Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pedantan![]()
![]()
Mislim, budimo pošteni, da li smo želeli da EKV svojim pločama daju nazive poput ’Ljubav’?
od njega nije trebalo da dobijemo ovakav impotentan pokušaj davanja smisla svetu koji ga svakako odavno nije imao
http://cvecezla.mojblog.rs/p-meho-protiv-srpskog-rokenrola-/78757.html
Hmm... Bar budi originalan u gluposti pa je sam smisli...
pd cega je umro bojan pecar ?
Mozda su jedni od retkih koji imaju pravo da koriste rec ljubav u pesmama, pa i samim naslovima...
Mnogi su dolazili i odlazili, ali je ostao jedan jedini sa ocima boje meda i tragom pod levom miskom, zauvek mlad i dusi dete, nas decak iz vode...
Da li je to neko opet citao Ilicevu knjigu? Ja ne verujem gotovo ni u jednu rec koja na toj gomili hartije stoji, vi?
"Kako može Oči Boje Meda do boode opet o heroinu?"
Da li je to neko opet citao Ilicevu knjigu? Ja ne verujem gotovo ni u jednu rec koja na toj gomili hartije stoji, vi?
"Sta ima lose u tome da se album nazove Ljubav?"
Slazem se, bas nista... Pa uvek su govorili da je osnovni motiv njihovih pesama ljubav, ali ljubav u svom punom znacenju i dubljem smislu... Ali, avaj, ovo je glupi materijalni svet, ko jos veruje u emocije i ko ih jos razume kad se danas pesme tipa "U srce me pogodi pravo, kad me ostavi i ne rece zdravo..." pevaju u nekom turbo-elektro ritmu, bez ikakve povezanosti teksta sa muzikom, a doprinos izvodjaca necu ni pominjati... Da li je neophodno da sada pravim paralelu sa neizmernim bolom u samo jednom jedinom stihu I've allways loved you...? Ne bih se uopste usudila da tu paralelu povucem... Mozda su jedni od retkih koji imaju pravo da koriste rec ljubav u pesmama, pa i samim naslovima...
Mnogi su dolazili i odlazili, ali je ostao jedan jedini sa ocima boje meda i tragom pod levom miskom, zauvek mlad i dusi dete, nas decak iz vode...
jao,Magiiiiii![]()
jutros sam videla u Čačku, u četvrtak EKV tribjut
zašto nisam mogla da ostanem još dva dana![]()