El Salvador priznao nezavisnost Kosova

I Adolf Hitler je imao pravo na svoje misljenje.........:roll:

p.s-sta ti nije jasno?:roll:

Na osnovu cega prijava?Meni nije do jedne tvoje bezvredne prijave, nego da objasniš razlog.
A nije prvi put da pišeš samo kolko da podigneš rejting i broj poruka . Ok shvatam da znas da posaljes prijavu i pošalji je ako ti je tako drago al ne znam zašto bi to zanimalo ostale forumaše .

Na osnovu cega prijava?Meni nije do jedne tvoje bezvredne prijave, nego da objasniš razlog.
A nije prvi put da pišeš samo kolko da podigneš rejting i broj poruka . Ok shvatam da znas da posaljes prijavu i pošalji je ako ti je tako drago al ne znam zašto bi to zanimalo ostale forumaše .

Jeste meni je bas do broja poruka......:hahaha::hahaha:.........rejting...eeeeeeeejjj :rotf:
e jesi smesan...........:mrgreen:

Na osnovu protivustavnog delovanja i izjava(tvoja poruka je protiv ustavna) podrzavanja terorizma,opravdavanja NATO agresije itd.

Ako ti je tesko sve ovo da skotas,skoncentirisi se na ovo 1 :roll:

Slobodan Milošević je kad je ulazio u rat sa NATo znao da taj rat ne može dobiti. Kad se izgubi rat plati se, kao posle izgubljene partije karata. Zemlja koja više ništa vredno nema izgubi teritoriju. Na žalost tako je, tak oda nije trebal oda ulazi u rat. Svako ko bi u neki novi rat neka zna da bi to značilo gubljenje neke druge teritorije. Pa sad vi mislite kako svet funkcioniše!

Poslednja izmena:

Back