Milance Skot
Domaćin
- Poruka
- 4.126
grafika je vise nego OK, mada meni moj hd3850 prikazuje boje dosta 'isprano'...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi *****jte,meni se se svidja...I BTW,**** vas sve taj Morrowind.
Ja jos nisam dosao do tog manastiraali zato lv24, lv85 kovacki zanat i napravijo sam potpun Glass Armor sebi. Setkam se tako, okolo...
grafika je vise nego OK, mada meni moj hd3850 prikazuje boje dosta 'isprano'...
Meni nekako cudan dual wield.
Igrao sam prvo one hand+spells ali kad sam presao na one hand+shield necu da se vracam.
Zadnji fight(u main questu) je prelak.Za dva minuta zavrsih.Nord,razvijao sam mu dva maca i smithing,ovako sam level 31,zavrsavam Kompanjone.
imas gore na temi resenje..Jel' imao neko problem sa "Cornered Rat" kvestom?! Kad dodjem do vrata iza kojih se nalazi "Esbern" nista nece da radi, odnosno, moze da se razgovara ali bez zvuka i to samo par pitanja a onda on kaze da udjem unutra ali vrata se ne otvaraju nikako. Ni on ih ne otvara niti ja mogu da ih otvorim?! U cemu je problem?!
Pozdrav!
ovako quest linija ima jedan bug za sada identifikovan ..tice se "a cornered rat" questa gde treba locirati starog Blades Loremastera Esberna u Riftenu..problem nastane zbog day 1 patcha koji smesta neke fajlove u sasvim drugu arhivu koju exe ne vidi i ne pusta dijalog..fali audio pa se ceo quest tu zaglavi..Esbern tupo stoji iza cvrsto zakljucanih vrata i ne otvara cak i ako mu saopstite ispravne informacije ..elem da ne spojlujem vise..ako vas zadesi taj bug resenje je BSA extractor..ima ga na TES nexusu recimo..i otpakivanje arhive Skyrim - VoicesExtra.bsa u Data direktorijum igre..pri cemu unutar data direktorijuma treba da se pojavi novi poddirektorijum sounds..sto bi trebalo relativno da izgleda ovako ( kod mene ) E:\Gameplay\The Elder Scrolls V Skyrim\Data\sound\voice\skyrim.esm\maleuniqueesbern
kos e bavio modovanjem i upotrebom modova za morrowind i oblivion trebalo bi da se snadje ko riba u vodi