EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ek-ns-m- Ti decko,covece,zeno,devojko,sta god da si,uz
duzno postovanje,zamolila bih te da dozvolis drugima da citaju
ovu temu,koja treba da bude EKV
.
Dosta vise sa tvojim postovima
SA TOBOM NE ZELIM DA ULAZIM U BILO KAKVU RASPRAVU.

I NA PRVOM MESTU, NE STAVLJAJ IME
MILANA MLADENOVICA UZ IMENA BILO KAKVIH
POLITICARA I RAZNIH LJUDI>

VREDJAS MILANA I NEKE OD LJUDI KOJIMA JE
DO NJEGA STALO.

U pesmi Zajedno,Milan je verovatno mislio na
svog prijatelja Ivicu Vdovica,ne na Fircija.

531980413_06282010_1.jpg

Poslednja izmena:
Mislio je na Firčija i za to postoji zanimljiva priča zašto baš Firčija, a to mogu da potvrde i Bogica Mijatović i Aleksandar Žikić!
Pri tom Vd je legenda, a pesma je posvećena i njemu pošto je posvećena svim Milanovim prijateljima, ali kao što rekoh na početku je Milan mislio na Firčija.

Još nešto, kad je Firči otišao za SAD 1988. posle koncerta u SNPu u Novom Sadu (bukvalno posle). Milan, Magi i Bojan su napravili grafit na zgradi u kojoj je tada živeo: "Firči mi te volimo!", slikali se pored njega i poslali sliku Firčiju, a vi samo nastavite da pljujete po Firčiju! (u ovom delu se obraćam svima koij ga pljuju, a ne svim forumašima)

Kad smo već počeli sa palanačkom patetikom "prevrtanja u grobu" onda bi pre rekao da se Milan "prevrće u grobu" zato što mu omalovažavate prijatelja (konkretno Firčija), a onom liku što je napisao za Marka i Tanju omalovažavaš prijatelje! Eto malo i ja da budem patetičan mada patetika ne priliči EKVu. (eto još patetike). Sram me bilo zbog patetike, eto i samokritike!

P.S.
Što se tiče Milana Mladenovića i dr Zorana Đinđića oni su moji uzori, a pošto piše moja malenkost tako će stajati.

Poslednja izmena:
Pa sram da vas bude i stid i sve to zajedno...Ja ne mogu da verujem sta vi pricate...MOLIM VAS,ali MOLIM VAS,bez Milosa Bojanica,Ceca Raznatovic i ostalih gnusoba ovde...jos jednom vas lepo molim...ako ne volite EKV nemate sta da trazite ovde,od stranice koja bi trebala svima nama da bude oaza vi pravite nesto sto..je uzasno..otvorite stranu samo za pljuvanje i cao..posetide nas ostale vasih sranja...hvala!

Ovo sam skoro iskopala na netu...

Prilozi

• 24398_366785766601_522131601_3578300_8188514_n.jpg
    24398_366785766601_522131601_3578300_8188514_n.jpg
    44,1 KB · Pregleda: 67
  • 26154_101645699876577_100000934411899_10203_7612883_n.jpg
    26154_101645699876577_100000934411899_10203_7612883_n.jpg
    37,2 KB · Pregleda: 63
Ovako, za sve one koji su "morali" da slusaju sve i svasta ovde...jedan mali gift:)Video od mene, ali ne budite prestrogi:)Nemam veliko iskustvo oko pravljenja videa...samo zelju i volju..i evo:)::heart:
:heart:

Pa sram da vas bude i stid i sve to zajedno...Ja ne mogu da verujem sta vi pricate...MOLIM VAS,ali MOLIM VAS,bez Milosa Bojanica,Ceca Raznatovic i ostalih gnusoba ovde...jos jednom vas lepo molim...ako ne volite EKV nemate sta da trazite ovde,od stranice koja bi trebala svima nama da bude oaza vi pravite nesto sto..je uzasno..otvorite stranu samo za pljuvanje i cao..posetide nas ostale vasih sranja...hvala!
:ok:, Milan, Magi i Bojan zaslužuju s punim pravom ovu temu. Respect:worth:

Srećom pa su neki bolesni postovi od juče obrisani,ali opet........zahvaljujući nekim pojedincima ova tema je postala živi otrov.

Žao mi je zbog toga.

pozdrav svim dobronamernim i neisfrustriranim posetiteljima ove teme :bye:

:gace:

Back