EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hipi Homi :hahaha:
evo slike
2a5azxw.jpg

Prelepa je... :worth:

e vidis ljudi su vec pomenuli taj poster na ovoj temi, ali ja i dalje ne znam o cemu se radi. Ako ti nije tesko mozes li to postaviti. Jedina stvar sto mi se cini iole poznata je sa omota Par godina, a znam da to nije to. :confused:

evo postera,
znam da sam obecala za juce, ali iskreno nije mi se sedalo za kompjuter.

magi_poster.jpg

I ja sam već napisala, zašto je, uprkos svemu na kraju svega, ipak ne doživljavam negativno, ne ni zbog klinaca, iako jesu dobro otpevali, nego jer i ovo zapravo pokazuje -snagu i domete muzike i tekstova EKV.

e bas sam se spremala da objavim na youtube karci razgovor Mande i Magi, u vezi pesme "S' one Strane Duge", onako par recenica u Maginom stilu. ali sada bas i nisam sigurna da li to treba da uradim. ima li zainteresovanih za to.

Poslednja izmena:
e bas sam se spremala da objavim na youtube karci razgovor Mande i Magi, u vezi pesme "S' one Strane Duge", onako par recenica u Maginom stilu. ali sada bas i nisam sigurna da li to treba da uradim. ima li zainteresovanih za to.
Ja ne vidim zašto ne bi objavila, kakve veze sad ima, ali, ako ti, iz nekog razloga, nisi sigurna, ti ćeš sama, na kraju, najbolje i znati da li da objaviš ili ne. A svi smo, kako se vidi iz našeg učešća ovde, na ovaj ili onaj način, zainteresovani za sve što ima veze s EKV. :)

pa zato sto i nema neke direktne veze sa muzikom EKV. ali objavicu, zbog Magi.

inace imam jos neke snimke gde Magi nastupa sa grupom Van Gogh. ja iskreno ne volim Van Gogh, ali mozda medju vama ima nekih koji bi voleli to da vide.

inace za 21.9. spremam specijalnu kolekciju

inace imam jos neke snimke gde Magi nastupa sa grupom Van Gogh. ja iskreno ne volim Van Gogh, ali mozda medju vama ima nekih koji bi voleli to da vide.

stavi i to sa VG-om ako nije problem, da bas kao sto je Milunka rekla sta god da ima veza sa njima mene(nas) interesuje ;)

Sto vise to bolje,rekla bih....
:ok:

Ici cu 21. na grob..To je nedelja,valjda...Sve redje i redje idem,sto je valjda dobro,ne znam....:confused:

Gledam ovu maginu sliku sa kartom...Ni traga od one Magice iz "Oci boje meda"..

Da li sam samo ja u pitanju (mislim, znam da nisam nego, eto, cisto pitam) ili se i vama desava da kada se nadjete u ovom "stvarnom svetu oko nas" pozelite da viknete:
"Vi slepi, vi gluvi, vi sebični ljudi,sto pravite buku bez reda i smisla..." i prosto pozelite da "zabranite sve one zamke njihove podlosti"? Ehhhhh......

Ici cu 21. na grob..To je nedelja,valjda...Sve redje i redje idem,sto je valjda dobro,ne znam....:confused:

Gledam ovu maginu sliku sa kartom...Ni traga od one Magice iz "Oci boje meda"..

pa dobro na ovim slikama je 20-tak godina starija. ali i bez obzira na to, rastuzim se kad vidim.

"...tesko primam promenu lica u hodniku vremena..."

sa 13 godina mi nije bilo sasvim jasno, sada znam

"kako da ostanem isti ,kako da sacuvam sebe od promene, samo putem promene"

Poslednja izmena:
Ici cu 21. na grob..To je nedelja,valjda...Sve redje i redje idem,sto je valjda dobro,ne znam....:confused:.
Ja inače imam vrlo specifičan odnos prema grobljima, tako da, iskreno, retko idem i svojim najbližima i najdražim, a kamoli... Mislim... oni su svi i dalje "tu negde" (..."iznad grada"?)

Gledam ovu maginu sliku sa kartom...Ni traga od one Magice iz "Oci boje meda".
E, ovde je, recimo, A. Ilić direktno "uhvaćen" u neistini. Po njegovom pisanju u knjizi Magi je ušla u voz bez karte. Čovek koji se takođe u knjizi pominje, Zagrepčanin, Antonio, je ovo fotografisao, i kupio joj kartu. Ali, inače, i on potvrđuje je tada bila prilično "daleko od sebe" u mnogim trenucima. :( (Sem svega drugog, ona je bolovala i od epilepsije, i pretpostavlja se da je zbog toga bivalo tako. :( )

Ja inače imam vrlo specifičan odnos prema grobljima, tako da, iskreno, retko idem i svojim najbližima i najdražim, a kamoli... Mislim... oni su svi i dalje "tu negde" (..."iznad grada"?)

E, ovde je, recimo, A. Ilić direktno "uhvaćen" u neistini. Po njegovom pisanju u knjizi Magi je ušla u voz bez karte. Čovek koji se takođe u knjizi pominje, Zagrepčanin, Antonio, je ovo fotografisao, i kupio joj kartu. Ali, inače, i on potvrđuje je tada bila prilično "daleko od sebe" u mnogim trenucima. :( (Sem svega drugog, ona je bolovala i od epilepsije, i pretpostavlja se da je zbog toga bivalo tako. :( )

to sam i ja pomislila kada sam videla da u ruci drzi kartu. ma knjiga inace deluje vrlo neubedljivo. ili mene takav nacin pisanja ne moze da ubedi. Nakon William Gibson-a nije ni cudo.

to sam i ja pomislila kada sam videla da u ruci drzi kartu. ma knjiga inace deluje vrlo neubedljivo. ili mene takav nacin pisanja ne moze da ubedi. Nakon William Gibson-a nije ni cudo.
Ma, da, knjiga je, zapravo, vrlo loša, s kog god aspekta da uzmeš (pisali su neki od nas o tome opširnije na prethodnim stranama), ali je, opet, sve u svemu - korisna na svoj način, a meni najviše smeta što će izvestan broj ljudi ipak, kako uvek i biva za sve, uzeti to s manjom rezervom nego mi. Bolje bi bilo da je neko napisao ozbiljniju i temeljniju knjigu, ali šta da se radi. No, biće, valjda i toga.

jos nesto iz moje kolekcije. verovatno jedan od prvih novinskih clanaka o njima.
stavila sam namerno malo vecu sliku, da moze lepo da se cita

katarina.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi,ima tribute Relikvija,u subotu,SKC!

idem verovatno,i srecna sam!!!!:D:D

@Irenas-Hvala mnogo za isecak,nekako bas volim da vidim nesto bas iz tog vremena,onako deluje originalno. ...:) n znam sta hocu da kazem...

Da li sam samo ja u pitanju (mislim, znam da nisam nego, eto, cisto pitam) ili se i vama desava da kada se nadjete u ovom "stvarnom svetu oko nas" pozelite da viknete:
"Vi slepi, vi gluvi, vi sebični ljudi,sto pravite buku bez reda i smisla..." i prosto pozelite da "zabranite sve one zamke njihove podlosti"? Ehhhhh......

desava mi se to otprilike svakoga dana :D samo sto ne vicem

Back