miljana_milica
Početnik
- Poruka
- 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav iz Zagreba.
Ljudi please help. Je li neko sačuvao sken interviewa iz časopisa Rock? Naslov je Junaci moje mladosti i/ili Stvaran svet oko mene. Mislim da je iz 86., a sigurno iz vremena kad je Raka svirao u bendu. Fotke su od Zorice Bajin Đukanović, a pisala je, mislim, Snežana Golubović, ali nisam sigurna. Imala sam taj sken u dobroj rezoluciji i nekako sam ga izgubila prilikom selidbe i promjene komponenta kompa. Pronašla sam na netu taj interview jako loše rezolucije, tako da se ne da čitati i fali zadnja (treća) strana. Ne sjećam se više o čemu su pričali Magi i Raka, mislim da Milan spominje Sarajevo, a Bojan sigurno priča o nogometu i knjizi Um caruje (Will Durant). Tako bi rado to opet pročitala.
I ja sam procitala knjigu jos odavno, i ocekivala da cemo na ovom forumu razmeniti misljenja o omiljenim poglavljima,fotografijama, samoj knjizi, ali me je iznenadilo to sto nije bilo nikakvih reakcija. Nadam se da ce se javiti neko da procaskamo o ovoj temi.