Knjigu nisam procitala ... Ali moram da kazem da je zaista interesantno da ste svi vi koji ste knjigu procitali ( @profa, @/una/, @sibil )ukazali na jedno - raskrinkavanje Magine i Milanove privatnosti. Tesko mi pada autorova gordost ( da izvini gospodin Aleksandar Ilic, knjigu nisam procitala iz objektivnih razloga, a nameravam da je procitam... a nemam nikakvih zlih namera prema pomenutom gospodinu...jos kako ga smatram ljudskim i Bozijim bicem ), ta njegova namera da rusi tzv. mit o EKV - bili su talentovani, kreativni, misticni, ostali su enigma, interesantni za nove mlade generacije - pa onda da gospodin Aleksandar Ilic brze bolje predupredi stradanje tih novih mladih gneracija... da ne budu uzori oni koji ne treba da budu, je l'te... Da se kaze istina! Kao da je autor TAJ KOJI IMA PRAVO DA PREUZME BOZJE MESTO I KAO DA JE ON TAJ KOJI ZNA APSOLUTNU I JEDINU ISTINU TE IMA SVAKO PRAVO DA JE IZNESE?! Od kada znam za sebe, uvek sam samo i slusala price o tome kako su clanovi EKV narkomani, da ne navodim samo izraze koje sam sretala - narkomancine! balsamovani od droge! ... Lepo je @TDSC rekao u svom skorijem postu da svako ko je zeleo da sazna o EKV i njihovom okruzenju u ona vremena mogao je da se raspita i tako dodje do odredjenih ali i DOVOLJNIH detalja o njihovim zivotima. I pri tom da sve to ne vodi u razbucavanje i razapinjanje njihovih zivota za javnost... Nego, ljudi daju sebi za pravo, pospu se malo pepelom po glavi pa krenu u kvantitativno i kvalitativno vrednovanje tudjih grehova,vrlina, zivota... I misle bas -to je jedna i vecna istina... Apsolutna... Mogu ja da imam neka osecanja, secanja, misli, pretpostavke i gomilu drugih psihickih funkcija, ali da li je to ISTINA KOJA JE OPSTA I JEDINA?! zasto se krsi osnovno ljudsko pravo - pravo na privatnost - kada su Magi, Milan i Bojan u pitanju? Je l'to zato sto su oni mrtvi? Mozda prvo da razmotrimo da li su oni bili ljudi ili da pristanemo na to da posto su mrtvi onda nemaju nikakva prava!?Prosto, nema mere... Sve vodi ka nekoj anarhiji... Nema zelje da se radi za opste dobro svih...