Auuuu... do skora je trajala rafalna paljba sa LIVE snimcima, kompilacijama... 
Ali kad poceste sa fotkama ... 

Kuku!!! 
Veliko HVAAALLLAAA 
 @martini _hingis, @oktobar, @Slightsigh, @Forma _ Ideale, @ Milunki !!! 

Sta reci?!!
Sto rekose 
@TDSC i 
@DeathlsAMidnightRunner ( kuku! , veliki nick ) , jedva postizem da vas pratim, kolk'o se raspisaste!
@LoL, tu sam ja, nego... ko ce stici sve ovo da isprati??!!
A vidim i 
@Firchie se javio! 

Sjajno! Cim je imao toliko vremena, znaci da dolazi 
novi revisited... A i 
@profa nas je obavestio, nema sta!
Eeee, nego ja sam se setila jednog detalja u vezi Bojana... Posto se o njemu malo zna... Prosle godine, na TV Metropolis, bila je neka emisija TRAGAC... I tema te emisije bila  je 
prijateljstvo.  U Emisiji je gostovalo nekoliko poznatih likova, izmedju ostalog i Nikola Cuturilo Cutura - secate se, svirao je ritam gitaru u RIBLJOJ CORBI, pa je imao bend OBLACI i hitove '90 i '91 ,  ,,Voli me '' , ,, Reka ljubavi '' ... bla bla... On je pomenuo kako je , kada je otisao u London stekao mnogo dobrog prijatelja - Bojana Pecara ... Ja... ne verujem sta cujem! Kaze Cutura: ,, Kad smo Bojan i ja bili u Beogradu jedva da smo razmenili  pet recenica... Znali smo se, ali bilo je tako. A kad smo se sreli u Londonu, postao je jedan od mojih najboljih prijatelja.''
A isto sam cula da se Bojan nadsviravao preko terase sa Miskom Plavim ... Kao, bili su komsije. A znam i da je Misko tvrdio da nema boljeg muzicara od njega u Beogradu, tipa, on  zna da svira najvise instrumeneata... Bilo mi je slatko to njihovo medjusobno takmicenje...
Eto, poneka sitnica i od mene drugari!
Cmokam vas sve!