Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Taj forum je odlican, kao i www.vaperclub.org
Ehe, alal ti vera !
Mnogo koristan forum si "iskopala"....
Blagodarim !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj forum je odlican, kao i www.vaperclub.org
Ehe, alal ti vera !
Mnogo koristan forum si "iskopala"....
Blagodarim !
Elem, meni je krenula četvrta nedelja kako sam samo na elektronskoj, a bila sam dugogodišnji strastveni pušač.
Tako da... kako ide ona reklama za kosmodisk.. izgleda šašavo, ali ja više ne pušim![]()
Baš tako, ni mene ne vuče uopšte. Koje tečnosti ti pariš?Isti slucaj.
Najiskrenije me uopste ne vuce smrdljusa.
Zabavljam se kombinacijama ukusa tecnosti, eksperimentisem, uzivam.![]()
... a da me samo vidiš kad ispred sebe raširim šrafciger, pincetu i ostalu skalameriju, te rasklopim atomizer i pročačkam oko fitilja i grejača, sa sve nalakiranim dugim noktima.... kakav ekspert; ekspert nad ekspertimaTi cvete čega god se dohvatiš u rekordnom vremenu postaneš ekspert. Čitam te tamo, nisi ni godinu dana na forumu, a već sve znaš o virtualnom zaljubljivanju i šta se u tom procesu zapravo događa. Ovde na temi barataš terminologijom znači ko da si lično osnivač sajta o elektronskim cigaretama; zamišljam kako se uz štopericu obučavaš da rasklopiš cigaretu bez gledanja ko šiptar kalašnjikova.
Dobro sam odabrao koga ću da pratim na svom putu ka eventualnoj kupovini cigarete. Lajk.
Ma nemo se izvinjavas, Skajdenserka i Grof me kao poznaju, znaju da nism agent provokator.Oprosti ako sam bila pomalo gruba.... učinilo mi se da "soliš", ali molim da se u moju odbranu uzme to da ljudi uglavnom sole kad vide elektronsku (još uvek je to prilično nepoznata sprava), pa se zalomilo da tebi "odsolim"
Elem, meni je krenula četvrta nedelja kako sam samo na elektronskoj, a bila sam dugogodišnji strastveni pušač.
Tako da... kako ide ona reklama za kosmodisk.. izgleda šašavo, ali ja više ne pušim![]()
Znači smorila sam seČitam ovaj forum e cigarete i što više čitam sve mi je manje jasno. Popljuvaše umbrellu načisto. I šta da kupim sada. a taman sam odabrala, Hocu neku da radi. Da joj traje baterija, da mi ne crkne posle 7 dana. I citam ovo sto je Grof napisao, to slicno citam i od ljudi na tom forumu. Mislim, ne želim da se nerviram sa njima kad vec ima toliko loseg iskustva.
Može neka pomoć - koja je najbolja, gde da je poručim-kupim? Kupicu i rezervne delove, sve sta treba - samo niti znam sta treba niti gde da kupim![]()
Ma nemo se izvinjavas, Skajdenserka i Grof me kao poznaju, znaju da nism agent provokator.
Nego sa i ja pusac(ica) koji kao ostavlja duvan, slusamj, citam za te leketronske cigarete, niti sam nekoga videla da to pusi niti
imam predstavu kako to izgleda pa se zato muvam ovde.
Nego, ajde, sve cu da shvatim, ali me zanima da li kada se pocne sa tim elektronskim zaista nema covek vise potrebe za pravim.
Znam da mi je pitanje glupo, al ajde![]()
Nije ti glupo pitanje.
Ne, uopšte !
Evo ti mog primera, pa izvlači zaključak....
Moja rođaka, koja je pušila paklo onih finih, mekih, blagih, damskih
ušla je pre par meseci u "avanturu" i sa elektronskom.
Sada je, uz elektronsku, "krpi" oko 5 kom. dnevno...
Lepo.
E, sad, pazi moj slučaj,
Ja, koji sam godinama arčio oko paklo ipo na dan, krenuo sam sa elektronskom
4. aprila o.g.
Koristim tečnost bez primesa kojekakvih ruža, tulipana, čokolada, pomorandži....
Čist duvanski šmek. Sa 18 % nikotina.
OD 4.IV o.g. NISAM PIPNUO DUVANSKU CIGARETU.
Moju potrebu za nikotinom zadovoljava elektronska......
A, da ne spominjem da imam 4-5 x duži pušački staž od rođake.
ZNAČI, PRAVILO JE DA PRAVILA NEMA ! SVE JE INDIVIDUALNO, KAKO KOD KOGA .....!
Negde sam pročitao da jedna popušena cigareta skraćuje život za 10 min.
Stravično !
Ne znam da li da verujem ?
Ako je to istina, ja već trošim poslednje godine sledećeg života.....!
Aj', uzdravlje !
Meni je pre sama pomisao da pušim neke voćne cigarete bila bljak, no sada bih probala višnju i bananu, pomešanu sa nekom duvanskom aromom.Ja sam takodje krenula sa duvanskom aromom, 18 mg (pusila sam 2 pakle Dunhill-a dnevno), a onda sam pocela da eksperimentisem.
Smanjila sam nikotin spontano na 16 mg.
Razne arome i miksevi mi prijaju zavisno od doba dana, raspolozenja, okolnosti...
Vocne jos nisam probala, nekako me ne privlace.
U drustvu parim najnormalnije.
Klasicne cigarete mi sada smrde.
Vronskom je već neko odgovorio pa da se ne ponavljam. Inače (jbg, sad ne znam da li smem da turim link), ko ima karticu, članstvo na Paypal i sl. a uz to mu se ne žuri, neka pogleda cene na fasttech.com i uporedi ih sa cenama kod nas, naročito u "UmRela"šiteli.
Grofe, idi u parfmeriju "Stellina" u Zemunu, ili u "Eliquid" koji se nalazi u TC "Piramida" i na još par mesta u Bg, oni imaju dobru opremu.
Ponesi svoju Ambrelu, reci im šta očekuješ od cigarete i šta ti je važno, i oni će ti preporučiti nešto što valja i objasniti kako se čisti i održava.
Ima raznih stvari, raznih baterija, kliromizera, start paketa i delova.. meni je npr. super Joyetech egoC cigareta sa kapacitetom baterije od 650mah koja može da se pari i dok se puni, dok neko drugi, nakon par meseci parenja poput tebe, već želi i istražuje neke jače mašine koje pružaju određena autoštelovanja. Zato je najbolje otići direktno u radnju, videti šta sve postoji na licu mesta, uzeti u ruku, probati, čuti savete ljudi koji se time već dugo bave.... pa će ti i lakše biti da se odlučiš.
Ne, nije mi odgovoreno !
Na ono što sam te pit'o, a u vezi tvog ranijeg stava i izbora
jedinstvenog kompleta električne cigarete.
I dalje je otvoreno ittanje - šta tačno kupiti (taksativno pobrojano)
i gde kupiti u Beogradu ?
Treba da kupiš ovo i baš ovde:
http://eliquid.rs/baterije/joyetech-passbaterija-1000mAh
i ovo, takođe možeš tu:
http://eliquid.rs/kartomizeri/ego-cc24-kliromizer
Onda odeš na preporučeni forum i pročitaš apsolutno sve šta ti treba o tom kliru i o njegovom održavanju. Ako nećeš i mrzi te da održavaš, onda odmah kupi i ovo:
http://eliquid.rs/delovi-oprema/cc_glave_kliromizera
pa menjaj.
Link za temu o održavanju ti je dala @kao cvet...