EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VELIKO HVALA Irena za sve ove snimke:heart: Hvala za tvoju nesebicnost i trud sto si podijelila ovako divne stvari sa nama ostalim fanovima EKV-a :worth::ok:
Onaj snimak kad Magi pjeva na jeziku gluvonijemih me je bas ganuo. Jednoj osobi kao sto je Margita kojoj je muzika tako bitan dio zivota je jako tesko prihvatiti da postoje oni koji nikad ne mogu da iskuse tu magiju. Ipak je pokusala na njen nacin da im to priblizi i pokaze :heart:

hipi Homi :hahaha:
evo slike
2a5azxw.jpg

Pozdrav!
"Ti budna spavas
Listas snove kao stranice knjige
Tvoja je glava
Teska kao nakovanj i puna briga
Necu te moliti
Ustaj budi se ustaj budi se
Necu te cekati
Necu tvoje teske ruke oko moga vrata
Nocas je mesec
Opet crven mlad i ljut..."

a pa to je onaj poster gde ona drzi ruzu. preovladava zuta boja. dosta cest poster,bar u to vreme. skeniracu sutra pa cu poslati
e vidis ljudi su vec pomenuli taj poster na ovoj temi, ali ja i dalje ne znam o cemu se radi. Ako ti nije tesko mozes li to postaviti. Jedina stvar sto mi se cini iole poznata je sa omota Par godina, a znam da to nije to. :confused:

Ljudi u Tv lica kao sav normalan svet bio gost Peca Popovic jeeee

O da,da,da,gledala samo to!!!!!!!!!!!:D:D:D Bese pre...2-3 meseca....

Rekao je da je ,dok je Milan ziveo na Topcideru,kao klinac ,ziveo preko puta njegove kuce,zgrade,ne secam se vise.

I rekao je da je najmanje sto bi mogao on da uradi jeste da tu stavi neku plocu,ili nesto slicno,kao obelezje,da se zna da je MM ziveo tu!!

Back