- Poruka
- 15.711
E sad si nayebaosad ce patriJoti da navale....
![]()
Za sad samo prijavica.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad si nayebaosad ce patriJoti da navale....
![]()
Blizu,bliže nego što misliš...![]()
I ako vrate zemlju sta cemo sa crkvom sv. Trojice , ya neupocene najstarijom crkvom u Srbiji, koja je srusena..............., sta cemo sa grobovima koji su prekopani.............
Meni nije potrebna zemlja kao zemlja, meni je potrebna istina.............
Sto lazete Varvari...........
nemoj ove smajlije da stavljas. nekako me plase.. stavi nesto ovako
ili
ili![]()
Za sad samo prijavica.........![]()
vidis kako mozes biti dobar i poslusan kad hoces. i koliko god da si strog, nekako ovi smajliji taj tekst bacaju u drugi plan ili treci... a ne mora se ni citati postok ademice....ne znam šta je gore ili kad vas strpamo u ćuzu ili kad morate da se kupate tamo..jer pojedini smrde kao šarplaninci.......evo smajli
P.S. ()
Ne znam samo na osnovu cega . Ja imam pravo na svoje misljenje i njime nikog ne vredjam .
Ne znam samo na osnovu cega . Ja imam pravo na svoje misljenje i njime nikog ne vredjam .
To ti se zove "demokratija"!![]()
I Adolf Hitler je imao pravo na svoje misljenje.........
p.s-sta ti nije jasno?
Jesu li ti je objasnili ovi iz OVK................ma nisu,cim si ziv.............
![]()
Frijedjas Frojda koji je tumacio da je sex korjen svjega......................., a ti bogumi nijesi iz te rabote izmigoljio.........Ne znam samo na osnovu cega . Ja imam pravo na svoje misljenje i njime nikog ne vredjam .
vidis kako mozes biti dobar i poslusan kad hoces. i koliko god da si strog, nekako ovi smajliji taj tekst bacaju u drugi plan ili treci... a ne mora se ni citati post![]()
Frijedjas Frojda koji je tumacio da je sex korjen svjega......................., a ti bogumi nijesi iz te rabote izmigoljio.........
A da vi Siptari ste stariji od ameba, vama ste dovoljni sami sebi da bi bili zadovoljni............
I Adolf Hitler je imao pravo na svoje misljenje.........
p.s-sta ti nije jasno?![]()
Demokratija je za tebe spansko selo! Vidi se da si i nedemokratski vaspitan![]()
Na osnovu cega prijava?Meni nije do jedne tvoje bezvredne prijave, nego da objasniš razlog.
A nije prvi put da pišeš samo kolko da podigneš rejting i broj poruka . Ok shvatam da znas da posaljes prijavu i pošalji je ako ti je tako drago al ne znam zašto bi to zanimalo ostale forumaše .
Za mene spansko selo,za tebe mlecni put........
Naravno
p.s-dzaba ti sve,kad si..........shiptar![]()
Svoje "vrline" nemoj drugima da prepisujes!![]()
Ajde Tullusume budi originalan..........., a kako ces em si siptar em tullusum.............
Ne daj Allahu takvog hayvana................., a ima vas eee eeeeejjjjjj!!!.
Siptar ti ma.m
Pa hvala Bogu sto nisam ti pa ne moram da se predstavim ko Hrvat!![]()
UuUuUu grofe sta ti reko za kevuuuu.........
Jeste ja bas volim da se blamiram u drustvu
![]()