Elder Scrolls V:Skyrim

Слажем се што се тиче инвентара. Види се да је чист порт са конзоле, нису се ни потрудили да замене и дугмиће. Да није био мод за то, вероватно бих полудео. А што се тиче напдања са коња, то је поправљено са експанзијом... но, требало је бити са игром чим је изашла. Начекаћемо се до следеће игре. :(
 
Ahhh,sve je na istu foru,ista grafika kao fallout 3,isti gameplay sve isto..Likovi iz bethesde nemaju ni mastu.Igro sam je par sati i smorila me,preso sam jedno 10 puta oblivion i shivering isle.Takodje sam i preso sve delove fallout-a.A skyrim nije nesta 7 od 10.
 
pozdrav
trenutno sam na 21 nivou,pa me zanima jedna stvar.kako i da li je moguce nekako pojacati magiju ili jacinu udara cekica posto jedva prelazim igricu,a na youtube sam video da likovi imaju mnogo jace oruzje cak i u ranijim delovima igre?
 
stara tema ali da malo i ja napisem nesto.nisam igrao nijedan od predhodnih delova elder scrolls-a tako da mi je skyrim prilicno dobar , narocito sa dawnguard ekspanzijom. trenutno lvl 101 i dalje igram side questove. u najavi je ES Online pa kome se igra dopala savet je da se prijavi za Beta veziju.
http://www.elderscrollsonline.com/en-uk

Po najavama igra izlazi pocetkom 2014 a do tada cu da veDZbam :) pozdrav svima
 
Zna li neko kako da izmenim DOF podesavanja, ponekad mi previse blizu uradi jak blur, smeta mi to malo za oci, skroz mi je ok i svidja mi se za karaktere, planine, gradive, itd u dalekoj pozadini.
Ovo su modovi koje koristim pa ne bih da nesto sjebem.

f27omc.jpg
 
stara tema ali da malo i ja napisem nesto.nisam igrao nijedan od predhodnih delova elder scrolls-a tako da mi je skyrim prilicno dobar , narocito sa dawnguard ekspanzijom. trenutno lvl 101 i dalje igram side questove. u najavi je ES Online pa kome se igra dopala savet je da se prijavi za Beta veziju.
http://www.elderscrollsonline.com/en-uk

Po najavama igra izlazi pocetkom 2014 a do tada cu da veDZbam :) pozdrav svima

Obavezno igraj prethodne delove, steta je da propustis.
Ja zapravo ne vidim problem ni u jednom, ne volim da cepidlacim. Svaki je zanimljiv na svoj nacin.
 
TES V : Skyrim je jedna blaga potvrda korporacijske pohlepe za igru koja je uspela da se provuče zahvaljujući čistom Hype-u i marketingu, kako zbog uspeha Oblivion-a, tako i zbog uspeha Morrowind-a. Nažalost, ovu igru je kompanija bukvalno isporučila sa nekih 40% završenog posla. Mnogo toga je ostalo apsolutno prazno.

Neko može da argumentuje da je u tome bila caka, te da su hteli da se ljudi posvete modding-u, ali se dobro vidi da su u stvari napravili ne tako poseban svet, ne naročito ispunjen razlikama, gde je najviši procenat uspeha postignut u kontekstu borbe. dakle, sistem borbe u TES V : Skyrim je daleko ispred pređašnjih delova, osim u slučaju Archery.

Mnoge stvari uspešno uništavaju koncept zabave za iskusne igrače video-igara. Iskusni igrači znaju da je Hype nešto na šta ne treba bacati prvu kocku, a isto tako se delimično razumeju u kreiranje video-igara i mogu da prepoznaju lenjost developera. Kako lenjost u optimizaciji, tako i lenjost u karakterizaciji, te ispunjenju Open World sveta ne samo Questovima, već i adekvatnom florom i faunom što, naravno, nije postugnuto bez modova. Iako su se potencirale lokacije (preko 100 pećina), u većini njih je samo jedan tip neprijatelja i to : Draugr.

Jedna od stvari koja je veoma loše odrađena jeste govor nordijskih ratnika. Skoro svaki od njih zvuči kao Arnold Schwarzenegger što je pomalo iritantno i ne pomaže za jedan fantasy setting RPG. TES V : Skyrim želi da bude ozbiljan i da se ozbiljno shvati, ali onda u svakom sledećem momentu parodira samu sebe što gotovo potpuno čini da se izgubi volja za igranjem.

Mnoge stvari su mogle da se dodaju u već gotovu video-igru i mnogo toga sam očekivao od same igre, a dočekao da vidim apsolutni dumb-down za velike mase casual igrača i, naravno, pretežno dečice koja je zahvaljujući marketingu same igre po prvi put iskusila šta je to RPG (time doprineli pozitivnim ocenama igri i kompaniji koja je uspela da sa polovičnom igrom otme popriličnu svotu novca).

Pitanje je da li će kompanija uspeti da napravi sledeći deo po pravim merilima, bez game-breaking momenata ili će to i dalje da bude ''Bring your own imagination'' koncept uz najkliše priču ikad smišljenu. Jedino mi ostaje da čekam i da vidim jer TES V: Skyrim je bio veliko razočarenje.
 
Ovu igru sam jedno vreme igrao i imao sam problem sa vampirizmom, naime lik postane vampir i svi ga napadaju. Na netu nadjem resenje da treba ici kod maga Faliona i tamo uradim sve po proceduri, napunim crni kamen dusom, predam mu i ujutru ga sacekam na predvidjenom mestu gde on obavi ritual i kaze da sam izlecen.
To je trajalo par misija i ponovo se sve ponavlja ali ovoga pta nisam mogao kod istog maga ponoviti ritual jer je zavrsen i ne nudi se ta opcija.
Dosta naporna i zamrsena igra sa bagovima.
 

Back
Top