EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, pa svaka cast tebi @slightsigh!:lol::heart:

Khm... Khm... Evo slicice...

15g3rmd.jpg

"U hodniku vremena" :)

@Milunka i @Limunovo_Drvo , pogodili ste! Svaka cast!:klap::okok:
Mislim da je @Milunka bila brza... @Limunce, sorry... Malko si zakasnio! Bice bolje sledeci put!;):pivce:

Jaoj... @Milunka, hvala za ono... bas je super napisano... I jeste... Pisali su tako i @Oktobar i @Limun i @jjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Mislim da sam ja to cak i sacuvala... Al'moram da nadjem...

Poslednja izmena:
Mislim da je @Milunka bila brza... @Limunce, sorry... Malko si zakasnio! Bice bolje sledeci put!;):pivce:

Jaoj... @Milunka, hvala za ono... bas je super napisano... I jeste... Pisali su tako i @Oktobar i @Limun i @jjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Mislim da sam ja to cak i sacuvala... Al'moram da nadjem...
oooo ne
nisi zar? :rumenko:
A sta pise, ne mogu da vidim...?

"Ti si moja najveća ljubav!"
Ispisano markerom na mermernoj ploči... srećom, obrisano je...

A, evo, ja, pošto sad nemam vremena da smišljam i tražim fotku, prepustiću to Limunovom_Drvetu. :)

Jaoj... @Milunka, hvala za ono... bas je super napisano... I jeste... Pisali su tako i @Oktobar i @Limun i @jjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Mislim da sam ja to cak i sacuvala... Al'moram da nadjem..
.
Ma, i to je neiscrpno, i vrlo zanimljivo, može se "igrati" do mile volje, i na mnogo načina s kombinacijama stihova, i razne druge "igrarije", recimo, asocijacije pojedinih stihova za neke druge tekstove. I sama radim neke stvari u tom fazonu, vezane za moje romane, za sad, još uvek u rukopisu, ali, što kažu"o tom potom", ne bih sad opširnije o tome, nego, "božezdravlja", kad nešto bude objavljeno, ili pred izvesnim objavljivanjem.

@Limune, pa jesam... Al' stvarno ste pravili lepe kolaze... Moram to da nadjem pa da ubacim ovde... Moze?!
Sigurno je puno gluposti, bejasmo mladi tad :P
@Limune, dakle - smišljaj! :)

Izvinite, ako neko može da preuzme moju ulogu, ovih dana sam stvarno u lošim raspoloženjima, lomljenje ideala i svega... pa bio bih zahvalan nekom ako postavi sliku :)

Aaaa,sad znam ,videla sam te slike LD vec..mislim da si stavljao na temu...:)

A taj natpis...:neutral:

Ljuuuudi!!!!!:D:D:D

Isla ja danas gradom,i zaustavi me neki covek..posto sam bila u svojoj voljenoj majcici..I pita me on ,zacudjen,kako tako mlad EKV fan...I malko pricali,kaze da su bili super grupa,ja se bas iznenadila jer sretoh tek tako coveka na ulici...

I veceras sam dobila EKV kasetu,."Ljubav!"!!!!!!!!!!!:D:D:D

Cim nadjem usb,postavicu slicku,znate kako je lepa!!:mrgreen::D:D

Super ova slicica tvoja Arzberg ovaj hodnik mi se bas svidja ;):heart:
I kao sto rece Milunka nasi prijedlozi samo jos vise potvrdjuju na koliko razlicitih pojmova mozemo da tumacimo njihove tekstove ;)

Kako Limun nemoze trenutno, onda cekamo Milunkinu sliu :super:

@Oktobar, ma nema nikakvih problema... Ja sam zapravo sacuvala samo dva takva kolaza/tekstica jer su mi se bas dopali... Nadam se da nije problem da ih zadrzim?!... Zapravo, ni ne znam ciji su, ali znam sigurno da su bili na ovoj temi...

@Martino... Ako mislimo na isti film, gde je glavni lik Cavke - onda sam ga gledala... A glas naratora je glas cuvenog voditelja Miska Bilbije... On je bio na radiu B92 devedesetih... Vodio emisije : ,, Velika Rock and Roll prevara'' sa Aleksandrom Kosticem-Kostom, pa onda... ,,Ukradena lica/ Face off'' sa Srdjanom Andjelicem-Mjehurom... Jesi li videla scenu iz Hale Sportva ?!

Poslednja izmena:
Ovo su mi njihove najlepse slike...

Prilozi

• ekv1ko9.jpg
    ekv1ko9.jpg
    46,6 KB · Pregleda: 22
  • memento-ekv.jpg
    memento-ekv.jpg
    12,4 KB · Pregleda: 19
  • ekv233te2.jpg
    ekv233te2.jpg
    6,8 KB · Pregleda: 21
  • osamdesetevel7wi.jpg
    osamdesetevel7wi.jpg
    49,4 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Milunka, jedno vrijeme smo ja i Oktobarka tako pisali na ovoj temi... razne gluposti a istovremeno koristili nazive pjesama EKV-a... Jecawaste se sjeća toga :)

Marta, evo slike na kojoj se vidi onaj natpis (srećom obrisan) na Milanovom grobu, gornji lijevi ugao:
2is6rnm.jpg

I slike koje nisam mogao da vam objasnim, valjda ćete se sjetiti sada :

4hwhzp.jpg

2s78f21.jpg

Nastup LD-a :)

http://i34.tinypic.com/i6w8wn.jpg

Pa bilo je bas lepo(mislim razgovor),sve sam procitala((;

Sad vidim da imam ove slike,i sa drvetom i sa busenjem jezika:)

Ovu poslednju nemma,hvalaa!

Back