justyce4ever
Zainteresovan član
- Poruka
- 259
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte link za drugi deo dokumentarca o EKV-u, ako neko moze, da ne lutam po stranicama unazad... Cini mi se je bilo negde...
Tuzno mi je ovo....![]()
Podrazavam...
Nema na čemu, i ja sam naletela na to na Internetu, i baš me obradovalo. Ja inače volim i Šarla, kao i čitav taj takozvani "novi talas", taj "ska-ugođaj", koji je tada bio zahvatio čitavu ex-yu scenu, dopada mi se, recimo i prvi album Lačnog Franca u sličnom fazonu, "Ikebana", a oseća se to i kod "Azre na prvom albumu. A taj tehno, trens, rejv ja jedino "Margitininom dušom oplemenjen", znači u njenom EQV, mogu slušati.Hvala, @Milunka za ove tekstove i slike o Šarlu.
Kad smo već kod Šarla... Ne znam kako vi, ali ja ih uopšte ne volim.Njihova muzika mi doslovno "zavrće" mozak, i ne mogu da ih slušam. Imala sam ih sačuvano, više nemam. Jedino volim i imam Oko moje glave, Ona se budi i Niko kao ja. Ostalo... haos bez smisla, po meni. Kad je u pitanju Milanovo stvaralaštvo, definitivno volim "samo" (E)Katarinu. Margitin EQV mi je ok, iako taj žanr generalno ne volim i ne slušam... i ne smatram nekom naročitom muzikom. Ali, taj njen tehno, trens, rejv, šta li je, ne zvuči pregrubo i prepsihodelično, kako ti žanrovi umeju da zvuče.