jav74
Primećen član
- Poruka
- 591
Da u zdravlju paris!
Ovaj spot mi je jeziv!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u zdravlju paris!
1. Za ostavlanje cigarete je potrebna samo jaka volja, nikakva magija.1.Može li elektronska
cigareta pomoći da se ostavi pušenje ?
2.Da li je sposobna da zameni pravu
i spasi strasnom pušaču ono malo zdravlja što je preostalo ?
3.Ima li neko iskustva sa tim ?
Pomaže li ?
4.Da ne bacam uludo pare !
5.Kako se iščupati iz kandži duvanskog dima......!?
&dujkicu:Bitno je da si ti fulao temu...i da si pun iskustva...bolje podji tetki po lijekove
@affro stize li e-cig?
&dujkicu:Bitno je da si ti fulao temu...i da si pun iskustva...bolje podji tetki po lijekove
@affro stize li e-cig?
Affro:ja sam na e cig 2 mjeseca ustedjela sam 170€ ne kupujuci smrduse...na 6mg sam i prija mi...presla bih ja na nula posto ali nema lijepih aroma...i sto je zenama vrlo vazno nisam se grama udebljala nego smrsala 3 kg.
Affro:ja sam na e cig 2 mjeseca ustedjela sam 170€ ne kupujuci smrduse...na 6mg sam i prija mi...presla bih ja na nula posto ali nema lijepih aroma...i sto je zenama vrlo vazno nisam se grama udebljala nego smrsala 3 kg.
Najljepse su mi arome ry4,cappucino i red bull.iz crne gore sam pa mogu samo nabaviti JT,a ove 3 nemaju sa nula posto.
I da ti posaljem za Crnu Goru
- - - - - - - - - -
Arome su istog sastava kao i Joyetech
60%PG
40%VG
nikotin-po zelji
aroma po zelji
Dragi gospodine grofe, ja te nisam ni terao da kupis ulje od mene. Ja ulja pravim vec dve godine, jako sam dobro upucen u ovu materiju. Nema potrebe da me vredjas, ne poznajemo se.Ko to od tebe ili sličnih tebi, koji se na ovaj način reklamirate, nabavlja, upušta se u ogroman rizik !
Ko zna šta vi mućkate i sastavljate......!?
Ja, lično, ne bih se usudio da koristim, pa i da me ništa ne košta.
..jeste li videli ovo? http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/srbija-zabranjuje-e-cigarete/50194
...bas me zanimaju komentari na tekst....