@Forma _Ideale, mnogo hvala za slike... Sjajne su! Cim mi se ukaze prilika ima da bunarim po FB i da trazim fotke...
@justice4ever, bas ti je lep onaj rad...
@johan s. , disgrafija je razvojni problem u ostvarivanju grafomotornog cina ( rukopis ), koji nastaje usled nesklada u organizovanosti melokineticke i konstruktivne praksije ( praksija je voljna i usmerena aktivnost u oblasti pokreta i govora )... Valjda te sa ovim nisam smorila

... Inace, cini mi se da si ti jednom davno pitao da li neko zna od cega je umro Gera?... Informacija koju imam potice iz knjige ,,Bog i rokenrol'', a tamo se navodi da je umro od posledica uzimanja narkotika ... Pretpostavljam da je hepatit C u pitanju... Znam sam da je mesec dana pre nego sto ce umreti imao izlozbu u Beogradu... Inace, bila je u knjizari ,,Plato'' da se kupi monografija koju je priredio Gerin brat i zove se ,,I, Myself and Others'' , a posveceno je Geri ... Ja sam je pregledala prilicno detaljno i planiram da je nabavim... A i pre pet godina je u Beogradu bila izlozba Geirnih slika, posetila sam je... Cini mi se da je to bilo u okviru manifestacije 15. rodjendana radija b92...
@ekv_ns_m, hvala ti za analizu pasme i za otvorenost... Ja sam uvek volela da razgovaram o pesmama, romanima, slikama, filmovima ( bas ono sto kaze i
Milunka ) ... Prosto, volim o tome da razgovaram , a da li je to uvek bila analiza ili iznosenje utiska i razmisljanja - ne bih znala bas da ti kazem tacno... No, ja bih se tu ipak slozila sa
@ArnoldLayne , mislim da je ,,Neko'' - Bog... E, da sad ne zapocinjem pricu o Bogu, o ljubavi ostvarenoj kroz zajednicu ljudi, o coveku kao bicu-u-svetu, o moralu... Ne zameri, ali trenutno to ne mogu...
Eh, da... Ja sam cesto razmisljala, ako bi se ikada neko usudio da napravi dugometrazni igrani film o EKV, posto dokumentarni vec imamo, ko bi to rezirao, ko bi bili glumci... Recimo, Srdan Golubovic je jednom prilikom rekao kako je na njega Milan poprilicno uticao, pa mi on kao prvi pada na pamet kada je rec o reziji... A u ulozi Magi uvek vidim Nadu Sargin ( ili Juliette Binoche... Ona mi je omiljena glumica , i uvek je negde uglavljujem

... Mada, zna po malo i nas jezik )... Milana bi mogao da odigra recimo Sergej Trifunovic... A Bojana, recimo - Bojan Dimitrijevic... E sad... Ko bi igrao bubnjare?

... Nije bas tako lako pitanje...
I jos nesto... Na jednom drugom forumu, ona devojka sto je svirala klavijature na Beer Fest-u pre dve godine a u okviru Revisiteda, napisala je da se ponovo okuplja grupa MIZ ( ekv tribute), u kojoj - koliko ja znam - svira i
@profa... Pa eto, ko bude u Beogradu u vreme Beer Festa, moze da ih slusa... A moze da padne ponovo neko okupljanje i grupisanje forumasa i forumas'ca... Mozda nesto vise o tome moze da nam kaze i Dexys Midnight Runners, opala, pardon
@DeathlesMidnightARunner,

... Nadam se da nisam zabrljala nick...

Joj, i da ne zaboravim da se zahvalim
@Alpha_Centauri na onim linkovima... Hvala!