EKV

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Krug je bio brutalno dobar u Novom Sadu :) Bio sam prosle godine u Livingroom-u ali sad je nekako bilo mnogo iskrenije. Tako da, ako neko ide u SKC u petak, bicu i ja tamo :D

Odugovlacenje dok se ne zaboravi :( Nista drugo.

Izgovor je smesan: Ne moze jer se ulica na kraju grada u Zemun Polju zove isto tako...
A moze da bude ulica Cara Dusana u centru i istoimena ulica u Zemunu (i to najznacajnija).

Odugovlacenje dok se ne zaboravi :( Nista drugo.

Izgovor je smesan: Ne moze jer se ulica na kraju grada u Zemun Polju zove isto tako...
A moze da bude ulica Cara Dusana u centru i istoimena ulica u Zemunu (i to najznacajnija).
Формално, све то доиста спада под Београд, па и то насеље, Алтина, или Камендин, не знам које већ у ком је и улица Милана Младеновића.
Али, заправо, све то скупа спада и под наше многе апсурде и нелогичности. Давање имена улицама није изузетак. Иначе не бисмо имали у самом центру две улице назване по истој личности, на пример, Деспота Стефана Лазаревића. Он јесте непроцењиво значајан за овај град, али, катастрофа је да надлежни нису знали да су Деспот Стефан и Стефан Високи - иста личност. :roll:
А, Земун као Земун, са све својом историјом, је опет, нека посебна прича, да сад овде не одем у ОТ...

Kad sam uzela polovnu knjigu iz istorije za II godinu gimnazije bila je ispisana EKV tekstovima. Tonemo na skoro svakoj strani. Tako da kad profesor predaje, ja se zadubim u čitanje i pevušenje u sebi, no, ona naravno misli da čitam gradivo. Čak su i razredni štreberi pomalo ljubomorni zbog moje želje za znanjem. :D

Back