EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hehe, ma... Neeee... :D
Cini mi se da je bio link za download,a da nije preko youtube-a.. I skinula sam prvi deo, ali drugi... Cini mi se da je i on bio.... :/

Na Fejsbuku je otvorena grupa Peticija za ulicu Margite Stefanović. Dopao mi se opis grupe:

"Fantastican umetnik, vizionar i izuzetan covek. Bez nje bi EKV bila samo poezija, bez arhitekture u notama. Rame uz rame sa Milanom Mladenovićem, zaista zaslužuje da neko od nas živi u ulici sa njenim imenom."

1179437596_3_FT365_sarlo00.jpg

Hvala, @Milunka za ove tekstove i slike o Šarlu. ;)

Kad smo već kod Šarla... Ne znam kako vi, ali ja ih uopšte ne volim. :confused: Njihova muzika mi doslovno "zavrće" mozak, i ne mogu da ih slušam. Imala sam ih sačuvano, više nemam. Jedino volim i imam Oko moje glave, Ona se budi i Niko kao ja. Ostalo... haos bez smisla, po meni. Kad je u pitanju Milanovo stvaralaštvo, definitivno volim "samo" (E)Katarinu. Margitin EQV mi je ok, iako taj žanr generalno ne volim i ne slušam... i ne smatram nekom naročitom muzikom. Ali, taj njen tehno, trens, rejv, šta li je, ne zvuči pregrubo i prepsihodelično, kako ti žanrovi umeju da zvuče.

Hvala, @Milunka za ove tekstove i slike o Šarlu. ;)

Kad smo već kod Šarla... Ne znam kako vi, ali ja ih uopšte ne volim. :confused: Njihova muzika mi doslovno "zavrće" mozak, i ne mogu da ih slušam. Imala sam ih sačuvano, više nemam. Jedino volim i imam Oko moje glave, Ona se budi i Niko kao ja. Ostalo... haos bez smisla, po meni. Kad je u pitanju Milanovo stvaralaštvo, definitivno volim "samo" (E)Katarinu. Margitin EQV mi je ok, iako taj žanr generalno ne volim i ne slušam... i ne smatram nekom naročitom muzikom. Ali, taj njen tehno, trens, rejv, šta li je, ne zvuči pregrubo i prepsihodelično, kako ti žanrovi umeju da zvuče.
Nema na čemu, i ja sam naletela na to na Internetu, i baš me obradovalo. Ja inače volim i Šarla, kao i čitav taj takozvani "novi talas", taj "ska-ugođaj", koji je tada bio zahvatio čitavu ex-yu scenu, dopada mi se, recimo i prvi album Lačnog Franca u sličnom fazonu, "Ikebana", a oseća se to i kod "Azre na prvom albumu. A taj tehno, trens, rejv ja jedino "Margitininom dušom oplemenjen", znači u njenom EQV, mogu slušati. z:)

Back