EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji je tebi??..,ja to uzeo i kopiro i zaljepio ovdje i da cujem vasa misljenja .,

Sta se odma koji Kura* Pjenis .,nisam nista reko protiv njih.,Htio sam vidjet ima li u tome ista istine ili nema..:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Meni nije ništa, sasvim se uobičajno osećam, a kod mene je uobičajno da reagujem na stvari koje su izvučene iz konteksta. Pokazao sam ti koji je kompletan citat, a iz njega se lepo vidi sve. ;)

Meni nije ništa, sasvim se uobičajno osećam, a kod mene je uobičajno da reagujem na stvari koje su izvučene iz konteksta. Pokazao sam ti koji je kompletan citat, a iz njega se lepo vidi sve. ;)

..Nisam ja to izvuko iz citata ,nego je izvuko taj pisac koji je bio sa Magi.,opet ponavljam ja sam to zaljepio tu.,da vidim ostala misljenja.,nit sam reko da je to istina nit ne,,

jel sam procito da je ta knjiga jedna od najgoruih u posljednje vrjeme na vasem podrucju tako da..:neutral:

Danas sam imao jako čudan san. Naime sve je jako kratko trajalo i brzo se odvijalo, dosta bez smisla ali evo opis:

Elem, iz nekog razloga Srbija je rasturena od dosta ljudi, gradovi su zaostali, sve je ruralisano, e sad iz nekog razloga ja sojim kao neki značajan lik i mi odredjujemo ime nove Srbije, sećam se samo da je u imanu bilo "Ekatarina Velika" i još neka reč, Milan je bio živ ali u totalno drugom fazonu, imao je kratku kosu i šešir, a video sam ga u jednoj kući koja me je asocirala na vodenicu, tu je on rezbario nešto....U nekom kasnijem polusnu sam se čitavo vreme trudi da saznam puno ime te države i stigao sam dotle da je to kao spomenuto u nekoj pesmu...ne znam....Jako čudno...

E da ovaj moj Dečak iz vode je izdanje iz 2001. godine.

nisam nikada sanjala ni milana ni ekv, iako ih OBOZAVAM.

i uvek ponavljam, da sam samo jednom bila na njihovom koncertu, da sam samo jednom imala priliku da ih cujem uzivo... samo jednom!:(:(:(

Kad citiraš citiraj sve kao što je i rečeno, a nemoj izvlačiti iz konteksta!

Uostalom, večeras sam razgovarao sa Firčijem i Tanjom Jovićević između ostalog i o tekstovima EKVa. Nismo spomenuli ni "d" od droge, a ni "n" od narkomanije. Toliko o bizarnosti tekstova.

P.S. @The_Ekatarina_Bojan molim te pročitaj ceo tekst u Popboksu pa onda donosi zaključke.

Mislim da je Magi tijekom intervjua bila neprisebna ako ne i nadrogirana.

Ovo mora da je neko starije izdanje, u ovom mom je naslovna u plavom fazonu i po meni lepša.

Ima je za kupiti kod nas.Samo zaboravih koja je cijena.

Poslednja izmena:
Pisu imena,ali ne pise ko je ko na slici..Osim Milana Mladenovica,
koga prepoznajem(stoji prvi desno),ne znam ko je od njih
Dusan Dejanovic,ko Gagi Mihajlovic a ko Milan Stefanovic.

I da li moze da se cuje neka pesma od Limunovog drveta?
Jos nisam cula. i ne znam gde mogu da se nadju snimci?

Pisu imena,ali ne pise ko je ko na slici..Osim Milana Mladenovica,
koga prepoznajem(stoji prvi desno),ne znam ko je od njih
Dusan Dejanovic,ko Gagi Mihajlovic a ko Milan Stefanovic.

I da li moze da se cuje neka pesma od Limunovog drveta?
Jos nisam cula. i ne znam gde mogu da se nadju snimci?
И ја знам Гагог, а осталу двојицу не. А ево, опет линка, с другог форума, постављала сам га пре неког времена:

http://www.megaupload.com/?d=HQY3A2XS

Ево шта тамо о томе пише:
Premijerno na internetu i nakon 30-ak godina uopste, ponovo u javnosti, deo jedne pesme grupe Limunovo drvo.
U ovom rar-u su dva fajla, jedan koji ima samo isecenih 1:35 ciste pesme i drugi koji je snimak sa najavom i 'pregazenim' krajem pesme, ali se i kroz najavu i 'gazenje' cuje pesma u pozadini.
ps. Veci znacaj ima i sama informacija da su neki snimci postojali i cirkulisali van kruga benda.

Jaoj, @Milunko, tako ti tastature/olovke i papira/tipkace masine (ne znam na cemu volis da pises, pa reko' da navedem sve opcije:lol:) i pisanija, mozes li da das pass za ovo l.drvo? Izvini, molim te, ali ja se nesto ne secam ovog linka, a bice da kada si ga ti postavljala, ja i nisam bila nesto pazljiva :roll::rumenko:...

@Kirsten Flagstad, ni ja ne znam tacno ko je na onoj slici Milan Stefanovic a ko Goran Kovincic... Znam isto , kao i @johan s. da je Gagi drugi sa leve strane, a pretpostavljam da Milan Stefanovic stoji do Milana Mladenovica... Znam samo da je Milan Stefanovic bio vokal u Limunovom Drvetu i da je Nebojsa Pajkic rekao na jednoj tribini za tog Milana Stefanovica, da je on bio za Skadarliju a ne za rock and roll, i da je jedva uspeo u to da ubedi Milana Mladenovica (jer je nas Milan bio odusevljen pevanjem Milana Stefanovica - po recima Nebojse Pajkica). I mislim da na onoj slici nema Duleta Dejanovica-Dzindzera.

Cini mi se da @Firchie ima snimke Limunovog Drveta koje je bas on sa svojim ocem ( valjda:think: ) snimio kada je Limunovo Drvo gostovalo u Novom Sadu jos daleke '78, bas kada je Firchie i upoznao Milana Mladenovica... @Firchie, mozda se ti secas ko je ko od ovih ljudi na slici? Da li si uspeo da dodjes u kontakt sa Gagijem, s obzirom na to da je on u San Francisco-u vec dugo, koliko ja bar znam ?

Jaoj, @Milunko, tako ti tastature/olovke i papira/tipkace masine (ne znam na cemu volis da pises, pa reko' da navedem sve opcije:lol:) i pisanija, mozes li da das pass za ovo l.drvo? Izvini, molim te, ali ja se nesto ne secam ovog linka, a bice da kada si ga ti postavljala, ja i nisam bila nesto pazljiva :roll::rumenko:...
Постављала сам га, али се више не сећам ни ја тачно кад. Не сећам се тачно ни пасс-а, и како ли то уопште својевремено отворих :rumenko: , али мислим да је www.svimarsnaples.com , тамо им на сајту не пише пасс, али кад не пише, подразумева се овај.

A evo još jednog odlomka iz mog romana:

6. новембар 1994.

Сазнајем да је јуче умро…
Испрва, не могу да поверујем. Он ми је изгледао - толико жив, неко ко никад не може умрети.
Вртим дневник неколико страница раније, на разговор с Димитријем. Умро, он, о коме смо се баш… А можда је управо док смо се нас двојица натезали, сазнавао своју страшну дијагнозу. Али, он је барем сазнао. И отпутовао, оставивши за собом ову заврзламу. А ми, још чекамо. Да прође стваран свет око нас.
Проналазим, из последњег му интервјуа:
"Овде је разлог због кога се бавим музиком - ова земља, ови људи. То су лепи, паметни, интересантни, другачији људи. Постоје овде и они други - глупи и ружни, па то ствара један емотивни набој који те храни и тера даље да нешто урадиш, нешто промениш због оних који су добри. Без обзира на све, ово је земља у којој би свима могло да нам буде добро, само када би се добро организовали. Нећу зато никуд отићи, али ћу сигурно путовати како бих упознао и нешто што је другачије".
Речи, лепе и важне. Лековите.
Милан Младеновић. Скоро као Долфи, Трејн, Брауни, Бирд, Џенис, Џим и Џими, Mоцарт, Белини… У 37-мој.
Како какав пророк. Дошао, рекао шта има, отишао. Оставио поруке да се цитирају и тумаче.
Да пророк, као Дис, и овај је отпловио међу своје утопљене душе. Још само пар година за нас. Певао је '89. Или је и њега, заправо, убила прејака реч? И туђа, и његова сопствена.
Али ми, у ствари, сада радије долази, и пуштам је одмах:
Мислим на први и последњи дан...
Ово је први и последњи дан

Био је - сопствена мјуза, и властити стих. Слава му! Био. И остаје.

(P. S.
Osim u "Beliću", javljeno mi da se prodaje i u "Inicijalu" )

Back