EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi jedva vas sve iscitah, bas ste se raspisali:super:
Arzberg velika pusa :manikir:
Sto se tice intervjua, razumijem o cemu Forma prica, ali meni licno to ne smeta . Mislim da Milan, da je mogao nikad ne bi razgovarao sa novinama. Meni se cini da je on to smatrao za nesto sto je pomalo ispod njega, i uopste nije neophodno. Njegov vid komunikacije je prvestveno bio kroz muziiku i uvijek mi se cinilo da se on uzasno stidi u tim kontaktima sa novinarima. Ta njegova ranjivost je vrlo dobro maskirana prividnom arogancijom, kao neki jako dobar odbrambeni mehanizam.
Sto se tice Margite ja zaista ne mogu da se sjetim ni jednog intervjua gdje je bila nepristojna prema novinaru. Cak sta vise, rekla bih da je izuzetno tolerantana. Sjetite se onog intervjua sa Glavanom, koji svo vrijeme dominira konverzaciju, i u skoro svako pitanje ubode poneku malu uvredu, a na kraju krajeva ne zna ni koji je koji album EKV-a.
Onaj intervju koji je Forma pomenula gdje se klati, se moze uzeti u obzir, mada tu bi ja rekla da je njeno neprikladno ponasanje posljedica neceg drugog, a ne njene nepristojnosti prema novinarki.
Ipak, ja izuzetno volim da gledam njihove live intervjue, (kojih nema bas puno slozicete se). Nacin na koji se izrazavaju, gestikulacije, pogledi, sve to mi je uvijek bilo intersantno. I ne bude mi neprijatno. Nisu oni jedini muzicari koji nisu bas najbolji sagovornici. Pogledajte Dilana, Lenona i ostale. Draze mi je gledati takve intervjue gdje bar imam nekog uvida u njihovo raspolozenje i razmisljanje tada, nego kad gledam one namjestene, nasmijane savrsene sagovornike, koji jedno pricaju a sasvim drugo misle i rade.
Milunka pjesma ti je divna. Hvala ti sto to podijlila sa nama
Pozdrav drustvu. :cao:

Gde se to pisalo...?:confused::eek:

Zasto je toliko i bitno da bude pristojan i kulturan sa novinarima? Mislim,kad pogledamo danas kakvi su sve ljudi pristojni sa novinarima,a zapravo prozivode stvari loseg kvalteta....

Ima ,kao sto se vec pisalo,intervjua koje bih mogla da gledam ceo dan,toliko su zanimljivi,i prica se o nekim drugacijim temama...A ne ovo,''postava je ista,je li?'',i sl...Mislim,intervju radi intervjua...

I zasto uopste mora da bude dobar govornik...?Postoje ljudi koji nisu ,i to je prosto tako.

? Pa valjda bi svaki vaspitan covek trebao biti pristojan i kulturan... a narocito neko za koga se i dan danas smatra da je simbol urbanog Beograda....

I kako tece ova diskusija,zaista se iščudjavam koliko ste pristrasni....Ja volim tu muziku i taj bend,veliki sam fan,ali me ta ljubav ne sputava da uocim i neke stvari koje ne valjaju...A vi po svaku cenuželite da izrelativizujete i opravdate ne baš primerno ponašanje u davanju intervjua...

Nemoj da se zestis Johane ;) Na kraju krajeva svi imamo pravo na svoje misljenje. Kako vec rekoh ne vidim tako veliki problem u ovim intervjuima, ali vidim kako nekome moze da zasmeta njihov odnos prema novinarima.
I daleko od toga da ne mozemo da vidimo i njihove mane. Ipak su i oni bili samo ljudi od krvi i mesa.
pozdrav

Nemoj da se zestis Johane ;) Na kraju krajeva svi imamo pravo na svoje misljenje. Kako vec rekoh ne vidim tako veliki problem u ovim intervjuima, ali vidim kako nekome moze da zasmeta njihov odnos prema novinarima.
I daleko od toga da ne mozemo da vidimo i njihove mane. Ipak su i oni bili samo ljudi od krvi i mesa.
pozdrav

Ma ne bih ja uopste nesto ni komentarisao taj intervju,nego me nekoliko komentara u vezi toga malo začudilo,pa sam morao da odgovorim.....ali,dobro,dosta je bilo:):bye:

Onaj intervju koji je Forma pomenula gdje se klati, se moze uzeti u obzir, mada tu bi ja rekla da je njeno neprikladno ponasanje posljedica neceg drugog, a ne njene nepristojnosti prema novinarki.

Neprikladno (nepristojno) je, u tome je suština. Nebitno je zbog čega (mada je u suštini svima transparentno). Doći sa posledicama nečeg drugog na razgovor sa nekim, pa pola čuti - a pola ne, i pola videti - a pola je - neprikladno.

? Pa valjda bi svaki vaspitan covek trebao biti pristojan i kulturan... a narocito neko za koga se i dan danas smatra da je simbol urbanog Beograda....

I kako tece ova diskusija,zaista se iščudjavam koliko ste pristrasni....Ja volim tu muziku i taj bend,veliki sam fan,ali me ta ljubav ne sputava da uocim i neke stvari koje ne valjaju...A vi po svaku cenuželite da izrelativizujete i opravdate ne baš primerno ponašanje u davanju intervjua...

Ovo si jako lepo napisao. Sa`š dobit` reputaciju. :D

ali,dobro,dosta je bilo:):bye:

Vala, jeste. ;)

Poslednja izmena:
vala bas... malo smo se pogubili u toj temi... ali znate onaj intervju.... heheheh :D
Ali samo da kazem nesto... Ne znam kakvi su oni bili ljudi, i iz intervjua tesko da se to moze tacno saznati, ali jedno je sigurno svi su bili veoma inteligentni, i iskoristili su to pametno i usli su u istoriju! Jedino mi je zao sto su takvi umovi umrli vrlo mladi...

za sve oni koji se oslanjaju na internet za textove evo dopunjenog texta pesme "radostan dan" znate da je kod "ti si volela moj" uvek pisao "..." e pa nece pisati vise :D

kakav radostan dan
crnci pevaju aleluja
kakav radostan dan
ptice pevaju aleluja
ti imas svoj strah
ti imas svoj strah od sebe
ti imas svoj struk
on je na...
ti si volela moj welt schmerz
kakav radostan dan
crnci pevaju aleluja
kakav radostan dan
ptice pevaju aleluja
kakav radostan dan
ti imas" svoj strah od sebe
kakav radostan dan
ona je na...

welt schmerz je bio izraz kad neko dodje na patos... tj padne na dno!

Neprikladno (nepristojno) je, u tome je suština. Nebitno je zbog čega (mada je u suštini svima transparentno). Doći sa posledicama nečeg drugog na razgovor sa nekim, pa pola čuti - a pola ne, i pola videti - a pola je - neprikladno.
Ovdje podrazumijevas da je tu konkretno postojao izbor. Mislim da nije!
Neprikladno jeste, ali nikako namjerno sa njene strane. Treba uzeti u obzir i kada je ovo snimano. Jednostavno tako je, bila ona na TV-u, na sceni ili negdje drugo. Njen svakodnevni zivot, ali to je vec neka druga tema.;) Mada kada se sve uzme u obzir moze joj se i oprostiti pomalo neprikladno ponasanje na tamo nekom TV intervju.
Inace nevezano za ovu temu, Forma ti mene uvijek odusevis svojom elokventnoscu :)

@ angel

weltschmerz znaci svjetski bol. ;)

U kom se to intervjuu Magi klatila? Ja to nikad nisam gledala. Ne mogu da gledam ono sto je Irena postavila na tube nikako

To "klaćenje" je baš Irena postavljala. A isto se tako Margita "ponašala" i u onom snimku pesme S` one strane duge, pre nego je počela pesma, u razgovoru sa Mandom. Ali, i taj snimak je postavila Irena. Mislim da se to sad ne može gledati, jer je Irena ograničila gledanje snimaka na svoje prijatelje na you tube-u.

Poslednja izmena:
Bila sam u Beogradu. Komšinica moje tetke ima bend, koji se povremeno okuplja... U njemi svira Raka, bivši bubnjar EKV-a... Većina ljudi koje poznaje su muzičari, pa ja pokrenuh temu o EKV-u.
Ona kaze da se ne slaze sa Firčijevim albumom... I iz price mi se čini da ne voli Milana, Bojana i Magi, rekla je da ne treba ići iz krajnosti u krajnost, i da nijedan bubnjar nije ostajao zbog toga...

Back