Oktobar1864
Poznat
- Poruka
 - 8.211

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ja sam ga stavila. Nisi valjda ozbiljna za majicu@slight, jesi ti postavila onaj divni crveni wallpaper sa njima? sto si u photoshopu pravila? iskreno da ti kazem, mislim da ga stavim na majicu, pa sam htela da te pitam za dozvolu...![]()
 Wow osjecam se pocastvovano skroz. Jako mi je drago da ti se svidja Naravno da imas dozvolu 
 Jel moze?Jeste ja sam ga stavila. Nisi valjda ozbiljna za majicuWow osjecam se pocastvovano skroz. Jako mi je drago da ti se svidja Naravno da imas dozvolu
Samo imam jedan uslov
a to je da nam postavis sliku majice kad zavrsis
Jel moze?
Hoces li staviti i neki tekst ili samo sliku?

Joj,to je bas slatko
Da,i meni bela deluje onako..jednostavno,obicno,pa sam mislila crnu,i onda omot od poslednjeg albuma,kao posl.slicica sto je forma stavila veceras,ona sa narandzastom pozadinom,bilo bi suuuper !!
Ja cu verovatno ovo kao tekst:
''Moj korak je moje,ime cuvaj me!''
Kako vam se cini to,i moj novi avatar?![]()

Ja imam ceo taj koncert, ali je on "težak" preko 260 MB, tako da nema šanse da ga "bacam" na Internet, no, čini mi se da se može naći na nekim torrentima.Joj,videla sam to.
Vidite publiku ,kao da je u transu,i nekako cudna ,teska atmosfera,uz Tonemo(kakva bi drugo bila)
Mnogo dobro .
jesi ti pravi firchie, mislim onaj pravi??
I meni, iako sam veliki fan i Time-a. Ponekad obrade znaju ispasti bolje od originala.Joj,to je bas divno...meni se vise svidja ekv verzija nego dadova...
Hvala Milunka za ovaj link."sh.g.t.m. " Album grupe "Suneshine" na kom je takođe gostovala Magi sa EQV:
http://rapidshare.de/files/38541216/Sunshine_-_sh.g.t.m.rar.html

I meni, iako sam veliki fan i Time-a. Ponekad obrade znaju ispasti bolje od originala.