EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, da, knjiga je, zapravo, vrlo loša, s kog god aspekta da uzmeš (pisali su neki od nas o tome opširnije na prethodnim stranama), ali je, opet, sve u svemu - korisna na svoj način, a meni najviše smeta što će izvestan broj ljudi ipak, kako uvek i biva za sve, uzeti to s manjom rezervom nego mi. Bolje bi bilo da je neko napisao ozbiljniju i temeljniju knjigu, ali šta da se radi. No, biće, valjda i toga.

Ocekujem da ce neko iz te price,ko ih je dobro poznavao,pisca da nagrdi....i iskreno se nadam:mrgreen:

Moracu da menjam avatar :)
Heh, sorry ali imam ga već nekoliko godina. :)

Što se tiče promocije knjige, definitivno će biti u SKC-u (kao što je i najavljeno), ali nigde ne piše u koje vreme, pa ako neko sazna neka javi.

BTW. Jadranka Stojaković će imati koncert u SKC-u sada u petak. Nije baš da je vezano za ovu temu :) al' rek'o možda će nekome biti interesantno.

Uh... od Beograda samo pjevam stih "U zemlji vidim spas"
ne znam zašto :?
"Pogledaj me, o, pogledaj me očima deteta..." :)
Mnogo mi se svidjaju stihovi:
"U svakom porazu, ja sam video deo slobode
I kad je gotovo, za mene znaj, tek tad je počelo"
Nekako....hm.... sadrze teznju ka pozitivi... da se tako izrazim...

Irena- hvala za onaj scan postera. Vidis bas mi je drago da si to postavila ovde. Vidjela sam tu sliku prije, ali uvijek kao jako malu, pa nisam ni primjetila da Magi drzi ruzu :confused: Ako imas sta god od EKV-a, vezano za njih bilo kako, slobodno to podijeli sa nama. Ja (a sigurna sam i svi drugi na temi) ne biram. :cool:
Hvala Milunka za tekstove. Divni su:heart:
jjjjjjjjj- bas mi je drago da si malo cesce tu. ;)
Pozdrav svima :heart::cmok:

ovaj zeleni kvadratic valjda ima neke veze sa brojem postova, bar je tako na drugim forumima,... ali kolik vidim ovde svi imaju po jedan, tako da sada i ne znam sta znaci! a te vage ja nemam.. :P ustvari imam... i ne znam cemu sluze, nesto kao dodaj samoj sebi reputaciju????

Firchie, srecan rodjendan!!!:vatromet:

Hvala Milunki, hvala Ireni, i svima ostalima, za sve ovo...
Evo ja kao sto sam obecao, saljem jedan koncert:
http://www.sendspace.com/file/moonbt

Ovaj koncert je vec znan, to je onaj koji je odrzan 01.05.1994, mada ga ja nisam vidjao na netu da je postavljen za download. A uskoro cu postaviti jos jedan, samo spor mi je upload, tako da moram da nadjem vremena...;)

Poslednja izmena:

Back