.

....ja odrzim rec uvek kad obecam:ok:
....za sve kad dodjem s' puta...cu da te gnjavim, davim, dok ne saznam sve sto me zanima.....vec znam da ne zelim nikakve arome tipa voce i ostalo,
jer to ne volim nikako....od ruzeva koji imaju aromu mi se povraca..tako da znam da tako nesto ne dolazi u obzir...

Back