El Salvador priznao nezavisnost Kosova

ne znam sta da kazem. kao da si ostario stotinu godina za ovih dve, postovi su ti nepovezani, previse jada u njima, zloba na sve strane... ili nisi taj grof sa pocetka 2007 ili si...

Ja sam ovde od 2005-te................

Ali to nije bitno............KOSOVO JE SRBIJA..............
A to sto se zadovoljavate tim stvarima da mozete, tj. da su vas Srbi prihvarili pa da mozete sa njima da diskutujete, to vjeruj mi pravi Crnogorci nikada nece da urade......................

Vi ste oteli nasu svetinju i tako mi sv. Vasilija Ostroskog molim se kada cu opet da setam mojim .......................KOSOVOM I METOHIJOM...

Ja sam ovde od 2005-te................

Ali to nije bitno............KOSOVO JE SRBIJA..............
A to sto se zadovoljavate tim stvarima da mozete, tj. da su vas Srbi prihvarili pa da mozete sa njima da diskutujete, to vjeruj mi pravi Crnogorci nikada nece da urade......................

Vi ste oteli nasu svetinju i tako mi sv. Vasilija Ostroskog molim se kada cu opet da setam mojim .......................KOSOVOM I METOHIJOM...

Pa dodji, ko ti brani?!

Ma moze njih da prizna Muhamed...................., Vatikan i Papa nece............sve pravoslavne autokefalne stare sestre nasoj SPC nikad nece, budisti nece............

Njih mogu da priznaju satanisti, anatemisani narodi i njihove crkve....................

Ili oni Cigani koji su danac na "IC" sutra kako im bude..............

Ma moze njih da prizna Muhamed...................., Vatikan i Papa nece............sve pravoslavne autokefalne stare sestre nasoj SPC nikad nece, budisti nece............

Njih mogu da priznaju satanisti, anatemisani narodi i njihove crkve....................

Ili oni Cigani koji su danac na "IC" sutra kako im bude..............

I Srbija ce jednog dana, zivi bili pa videli! :)

E uboshces ko i prosli put...........:mrgreen::hahaha:

ja sam racunao, oko dve nedeljno, ali nakon jednog vala, usledilo je zatisje. sada je ponovo krenulo,i za razliku od onomad,ovoje sada sve boranija koja sluzi kao broj. tako da ne verujem da cu sada omanuti. a bogami i ovaj pacolli se bas dao na putovanja
ps.procitaj malo na njegovom sajtu sta kaze, dao sam link

ja sam racunao, oko dve nedeljno, ali nakon jednog vala, usledilo je zatisje. sada je ponovo krenulo,i za razliku od onomad,ovoje sada sve boranija koja sluzi kao broj. tako da ne verujem da cu sada omanuti. a bogami i ovaj pacolli se bas dao na putovanja
ps.procitaj malo na njegovom sajtu sta kaze, dao sam link

Sevaj...........:roll:

Brane mi Marcus Tullusume............., tullusumi kao ti..........

Isti oni koji su mi oduzeli 200 ha vinograda u Suvoj Reci...........

Ali vraca Grof sta je njegovo..........

Uz bozju pomoc :mrgreen:

Niko ti ne brani, ne lazi. Ako je ta zemlja tvoja, vratice... morace.

I ako vrate zemlju sta cemo sa crkvom sv. Trojice , ya neupocene najstarijom crkvom u Srbiji, koja je srusena..............., sta cemo sa grobovima koji su prekopani.............

Meni nije potrebna zemlja kao zemlja, meni je potrebna istina.............
Sto lazete Varvari...........

Back