EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Prilozi

• Photo0842.jpg
    Photo0842.jpg
    11 KB · Pregleda: 13
Pozdrav iz Zagreba.
Ljudi please help. Je li neko sačuvao sken interviewa iz časopisa Rock? Naslov je Junaci moje mladosti i/ili Stvaran svet oko mene. Mislim da je iz 86., a sigurno iz vremena kad je Raka svirao u bendu. Fotke su od Zorice Bajin Đukanović, a pisala je, mislim, Snežana Golubović, ali nisam sigurna. Imala sam taj sken u dobroj rezoluciji i nekako sam ga izgubila prilikom selidbe i promjene komponenta kompa. Pronašla sam na netu taj interview jako loše rezolucije, tako da se ne da čitati i fali zadnja (treća) strana. Ne sjećam se više o čemu su pričali Magi i Raka, mislim da Milan spominje Sarajevo, a Bojan sigurno priča o nogometu i knjizi Um caruje (Will Durant). Tako bi rado to opet pročitala.

Pozdrav iz Zagreba.
Ljudi please help. Je li neko sačuvao sken interviewa iz časopisa Rock? Naslov je Junaci moje mladosti i/ili Stvaran svet oko mene. Mislim da je iz 86., a sigurno iz vremena kad je Raka svirao u bendu. Fotke su od Zorice Bajin Đukanović, a pisala je, mislim, Snežana Golubović, ali nisam sigurna. Imala sam taj sken u dobroj rezoluciji i nekako sam ga izgubila prilikom selidbe i promjene komponenta kompa. Pronašla sam na netu taj interview jako loše rezolucije, tako da se ne da čitati i fali zadnja (treća) strana. Ne sjećam se više o čemu su pričali Magi i Raka, mislim da Milan spominje Sarajevo, a Bojan sigurno priča o nogometu i knjizi Um caruje (Will Durant). Tako bi rado to opet pročitala.

Mislim da je to ovo:

http://i195.photobucket.com/albums/z55/3alfa3/01a.jpg
http://i195.photobucket.com/albums/z55/3alfa3/01b.jpg
http://i195.photobucket.com/albums/z55/3alfa3/01c.jpg

Upravo sam procitala knjigu i zelim da se zahvalim gospodji Lidiji (ukoliko bude ovo citala) sto je i nas ubacila knjigu. Osetila sam se nekako pocastvovano kada sam videla u knjizi jednu svoju poruku sa foruma. Hvala Vam. Tako sam na neki nacin ucestvovala u pricanju price o nasoj princezi.

I ja sam procitala knjigu jos odavno, i ocekivala da cemo na ovom forumu razmeniti misljenja o omiljenim poglavljima,fotografijama, samoj knjizi, ali me je iznenadilo to sto nije bilo nikakvih reakcija. Nadam se da ce se javiti neko da procaskamo o ovoj temi.

I ja sam procitala knjigu jos odavno, i ocekivala da cemo na ovom forumu razmeniti misljenja o omiljenim poglavljima,fotografijama, samoj knjizi, ali me je iznenadilo to sto nije bilo nikakvih reakcija. Nadam se da ce se javiti neko da procaskamo o ovoj temi.

Meni je najupecatljivije kako je njen odnos sa majkom negativno uticao na ceo njen zivot. Zanimljivo mi je koliko je bila dobra i poslusna kao devojcica i tinejdzerka i kako je bila dete za primer. Droga definitivno nije bila uzrok vec posledica ogoromne promene koja se desila u njenom zivotu. Inace taj deo knjige o detinjstvu mi je najzanimljiviji, steta sto mu nije posveceno vise paznje.

Back