EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...nas narod voli da psuje,cinjenica je da verbalno mozda i nismo uvek "na nivou", ali isto tako umemo da prepoznamo i razlikujemo ko psuje bez mrznje, a ko ne bira ni vreme, a ni mesto, a ni ljude.Nemam favorita na farmi,mislim da sam to vec rekla, ali mislim da je gospodin Milos uspeo da ih dovede do toga da pokazu svoje pravo lice.
Znate kako,ako bacite kamencic u baru,ona se zamuti, ali veliku vodu ne mozete zamutiti sa kamencicima.
Oni su imali izbor-kriticnih 10 sekundi da odaberu svoju reakciju na provokaciju-i odabrali su.
EKV nije = Firci.

QUOTE=gossca;14397071]Da li mozete da je zamislite na farmi?:zper:Kako psuje prvi red na sahrani bilo kome?:)
[/QUOTE]
U blizni onog lika kojeg nazivaš "živom legendom" da provede 3 meseca sa njim, sasvim lako!

...nas narod voli da psuje,cinjenica je da verbalno mozda i nismo uvek "na nivou", ali isto tako umemo da prepoznamo i razlikujemo ko psuje bez mrznje, a ko ne bira ni vreme, a ni mesto, a ni ljude.Nemam favorita na farmi,mislim da sam to vec rekla, ali mislim da je gospodin Milos uspeo da ih dovede do toga da pokazu svoje pravo lice.
Znate kako,ako bacite kamencic u baru,ona se zamuti, ali veliku vodu ne mozete zamutiti sa kamencicima.
Oni su imali izbor-kriticnih 10 sekundi da odaberu svoju reakciju na provokaciju-i odabrali su.
EKV nije = Firci.

1. Odakle ti pravo da govoriš "u ime naroda"? Da se nisi možda kandidovala na izborima?
2. Ti očigledno ne umeš da napraviš razliku ko pcuje iz mržnje, a ko ne!
3. EKV su svi članovi istog sastava, a ti se puši do prekosutra! Do juče nisi ni znala za EKVa, a danas si našala tu da prosipaš pamet kao tvoja "živa legenda" sa Farme!

Poslednja izmena:
Ljudi, kao neutralni posmatrač, mislim da ste stvarno preterali...Sad je već postalo mlaćenje prazne slame jer nećete ubediti jedno drugo, stvarno je nepotrebno sve ovo...izvinjavam se zbog mešanja, ali...navlači se neka tenzija, i sada, iako mi je ovo ubedljivo najlepša tema na forumu (i kad ne pišem, čitam uvek) svaki put kad je otvorim osetim neku vrstu nelagodnosti..
uvek dođem ovde da se opustim, pobegnem malo od ovog sveta koji je nezamisliv bez kiča i šunda, a on se sad i ovde pojavio :( mislim, i ja sad kenyam, ali...ne prija mi ovo, a verovatno ni ostalima...
:bye:
2n0my61.jpg

neko nas posmatra, neko nas stalno gleda...
samo vas posmatra i pita se ima li kraja ;))

Van svake pameti je raspravljati se sa ljudima koji podrzavaju Milosa Bojanica,tacnije ispiod nivoa svake iole normalne osobe...zato,prekinite vise...Zadrtom i plitkom coveku koji ne vidi dalje od Pinka i Granda ne moze se objasniti da ista dalje i postoji,i zato ne umarajte prste... A vi sto pljujete Fircija zbog njegovog ponasanja na Farmi,m'rs sa ove teme... Ne znate ni ko je covek,ni cime se bavi,ni sta je postigao,ni sta on smatra uspehom... i mislite da je svima vrhunac karijere izaci na Grand binu,pevati na Ibarskoj magistrali ili otici u dijasporu,da na vase koncerte dolazi malogradjanstina kao sto ste i vi sami...zato jos jednom....m'rs!

@gossca- ovaj "urbani" fesitval je tvoj kao i od tvoje "žive legende"!

"Ukapiram i to da im je dovoljno da im televizija pokaže neprijatelja pa da umesto na koncert krenu u linč ili rat!"- Čavke
To što ti činiš je linč!

!

Poslednja izmena:
Znaci,ja sam potpuno neprsitrasni posmatrac:)
O rasnoj mrznji nema ni govora,jer u mojoj porodici su i Madjari,"polumadjari",Srbi...jednostavno mislim da je Firci katastrofa i da je napravio nepopravljivu gresku ulaskom na farmu.I to je to.
Milos Bojanic je potpuno tamo neki obican covek koji je uspeo da nadigra "pametnog" Fircija.
Ako pricamo o ljudskim kvalitetima-kad kog sam prebacila na Pink-Milos Bojanic je bio taj koji je se postavio mnogo bolje.
Imam 32 godine, EKV sam prvi put pocela da slusam,uh...mislim da je to bio peti Osnovne:)
Moja starija rodjaka je to slusala i ja onako uz nju polako se zarazim...vremenom je to postala jedina nasa grupa koju sam mogla da slusam.
Bila sam samo na jednom koncertu u Herceg-Novom na kuli,par meseci pre nego sto ce Milan umreti.
I tad je on prosao pored mene i slucajno me dodirnuo rukom u prolazu:)
To je tad bilo tako vazno za mene:)Cak sam bila i kao zaljubljena:)
Milan je bio super.
Zao mi je sto se sve to zavrsilo tako kako se zavrsilo.

Ja sam vec puno puta pisala na ovoj temi o tome..ali evo za one koji to mozda nisu videli...Milan je izgledao super-zdravo,cak mi je delovao da je u boljoj formi nego inace...onda mozete da razumete moj shock kad sam samo par meseci posle toga cula da je umro.
To vece je bio raspolozen i drzao je neku devojku za ruku,meni se tad ucinilo da je dosta mlada...onako,slatka devojka,delovali su zaljubljeno.
Svirali su super, posle ga je publika vratila i on je tad kleknuo na kolena u zavrsnici-kao uziveo se u pesmu:)To je bilo jako simpaticno,a i atmosfera je bila takva da su ljudi to i ocekivali-da Milan pokaze da je i on "zagrejan" kao i oni.Sve u svemu-super.Posle toga su pili pice tu u starom gradu...Meni je on bio jaaakoo sladak:)Pametan,drugaciji,poseban.

Vatra je ostala u nama
šuma će nas primiti u mrak...

Milanu se genijalnost odražavala na svakoj crti lica...istina...i neretko je tako kod umetnika, imaju kao neki nevidljivi beleg koji ih izdvaja od ostalih već na prvi pogled ♥(:

btw..te iste godine,videla sam i vilu Milosa Bojanica u Crnoj Gori...and wow...nice house:)
Jedina ispravna taktika protiv Milosa Bojanica je - smirenost i opustena prica, a ako to ne uspeva-staviti ga na ignore.
Toga se niko nije setio.
Da, farma je stvarnost,jedina koja postoji u datom trenutku.Jedina koju imamo.Ljudi ne mogu da imaju 2 stvarnosti istovremeno.
Pricamo o farmi zato sto je Firci ucinio da farma bude deo price o Ekatarini.:)lol...samo me zanima za koju lovu?Koliko kosta obraz u Srbiji danas?jer...Nisam u toku.

Zbog takvih kao što je za onu likušu onaj lik (namerno mu ne spominjem ime) "živa legenda" je došlo do razaranja EX-YU i uništavanja života stotinama hiljada ljudi na prostoru EX-YU!
Firči je stao u odbranu onog što je EKV radio, ali neki očigledno nemaju mozak pa nisu u stanju to da ukapiraju!

e vidis tu pesmu sam hteo da citiram

mislim da nije potrebno da skreces na politiku.

pomisli sta bi upokojeni clanovi EKV sad mislili o tebi meni svima koji se na ovaj plitak nacin ganjamo i pametujemo...bedno svakako

budi pozdravljen i budi pametan da ne nasedas na provokacije jer je tema EKV

:pivce:
SARAJEVOOOOOOO

cudi me da covek potkovan znanjem kao ti pada u vatru i "povecava font". ja te ne provociram hebe mi se za tvoju raspravu.
citam ovde svasta i cudi me da je tema sa kultnog statusa kakav je bio i ostao EKV pao na to da se ti sa nekolicinom raspravljas preko EKV o farmi.

nemaju dodirnih tacaka.

Ne raspravljam se o "farmi" već o Firčiju, a to je već drugi padež! Oni su došli na ovu temu da napadaju Firčija, a ja sam ovde pisao i o drugim stvarima, a pisaću i opet, a imam moralnu potrebu da se suprotstavim lažima da bi ovaj Svet sutra bio bolji. Zar se Milan, Magi, Bojan, Vd, Firči, Ivan, Žika, Marko, Miško, Ćima, Tanja, Suba i svi koji su bili uz njih nisu uvek borili protiv laži i primitvizma koji oni svojim provokacijama i napadima uvek i donose na ovaj forum (što je problem, ali je veći problem što ne donose samo na ovaj forum već i u čitavo društvo, a o tome je već Milan sa Subom napravio pesmu Crv)?

Poslednja izmena:
"Samo intelektualno nezreli ljudi mogu ulaziti u rasprave"-Oskar Vajld.

Iskreno se nadam da će se ubrzo završiti ovo, do tada više ne zavirujem unutra,
jer uskoro tagovi mogu da se promene u "farma, turbo-folk, miloš bojanić..." strahota..zgrči mi se nešto u stomaku pri pomisli :roll:
pozdrav.

e vidis tu pesmu sam hteo da citiram

mislim da nije potrebno da skreces na politiku.

pomisli sta bi upokojeni clanovi EKV sad mislili o tebi meni svima koji se na ovaj plitak nacin ganjamo i pametujemo...bedno svakako

budi pozdravljen i budi pametan da ne nasedas na provokacije jer je tema EKV

:pivce:
SARAJEVOOOOOOO

Nije to nasedanje na provokacije u taj konflikt ulazim više nego svestan. Šta ima plitko u tome što lažovu u lice kažeš da je lažov (i još to potvrdiš valjanom argumentaciom)?

Takođe, pozdrav. :pivce:

ako vec tako zelis ....
pazi firci (namerno malim slovom) je lik koji je pokazao da je veca seljacina od Milosa. on kao predstavnik avngarde i jedno drgugacijeg pogleda na drustvo je napravio da ga ljudi gledaju kao "autonomasa" , "srbomrzca" , coveka koji vise voli madjarsku nego Srbiju....
po meni je ispao kompletna budala koja je se po.ke.nja.o na sve sto je stvarao uz Milana Magi Žiku ko god da je bio u ekipi...
ispao je jadan i bedan jer se spustio na nivo koji ne podnosi i koji niko od nas ne zeli u svojoj blizini.

a mogao je i morao je drugacije da se odupre malogradjnstini...ovako je ispao najgori...meni se gadio vise nego "teleca glava predator" ...
sam sebe je po.sr.a.o po glavi i po svemu sto je radio

just EKV apsolutno si u pravu :pivce:
pozdravi mi Oskara :D

"idemo"

ako vec tako zelis ....
pazi firci (namerno malim slovom) je lik koji je pokazao da je veca seljacina od Milosa. on kao predstavnik avngarde i jedno drgugacijeg pogleda na drustvo je napravio da ga ljudi gledaju kao "autonomasa" , "srbomrzca" , coveka koji vise voli madjarsku nego Srbiju....
po meni je ispao kompletna budala koja je se po.ke.nja.o na sve sto je stvarao uz Milana Magi Žiku ko god da je bio u ekipi...
ispao je jadan i bedan jer se spustio na nivo koji ne podnosi i koji niko od nas ne zeli u svojoj blizini.

a mogao je i morao je drugacije da se odupre malogradjnstini...ovako je ispao najgori...meni se gadio vise nego "teleca glava predator" ...
sam sebe je po.sr.a.o po glavi i po svemu sto je radio

just EKV apsolutno si u pravu :pivce:
pozdravi mi Oskara :D

"idemo"

Opet si uzeo "argument forme" dok ti je suština promakla. No, dobor to je tvoj pogled na svet, a znaj da pametan čovek može uvek da se spusti u blato i da izađe iz njega, dok je glup ceo život u blatu. Firči se ovim postupkom sigurno spustio u blato u smislu forme, alii u suštini ideal zbog kog se spustio u blato i zbog kog je tako postupio mu daje puno moralno pravo da tako postupi, a oni koji ga gledaju kao "autonomasa" , "srbomrzca" su isti oni koje je Milan opisao u pesmi Crv! Kao što je Milana bilo briga za mišljenje takvih o njemu, a zvali su ga "bahatim narkomanom" tako i Firčija baš briga za sve njih zajedno!

Poslednja izmena:
ja cu da poslusam justEKV i da ne omalovazavam EKV i sta on za mene predstavlja

za tebe :pivce:

za sve .."pogledaj kako predivna zgrada, balkon zid sa divljim ruzama".... uvek se najezim na ovu pesmu ....

slava im !

ekv_ns razumem te i ispravan si ali si mnogo isfrustriran (i to razumem s obzirom na ocajno stanje svesti ljudi u nas) .. nemoj se tolko uzdati u ljude! Previse si subjektivan (sama cinjenica da si ga upoznao) , to je kao da ti neko napada roditelje a roditelji se uvek brane .. to je sve nonsens. Takodje pusti ljude da iznose svoja misljenja a ne da napadas (i cak vredjas) , u tome ne lezi mudrost koju pokusavas da zboris.. Necu vise da komentarisem fircija ali samo da kazem da je poceo da mi gadi kada sam pre ~1-2 godine procitao u novinama kako se oliver mandic (za ovog tek idu mala slova) ponovo vraca a svira mu firci .. za olivera mandica ne zelim da komentarisem.. arkanov tigar. To je show biznis .. lova je jaca od licnog integriteta (kod nekih a mnogo ih je) , svoju privatnost guraju u javnost (lova bato). Posle te farmice krenuce razni ugovori , mediska paznja .. velika lova je u pitanju i tu si "ili jesi ili nisi" ! . Postoje jos mnoogi ljudi koji su imali veze sa tim vremenom i bili bliski sa ekv- a i danas su ostali neiskvareni i furaju i dalje underground jer je to teren urbanih , inteligentnih , naprednih i apsolutno tu stvar ne treba priblizavati Dziberima jer ih je uvek bilo i bice i u svakom drustvu (to je pitanje mudrosti,ispravnosti)..
Nemojte imati predrasude prema drugima , saslusajte tudja misljenja , na kraju krajeva "svako je strejt i glup i tup" , bez izuzetka.
Poz!

- ove dve izjave su kontradiktorne pošto je i više očigledno da nemaš pojma ko je na snimku probaj prvo da se raspitaš. (Jedino je očigledno da si prepoznala Batu Kovača, ali ostali su ti promakli, no to je opet tvoj problem i tvoj ne poznavanje teme o kojoj govoriš) Uz to što nisi u stanju da ponoviš više od jedne prosto proširene rečenice već je non-stop ponavljaš kao navijene dovoljno pokazuje o tobi da "nisi lepa, al' si zato glupa"!

Nepoznavanje se pise spojeno. Da ne spominjem ostale greske u postu.

I pre nego sto se osetite merodavnim da ocenite da li je neko glup ili nije, ajde prvo sebe pogledajte... :roll: Nista licno...

Back