'el bio neko na u hilandaru ?

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pajamaca:
stigao najmiliji sa puta u carsku lavru.
kad se presaberem..stavljam nove slike.
ko bre guli krompir ?
pa to nije turistička tura da blejiš i smetaš,
tamu se dolazi da se pomogne, a ne da se piknikuje.
da ustaje se sa svitanjem, tada je doručak.
jer je večera u valjda 5 popodne...

sta pmaco, prave stampariju u Manastiru ili su Sveti Oci kalugjeri opet zeznuli skener?

u principu kad se klopa zavisi od duzine bogosluzenja. rucak oko 8-9 ujutro a vecera oko 5-6 popodne.

ali ima i kad iz nekog razloga (zimsko letnje vreme?) sve pomere pa tako pre dve godine kad sam bio u (mislim da je bio ) novembru rucak je bio u 5 ujutru a vecera oko 2 popodne
interesantno je da sam naviko da za rucak (koji se nama pada rani pred dorucak) jedem posan pasulj i popijem casu jakog vina. mojoj zeni to se nije dopalo....:cry:

@GSM doctor

idi prijatelju na Tasos, i se odmori lepo naspavaj, (nemoj komp da nosis), gricni malo jaretine, i slicno , aoni koji gule krompir u manastiru valjda znaju zasto to rade

skaarj:
idi prijatelju na Tasos, i se odmori lepo naspavaj, (nemoj komp da nosis), gricni malo jaretine, i slicno , aoni koji gule krompir u manastiru valjda znaju zasto to rade

E pa na to i ciljam, oni ne znaju zasto to rade, mislim da vecina samo prati modu, gle qrca sad su svi veliki vernici, a od 10 bozijih zapovesti ako postuju dve - seci me gde sam najtanji. Ceo zivot razvrat i blud i onda, aj da skocim do Hilandara, valja se.

GSM doctor:
E pa na to i ciljam, oni ne znaju zasto to rade, mislim da vecina samo prati modu, gle qrca sad su svi veliki vernici, a od 10 bozijih zapovesti ako postuju dve - seci me gde sam najtanji. Ceo zivot razvrat i blud i onda, aj da skocim do Hilandara, valja se.

ne prijatelju
znaju oni zasto su tamo , veruj mi na rec, oni koji ne znaju oni ni ne ostaju dugo.
to su turisti , veni, vidi i idem ja u pefkohoriiiiiiiiiiiiiii.........
ima ih svuda , ko bubasvabe.

Loza Sv.Simeona (ispred je senik nad starom cisternom za vodu; u drugom planu je katolikon)

lozahg8.jpg

Back