EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1404d_ocp_w380_h300.jpg

564382_531660643516671_543320289_n.jpg

Danas sam na You-tubu procitao jedan komentar i umro sam od smeha:

"posle smrti Milana EKV njegova mama je pozvala sve njegove dobre prijatelje (izmedju ostalih i Djula) i rekla da uzmu iz Milanove sobe sta god pozele, jer ne zeli da u kuci ostane bilo sta sto ce je secati na Milana i njegovu tragediju...

Svi su odmah pohrlili za gitarama i materijalnim stvarima a nas dragi Djule je uzeo samo svesku sa pesmama koje je Milan pisao godinama...

I tako nastadose prvi kvalitetni albumi van gogha..."
:hahaha:

Pozdrav svima!

Evo radio emisije Hulahop sa RTV B92, posvećenje sećanju na Margitu, povodom 10 godina od njene smrti:

Emisija traje 109 minuta i razgovor o Magi i EKV-u je ispresecan pesmama EKV-a.

Ugodno slušanje!

Nov samo na forumu pa samim tim i na ovoj temi...Ekatarina mi je omiljeni bend...pored EKV-a tu su i Azra i Bajaga...
Najviše volim one pesme koje u sebi nose energiju i snagu...
olovne godine,voda,svetilište,oči boje meda,soba,pored mene,sinhro,Dolče Vita i naravno kao da je bilo nekad...

EKV mi je jedan od omiljenih sastava. Uz njihovu muziku sam učio da sviram i tom muzičko-aranžerskom smislu izdvojio bih album ''Dum Dum'' - preporučio bih ga svakom basisti u razvoju kao jednu malu, ali bogatu školu bas gitare...:)

Nesto staro osjecam da gubim,
neke davne osmjehe bez smisla
moc da vjecno tragam za novim
i da nosim zaoku pod miskom

Moj je zivot skrenuo u vode
mirnih reka i kratke trave
uvek znam sta me napred ceka
i vise nisam budan kao pre

Ako trazis u meni onaj odsjaj
vatre sto je prestala da gori
neces naci niti iskru
sto se protiv snova bori

Dio mene je zakopan pod zemljom
koju sada osjecam pod nogom
ostao sam usred ovog grada
kao mrtvo drvo pokraj puta

:worth: :)

da li je iko primetio u spotu u 48-49 sekundi kad se pojavljuju kola, broj registarske tablice.
Počinje sa 666. :confused:
jel to slučajno i ima li ko saznanje zašto je to tako
I ranije sam gledao taj spot dosta puta ali nisam obraćao pažnju nego sam naleteo na jedan komentar.

Možda je pesma o začeću antihrista ili tako nešto.:D

Back