EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakako da nije bilo nikakvih losih namera, ali nije mi nesto ni smesno. Gledala sam dosta parodija na spotove, i to uglavnom pesama koje volim, i smejala se do suza (dakle, nisam subjektivna) ali ovo mi nije bilo smesno. U svakom slucaju nemam nista ni protiv toga

@Ivana, Milunka

Jeste, taj. Poslednja projekcija, ja otisla sa ortakom, ono sipak. A niko ne zna zasto, ni kada ce biti (ako bude)....:neutral:

A ova parodija - cist debilizam:thumbdown::besan2:

Jeste li videli ovo?
Sta mislite o tome?

ODVRATNO JE VEC SAM REKLA!:(
Prvo pesma pocinje uvlacenjem i izbacivanjem sala na stomaku sto je potpuno idiotski...:thumbdown:
Onda je tu ovaj kreten sa kartom...to tek necu da komentarisem...
Pevac ima pokrete ruku kao Saban Saulic kada se zanese...
Ovaj debil brsti li brsti...:eek:
I na kraju ova nesrecna riba koja je verovatno crkla od straha (ili smrada) kada je ovaj otvorio usta, a ne kada je krenuo da njom udara u zid i pod...

Mislim...ne znam...nisu svi iz EKV-a sve to napravili za bezveze...da bi se neko sutra sprdao sa tim...TO JE SAMO MOJE MISLJENJE!

ODVRATNO JE VEC SAM REKLA!:(
Prvo pesma pocinje uvlacenjem i izbacivanjem sala na stomaku sto je potpuno idiotski...:thumbdown:
Onda je tu ovaj kreten sa kartom...to tek necu da komentarisem...
Pevac ima pokrete ruku kao Saban Saulic kada se zanese...
Ovaj debil brsti li brsti...:eek:
I na kraju ova nesrecna riba koja je verovatno crkla od straha (ili smrada) kada je ovaj otvorio usta, a ne kada je krenuo da njom udara u zid i pod...

Mislim...ne znam...nisu svi iz EKV-a sve to napravili za bezveze...da bi se neko sutra sprdao sa tim...TO JE SAMO MOJE MISLJENJE!

:roll: :dash:

BLEDO

Osvrni se mirno na godine prošle,
U nizu što šapuću bledo je, bledo je.
Sasvim je isprano sećanje moje,
Ne želim da znam.

Začešljaj pramen straha sa lica,
Skloni te umorne zavidne oči
Da ne vidim očaj, da ne vidim ništa
Što neću da znam.

Ostavi trag...

U dobrim si rukama, niko te neće,
Niko te neće ponovo zvati
Iz dalekog grada, u nezgodno vreme
Da čuje ti glas.

Klize ti reči niz prozore gole
U praznome stanu gde zidovi broje,
Zidovi znaju čuvati tajne,
I sakriti laž.

Ostavi trag...

Osvrni se mirno na godine prošle,
U nizu što šapuću bledo je, bledo je.
Sasvim je isprano sećanje moje,
Ne želim da znam.

Na kraju smo puta potpuno čisti,
Potpuno sami, beskrajno tupi,
Jer strašno je hladna krv koja teče
I ostavlja trag.

Kapiram da nisu hteli nista lose ali stvarno nije nimalo duhovito. Niko ne pravi spotove da bi se neko sprdao, ali ipak neko moze na lep nacin da napravi salu sa spotovima ( pogledajte na you tube-u literal versions, npr. to me odusevljava) ali ovo je stvarno bez ikakvog stila i ukusa. Ali opet kazem ako je nekome smesno nemam nista protiv i ne vidim nista lose u tome da se neko sali na racun Ekv-a ili bilo koga drugog. Ovaj spot nije nikakva uvreda

Back