The Zephyr :)
Primećen član
- Poruka
- 708
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeco mislila sam U 4......U 16h...kontash?!e jeste sklonile onaj vosak roze ili je neko pre vas?!
e idem ja
4?Bile smo -samo- Una,Marta i ja...
Na Milanovom grobu bilo je dosta cveca...Ljudi su i svece zapalili i stavili opuske cigareta.A neko je nasao grancicu jele u obliku krsta i postavio sa zadnje strane...Zaista je bio veoma lep,koliko je to moguce reci(:
Kupile smo bele ruze, jer ih je Milan voleo..
Dok smo prilazile,kod groba je bila jedna baka koja poznaje Milanovu majku....A prisle su jos dve devojke,verovatno fanovi takodje.
Bas je lepo i tuzno bilo...I onooooliko upaljenih cigara...

)

Jel bio neko sinoc na EKV Tribute-u?
Koliko sam ja shvatila,Tanja je trebalo sve vreme da peva,medjutim,pridruzila se tek u 2/3 svirke,koliko ja mogu da zakljucim(jer nisam ostala do kraja)
Atmosfera je zaista bila super,u publici je bilo ljudi raznih uzrasta,sto mi se narano dopalo jer sam vec u glavi sklapala neke ideje ta je dosta tih osoba i bilo da uzivo gleda Ekatarinu((:
Poceli su sa Radostan dan,Aut,Tattoo,Modro i Zeleno,Glad,Novac u rukama...
U nekim pesmama kao da sam osetila taj duh,ne znam kako dam opisem,na primer u Srce i Aut,koje su zaista bile autenticne,ili Ti si sav moj bol,koja je bila totalno spiritualna,gotovo nisam znala gde sam((:
Jedna starija zena pored mene je prokomentarisala:"Osecam kao da sam tamokao da su oni tu."
Morala sam da odem dok su svirali Zemlju,i stvano se pitam dokle je trajao koncert,jer su tad vec svirali sat i 45 minuta otprilike...Zao mi je sto nisam cula Tonemo,Ljubav i Anesteziju,zaista me zanima kako s ih "skinuli">
poz((:

I sad hocu da se ubijem,ni na Relikviji nisam bila....

ma našla sam ja sve to
samo što je tu kod izdanje stajala kosa crta
ovako: /
hvala, i ja se nadam da ću naći na sajmu, zato i pitam

i, hoće li biti nešto od tog dokumentarca na rapidshare-u?
nadam se da ce uskoro neko od vas upload-ovati prvi deo emisije "kao da je bilo nekad". ja ovde imam samo RTS SAT , i nisam mogla da gledam. preko satelita pustaju ocajan program "zikinu sarenicu and co". kao da se nasi ljudi u inostranstvu ni za sta drugo ne interesuju. al sta ce te izgleda da nam je takva dijaspora.
Ccc.... Od kad li si ti luda za Ekatarinom da mi je znati...
To je lepo... Sve se tako siri....Oh kakav opojan miris...
)