@ prof.Grof
Zainteresovan član
- Poruka
- 471
Tu je Legija............tu............OoOoOo yebemn ga u usta shkrbava........da ga *****.......sto bi rekli vojvodjani......DI je bre taj legija ..........![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je Legija............tu............OoOoOo yebemn ga u usta shkrbava........da ga *****.......sto bi rekli vojvodjani......DI je bre taj legija ..........![]()
cek ademe da se razumemo vasi su u stvari nasi..jer da se ne ponavljam KOSOVO JE SRBIJA![]()
Ne znam sta rade ovi ovde moji i tvoji "nasi" ali bi ti dobio sut u dupe sa ovim tvojim razlaganjima odavno da su ovde samo MOJI............, nebi nabio toliko poruka i serendao o KOSOVU koje je uvijek bilo samo N A S E............
znaci neki od nasih rade za nas, a neki protiv nas. sada je vec jasnije
vid i Burkina fasoanci ih priznali
a i ovi sa Marsalskih ostrva..e sad samo nasa tradicionalna braca sa Marijanskih ostrva i onda smo pukli nacisto![]()
znaci neki od nasih rade za nas, a neki protiv nas. sada je vec jasnije
Bas me zanima sta cete da kazete kad nas priznaju: Brazil, Meksiko, Argentina...![]()
da mi je znat imaju li kososvski albanci pravo na albanske pasose?![]()
da mi je znat imaju li kososvski albanci pravo na albanske pasose?![]()
kada se setim tvojih postova sa pocetka...znao si i da me nasmejes. doduse i sada me nasmejes, ali ne iz istog razloga
mislis ....?![]()
![]()
mislis ....?![]()
![]()
ne ne ne nego na Albanske (republika ALBANIJA)
Sada je drugacije...........
Nema 2000 Srba i Crnogoraca, niko ne zna gde su,razorili ste manastire, groblja preorali, i ne vracate ono sto ste ukrali..........
A to Crnogorcu-Srbinu je dovoljno da vas ne smatram kao ljude.........
kao i ti na italijanski ili hrvatski
valjda nasu![]()
ne ne ne nego na Albanske (republika ALBANIJA)
kao i ti na italijanski ili hrvatski