Odličan izbor za makinu si napravila

Passtrough baterije su zakon. Purnjaš dok se puni! Moja je od 1000 mAh Joyetech, tri dana opušteno, možda i više.
Dekang tečnosti imate u Liliju, 390 dinarjou! I da, njihove su 16 i 24 mg, ne znam za slabije, sigurno imaju i nulu.
Savet za sve... najjeftinija varijanta za prvu, početničku kupovinu je iz komponenti. Posebno baterija, posebno klir. Tako se kupuje kvalitetnija i jeftinija sprava. Imate par specijalizovanih foruma (e-cigserbia.com), pročešljajte dan-dva i na konju ste.
Ja parim već tri dana, prvobitni plan je bio da zbog zimskih uslova to purnjam u kući, a u dvorištu, na terasi, napolju, na poslu... da duvam analogne smrdulje. Dakle kombinacija parenja i pušenja mog dragog Van Nelle-a, popularnog Neše. Bat međutim, duvajući ovu budžu

, potpuno sam izgubio potrebu i interesovanje za smrduljom, tako da se moj Neša lagano suši u metalnoj tabakeri, gde sam spakovao par namotanih kanceruša. Nisam verovao da je ovo toliko efektno. Doduše na slavi su me gledali k`o debila, ali sam popušio bar 30 pljuga manje od njih, pa neka se smeju koliko hoće. Ja prezadovoljan, preporuka svima.
I da... prvo ulaganje od 4-5 somića ume da zaboli! Onda digitron u ruke, izračunaš (iskreno prema sebi) koliko daješ za kancerogene, uračunaš i mesečne troškove od oko 1500 dindži, pa vidi gde si.
Savet br.2... izbegavati kišobrane i Medisane, da ne objašnjavam zašto, čitajući specijalizovane forume ukapiraćete i sami.
Ovaj Maxx blend što pomenu @Vronski, probah sa drugarovog čibuka, pa to i nije tako loše. Vidim kako mnogi hvale i Cowboy blend, kakav je u odnosu na Maxx?