Nema tu skromnosti. Ako si onaj koji jesi, ne soliš pamet drugima.
Ja i nisam rekao da sam skroman. O mojoj 'skromnosti' ti eto sad pričaš.
Skromnost je za one sa skromnim znanjima, sposobnostima i mogućnostima.
Tamo si gde jesi, ćuti i uživaj u svom soBstvu.
Moja uloga ovdje u dimenziji nije kao tvoja, to takođe moraš shvatiti, ako možeš.
O ćutanju... kad ti budeš u poziciji da znaš ono što ja sad znam, ti izaberi da ćutiš,
ako ti pak apsolut-Bog tako odobri, ako ti da takav zadatak. Ja se u to neću miješati.
Nego, neko malo odmakne od realnosti, snađe se u boljem okruženju, i odmah se proglasi duhovnim vođom... Obično to bude na forumu koji prate 3--4 dokona člana... Ebeš ti takvu duhovnost.
Ja se nisam proglasio nikakvim duhovnim vođom, ti tako percipiraš moj nastup, i to je u redu.
Ovdje dajem ono što imam i za to ne tražim tvoje odobrenje, jer ti nisi autoritet kojemu se trebam pravdati.
Ti si takođe ovdje na forumu i pričaš, pričaš ono što znaš, i to je tvoje pravo. Pitam se, zašto li pričaš?
da li možda i ti želiš potvrdu da te neko prati?? Odatle vjerovatno i to pripisuješ meni.
O boljem okruženju... nije ovo nikakvo bolje okruženje. Da si ovdje shvatio bi da nema nikakve razlike
između sistema, samo su uloge podijeljene drugačije... a snalaženje nije stihijsko već je to stvar shvatanja
mehanizma kroz koji stvarnost postaje. Da bolje pratiš šta pišem imao bi i ti neke koristi od toga, jer sve što
ja koristim takođe i drugima nudim na raspolaganje. Stoga, ne možeš mi ni to pripisati, tj. da mi je sredina
omogućila da budem onaj koji jesam.