EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imala sam tu čast,i zaista mislim da je to velika čast ,pogotovo kad vidim sve ovo,koliko vernih fanova imaju...a i zaslužili su...vama sve čestitke na vernom praćenju najtužnije priče svetskog rokenrola...ipak,najveći izvor mojih informacija leži u činjenici da sam i dan danas u emotivnoj vezi sa osobom koja je sa milanom takoreći odrasla,a margitu odlično poznavala...a što se filma "šarlo te gleda tiče",super je što se pojavio,ja sam ga gledala pre par godina,uopšte mi nije bilo jasno što nema nigde da se skine...pozdrav svima!!!!!:bye:

eeeh blago tebi;)

imala sam tu čast,i zaista mislim da je to velika čast ,pogotovo kad vidim sve ovo,koliko vernih fanova imaju...a i zaslužili su...vama sve čestitke na vernom praćenju najtužnije priče svetskog rokenrola...ipak,najveći izvor mojih informacija leži u činjenici da sam i dan danas u emotivnoj vezi sa osobom koja je sa milanom takoreći odrasla,a margitu odlično poznavala...a što se filma "šarlo te gleda tiče",super je što se pojavio,ja sam ga gledala pre par godina,uopšte mi nije bilo jasno što nema nigde da se skine...pozdrav svima!!!!!:bye:

Naleteo sam i ja na neke ljude koji su poznavali Margitu.
Uvek se obradujem kad imam sa nekim da popricam o njima.
Šta cu,izgleda da cu večno biti fasciniram tom muzikom (i shodno tome njima kao ljudima)..:D

Naleteo sam i ja na neke ljude koji su poznavali Margitu.
Uvek se obradujem kad imam sa nekim da popricam o njima.
Šta cu,izgleda da cu večno biti fasciniram tom muzikom (i shodno tome njima kao ljudima)..:D

Hah, ja stalno dosađujem svom prijatelju koji ju je upoznao pitanjima o njoj, iako sam sve to već čula toliko puta... :D

tek sad sam pročitala ovo što je cvele pisao o magi...prelepo...on je nju obožavao,bio je beznadežno zaljubljen u nju...i sva sreća da je tako,inače ne bi postojao ovako lep i nežan zapis...divno ju je opisao...ima jedna rečenica,nešto u stilu:"gledala je tamnom dubinom i osmehom koji nije nikada nagoveštavao sreću..." pun pogodak!!!!!!ne znam da li bih ikada pronašla jasniji opis njenog pogleda...nosila je u sebi neku iskonsku tugu i bol...

25116_1395639373620_1311276411_1121006_806873_n.jpg

Bio je koncert pre dve nedelje.Svirali su Marko Milivojevic i Dragisa Uskokovic.
Pevao je covek koji toliko podseca na Milana, i fizick i glasom.
Svirka je bila odlicna,svirali su najvece hitove.
Napolju je pljustalo,stajala sam ispred,sva u suzama jer nisam imala
250din.za ulaz.Ali sam uspela malo da vidim i cujem.
Veliki dogadjaj za mene.

Hvala svima za slike i price.Pozdrav!

Back