Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se "lomim" između "tog" i shvatanja koje stoji u knjizi...Ta je pesma čini mi se, značenjem, najdiskutabilnija...
Ja tumačenje iz knjige odbacujem....da li ti oni u spotu izgledaju kao narkomani koji se se kupaju u znoju od krize? Meni ne,nego kao obični mladi ljudi...
Stvarno u tim tumačenjima ima usiljenosti,i ja ne verujem Iliću jer nije istina da se Magi bode u venu od 1977,ne bi nikada bila uspešan student arhitekture,a kako mi se čini,išla je uporedo u muzičku školu i gimnaziju,a iz sopstvenog iskustva znam da kombinacija te dve škole ne ostavlja nimalo slobodnog vremena...droga je došla kasnije,kad je nastupilo zasićenje.
Meni je npr. otvorena pesma o heroinu Amerika-"u sebe.u sebe,u sebe i nikako spolja",barem je ja tako doživljavam,ali opet ima tu još mogućih tumačenja....
Neko je na forum.hr rekao kako svaka pesma ima paralelan život u heroinu....to možda dobro objašnjava celu tu zamršenost oko skrivenih značenja,ali ja ipak mislim da je umetnost EKV još sveobuhvatnija,šira,i da niko osim njih samih,tj.,Milana,ne može znati u čemu je suština....
Milane,SREĆAN RODJENDAN!!!
Oket.
Znaš kako... Milan je izgledao dobro i `94. u Budvi, i u Crvu, pa je umro od čega je umro. Da ne znam, na osnovu njegovog izgleda, ne bih ništa zaključila. :S Osim što je nešto smršao, ali to se dešava sa godinama, kao i gojenje, i ljudima koji se ne drogiraju. Nije mi delovao kao neko koga droga razara, za razliku od Margite. Ni fizički, ni psihički... Dakle, individualno.
Ja samo mislim da ne treba biti isključiv prema onome što ti baš ne prija da čuješ, tipa "ja odbacujem knjigu (tako mi je lakše)". Samo to sam htela da kažem...
Srecan rodjendan Milane
jesu stigli ovi s groblja,shto su u 4 ishli?!
kupila sam juce knjigu![]()
Meni je bila mnogo tuzna...jos kad je onaj covek zaplakao zbog Vda...