EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm, kako sam to mogla da propustim :dash:
gledala sam samo ono jutros "na današnji dan" bio je kratak prilog o Milanu, a u pozadini "oči boje meda" na nekom koncertu... sva sam se naježila

4?Bile smo -samo- Una,Marta i ja...
Na Milanovom grobu bilo je dosta cveca...Ljudi su i svece zapalili i stavili opuske cigareta.A neko je nasao grancicu jele u obliku krsta i postavio sa zadnje strane...Zaista je bio veoma lep,koliko je to moguce reci(:

Kupile smo bele ruze, jer ih je Milan voleo..
Dok smo prilazile,kod groba je bila jedna baka koja poznaje Milanovu majku....A prisle su jos dve devojke,verovatno fanovi takodje.

:( Bas je lepo i tuzno bilo...I onooooliko upaljenih cigara...:eek::neutral:

I meni je najbolje bilo ono sa Vdom,inserti iz onog filma,kako je to sladak decko bio...:(:sad2:

Ljudi,ja ne znam sto ,ali u poslednje vreme mnogo sve vise i vise slusam Disciplinu...:neutral:
Valjda mi dobro lezi nakon onooolikog slusanja depresivne EKV...

2vjdj5v.jpg

20f25w1.jpg

Milane sretan ti rodjendan... Hvala ti za sve, za divne stihove koje i danas nakon tolikih godina ponavljam i u snu i na javi. Hvala ti za stihove ohrabrenja u trenutcima kada nije bilo izlaza. . Hvala ti za pozivnicu u tvoj "svet otvoren za poglede, otvoren za trcanje". Hvala ti sto znam, sada konacno znam, da "ovo ne sme biti kraj"
Hvala za sve djecace iz vode...

Promasih tu emisiju na RTS-u. Kasno sam se probudila, vec se bila zavrsila dok sam stigla. Moze li to neko molim vas uplodovati za sve nas koji nismo bili u mogucnosti da je vidimo.
Hvala ;)

Milanu Mladenovicu

Za tebe koji si neopisiv
Stvoren od reci koje znace tajnu,
Ali koju grade reci strane njoj
Kao iz krikova koji se otimaju
I od bola koji se ne moze sakriti
Stvaras zvezde
Iznad ljubavnih ponora

Izmislicu svet za tebe gradove za tebe
Koji grade krunu, ukrstaju se
Pod okriljem svetlosti moje
Za tebe i ruke tvoje

Izmislicu za tebe gradova
Onoliko koliko ima dijamanata u morskoj vodi
Koliko ima vekova u nebeskoj prasini
Koliko ima snova u decjoj glavici

Ne,nikad neces znati ...
Ti si moj, moj ti koji zivis u mojim beskonacnim snovima

s'ljubavlju
:heart:

Jel bio neko sinoc na EKV Tribute-u?:)

Koliko sam ja shvatila,Tanja je trebalo sve vreme da peva,medjutim,pridruzila se tek u 2/3 svirke,koliko ja mogu da zakljucim(jer nisam ostala do kraja:()
Atmosfera je zaista bila super,u publici je bilo ljudi raznih uzrasta,sto mi se narano dopalo jer sam vec u glavi sklapala neke ideje ta je dosta tih osoba i bilo da uzivo gleda Ekatarinu((:
Poceli su sa Radostan dan,Aut,Tattoo,Modro i Zeleno,Glad,Novac u rukama...
U nekim pesmama kao da sam osetila taj duh,ne znam kako dam opisem,na primer u Srce i Aut,koje su zaista bile autenticne,ili Ti si sav moj bol,koja je bila totalno spiritualna,gotovo nisam znala gde sam((:
Jedna starija zena pored mene je prokomentarisala:"Osecam kao da sam tamokao da su oni tu."

Morala sam da odem dok su svirali Zemlju,i stvano se pitam dokle je trajao koncert,jer su tad vec svirali sat i 45 minuta otprilike...Zao mi je sto nisam cula Tonemo,Ljubav i Anesteziju,zaista me zanima kako s ih "skinuli">

poz((:

@Lidija.Nikolic,tvoja prica o Magi me je dirnula,rasplakala:heart::sad2:
Pominjala sam ovde na temi da bi bilo u redu da ljudi koji su je poznavali
napisu o njoj jednu knjigu koja dolikuje takvoj licnosti.
Na to sto je pisano o njoj,nemam komentara.
Sve je toliko uopsteno...
A ova poslednja Bog i rokenrol,je previse.
Od tih prica o tome kako su bili narkomani i sta je Magi uradila
kad je bila drogirana, mi je muka.
Kao da se samo drogirala i da vise niko nista nema da kaze o njoj.

Jos jednom,hvala ti od srca za ovu pricu :heart::heart::heart:

Jel bio neko sinoc na EKV Tribute-u?:)

Koliko sam ja shvatila,Tanja je trebalo sve vreme da peva,medjutim,pridruzila se tek u 2/3 svirke,koliko ja mogu da zakljucim(jer nisam ostala do kraja:()
Atmosfera je zaista bila super,u publici je bilo ljudi raznih uzrasta,sto mi se narano dopalo jer sam vec u glavi sklapala neke ideje ta je dosta tih osoba i bilo da uzivo gleda Ekatarinu((:
Poceli su sa Radostan dan,Aut,Tattoo,Modro i Zeleno,Glad,Novac u rukama...
U nekim pesmama kao da sam osetila taj duh,ne znam kako dam opisem,na primer u Srce i Aut,koje su zaista bile autenticne,ili Ti si sav moj bol,koja je bila totalno spiritualna,gotovo nisam znala gde sam((:
Jedna starija zena pored mene je prokomentarisala:"Osecam kao da sam tamokao da su oni tu."

Morala sam da odem dok su svirali Zemlju,i stvano se pitam dokle je trajao koncert,jer su tad vec svirali sat i 45 minuta otprilike...Zao mi je sto nisam cula Tonemo,Ljubav i Anesteziju,zaista me zanima kako s ih "skinuli">

poz((:

Meni je drugarica rekla da je bilo ''diiivno,divno,divno''.:(:(I sad hocu da se ubijem,ni na Relikviji nisam bila....:dash::(

Izdavačka kuća L.O.M kod mene...

Uskoro idem na sajam knjiga, mislim da ću pronaći tamo knjigu :)

edit
nisam ja džaba pro gugler :mrgreen:
209.jpg

ilustrovano, brosiran povez, 158 strana, 23cm, latinica
izdanje: L.O.M., 2004.
ISBN: 8683499537

nadam se da ce uskoro neko od vas upload-ovati prvi deo emisije "kao da je bilo nekad". ja ovde imam samo RTS SAT , i nisam mogla da gledam. preko satelita pustaju ocajan program "zikinu sarenicu and co". kao da se nasi ljudi u inostranstvu ni za sta drugo ne interesuju. al sta ce te izgleda da nam je takva dijaspora.

i, hoće li biti nešto od tog dokumentarca na rapidshare-u?
nadam se da ce uskoro neko od vas upload-ovati prvi deo emisije "kao da je bilo nekad". ja ovde imam samo RTS SAT , i nisam mogla da gledam. preko satelita pustaju ocajan program "zikinu sarenicu and co". kao da se nasi ljudi u inostranstvu ni za sta drugo ne interesuju. al sta ce te izgleda da nam je takva dijaspora.

Uploadovacu ja, samo nemam vremena sada, zauzet mi je kompjuter stalno, za neki dan kad konvertujem, kompresujem, itd, saljem!

Back