Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
E, pa svaka cast tebi @slightsigh!
Khm... Khm... Evo slicice...
![]()
"U hodniku vremena"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, pa svaka cast tebi @slightsigh!
Khm... Khm... Evo slicice...
![]()

evo slike na kojoj se vidi onaj natpis (srećom obrisan) na Milanovom grobu, gornji lijevi ugao
oooo ne@Milunka i @Limunovo_Drvo , pogodili ste! Svaka cast!
Mislim da je @Milunka bila brza... @Limunce, sorry... Malko si zakasnio! Bice bolje sledeci put!
Jaoj... @Milunka, hvala za ono... bas je super napisano... I jeste... Pisali su tako i @Oktobar i @Limun i @jjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Mislim da sam ja to cak i sacuvala... Al'moram da nadjem...

A sta pise, ne mogu da vidim...?
A, evo, ja, pošto sad nemam vremena da smišljam i tražim fotku, prepustiću to Limunovom_Drvetu.@Milunka i @Limunovo_Drvo , pogodili ste! Svaka cast!
Mislim da je @Milunka bila brza... @Limunce, sorry... Malko si zakasnio! Bice bolje sledeci put!![]()

.Jaoj... @Milunka, hvala za ono... bas je super napisano... I jeste... Pisali su tako i @Oktobar i @Limun i @jjjjjjjjjjjjjjjjjjj... Mislim da sam ja to cak i sacuvala... Al'moram da nadjem..
Sigurno je puno gluposti, bejasmo mladi tad@Limune, pa jesam... Al' stvarno ste pravili lepe kolaze... Moram to da nadjem pa da ubacim ovde... Moze?!

@Limune, dakle - smišljaj!![]()

@Limune, pa jesam... Al' stvarno ste pravili lepe kolaze... Moram to da nadjem pa da ubacim ovde... Moze?!
Od te poslednje sam napravila veliki poster,sad mi je na zidu...
Ali,kad malo bolje zagledam,Magi ne lici na sebe...![]()
Lola.Milunka, jedno vrijeme smo ja i Oktobarka tako pisali na ovoj temi... razne gluposti a istovremeno koristili nazive pjesama EKV-a... Jecawaste se sjeća toga
Marta, evo slike na kojoj se vidi onaj natpis (srećom obrisan) na Milanovom grobu, gornji lijevi ugao:
![]()
I slike koje nisam mogao da vam objasnim, valjda ćete se sjetiti sada :
![]()
![]()
Nastup LD-a
http://i34.tinypic.com/i6w8wn.jpg

Na toj poslednjoj slici nije Margita, već (neka :???Lola.