EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@lol...pitam se da li si ti pri sebi ponekad. ali dooobro.

@slight, jesi ti postavila onaj divni crveni wallpaper sa njima? sto si u photoshopu pravila? iskreno da ti kazem, mislim da ga stavim na majicu, pa sam htela da te pitam za dozvolu... :)

@slight, jesi ti postavila onaj divni crveni wallpaper sa njima? sto si u photoshopu pravila? iskreno da ti kazem, mislim da ga stavim na majicu, pa sam htela da te pitam za dozvolu... :)
Jeste ja sam ga stavila. Nisi valjda ozbiljna za majicu:eek: Wow osjecam se pocastvovano skroz. Jako mi je drago da ti se svidja Naravno da imas dozvolu ;) Samo imam jedan uslov :D a to je da nam postavis sliku majice kad zavrsis ;):heart::heart: Jel moze?

Hoces li staviti i neki tekst ili samo sliku?

Jeste ja sam ga stavila. Nisi valjda ozbiljna za majicu:eek: Wow osjecam se pocastvovano skroz. Jako mi je drago da ti se svidja Naravno da imas dozvolu ;) Samo imam jedan uslov :D a to je da nam postavis sliku majice kad zavrsis ;):heart::heart: Jel moze?

Hoces li staviti i neki tekst ili samo sliku?

Naravno da cu staviti, samo da nadjem neku obicnu majicu na kojoj cu praviti... :)
tj, nz da li bi moglo na crno, a bela majica mi je uvek suvise "za spavanje"... pa se razmisljam.
:)
a uzecu decaka iz vode, pa cu ciiitati i videcu kakva mi dodje inspiracija pa cu tekst staviti.
ali stvarno je odlicno... i hvala za dozvolu. :)

Joj,to je bas slatko:)

Da,i meni bela deluje onako..jednostavno,obicno,pa sam mislila crnu,i onda omot od poslednjeg albuma,kao posl.slicica sto je forma stavila veceras:D,ona sa narandzastom pozadinom,bilo bi suuuper !!:D:D

Ja cu verovatno ovo kao tekst:

''Moj korak je moje,ime cuvaj me!''

Kako vam se cini to,i moj novi avatar?:D

Joj,to je bas slatko:)

Da,i meni bela deluje onako..jednostavno,obicno,pa sam mislila crnu,i onda omot od poslednjeg albuma,kao posl.slicica sto je forma stavila veceras:D,ona sa narandzastom pozadinom,bilo bi suuuper !!:D:D

Ja cu verovatno ovo kao tekst:

''Moj korak je moje,ime cuvaj me!''

Kako vam se cini to,i moj novi avatar?:D

super ti je novi avatar ;) :heart:

na koju sliku mislis sa naradzastom pozadinom?, i svidjaju mi se stihovi sto si odabrala

Posveceno...

Jos kasno u noci
Nece da se smiri grad
Iz prvog sna me budi divlji krik
U noc se rasipa.Jauk ili smeh?
O,znam zemlju i njene darove!
ja trazim san,
Svet,dubok i nepoznat.
Will you come with me?

Poslednja izmena:
Posveceno...

Iza predgradja,daleko,
na kraj suma
koje bojazljivo kruze oko grada
Na strmoj i neplodnoj ravni
Bez imena i lepote,
Opet te nadjoh.
Zarobljena u jedva cujnom zvuku
Koji prolazi osamljen ovim krajem
To si ti,
Smislu i zaboravu
Svih puteva i snova.
Bez srece.Bez reci.Same zvezde silaze
na skut zaspalom prosjaku.
To mi se opet javljas TI,u zvuku,
I ovo se cudo nece objaviti nikad,
Nego ce uvek cutke rasti u meni
Dok me ne ispuni celu
I ponese
Kao najsnaznija krila.

Posveceno...

...
Posle.
Izvrnut mesec tone.
Setam.
Jeza noci i nepoznatog grada.

Mamila me noc skrivena
i mirni talasi, neko kaze
Ona plese
(glas se izgubio)
Ona spava
Join me

Sjećam se kada sam prije 5-6 godina po netu tražio slike, tekstove, pjesme, spotove EKV-a... svega je bilo tako malo da sam jedva pronalazio bilo šta... na YouTube je bilo svega dva-tri spota... sada svega ima mnogo više, i jako mi je drago zbog toga :)

U Valjevu veceras svirao Dado Topic.
Na trgu,na keju.
Bilo pola Valjeva.
Istina masina...
Jos uvek se cuje muzika,neko je pusto Partibrejkerse-Ludo i brzo
Slusam:heart:

Poslednja izmena:
I meni.
A znas kako je bilo lepo veceras,na trgu u Valjevu...
Oni sviraju,a preko reke ljudi pevaju,tako je bilo postavljeno.
Nemam reci.Cujem za koncert pred sam pocetak, izletim napolje...ceo grad peva...

Poslednja izmena:
"sh.g.t.m. " Album grupe "Suneshine" na kom je takođe gostovala Magi sa EQV:

http://rapidshare.de/files/38541216/Sunshine_-_sh.g.t.m.rar.html
Hvala Milunka za ovaj link. ;) Ja sam negdje procitala da je Magi svirala i pisala tekst za "Misli mene gone" a znali mozda neko da li je pomogla u stvaranju nekih drugih pjesama?

@ LD da i ja obozavam youtube, i jako mi je drago sto ima toliko snimaka sto spotova sto koncerata EKV-a ;) Stalno provjeravam da li je nesto novo iskrsnulo:D

Pozdrav Drustvu :heart:

Back