EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao jeste tako mi se svidjela ta slika da mi je jos ostala u pamcenju a ima sigurno godina dana kako sam je vidjela. Kazem ti bilo je tu zaista totalno novih, bar za mene slika. Divne su, i zaista cijenim sto Marina zeli da to uploduje, mogu misliti kako je to tesko sa sporom konekcijom. Izvini Marince sto te mucimo. Isto se sjecam jedne novije Magine slike kako sjedi na fotelji, sa onim njenim melanholicnim pogledom.
A taj sajt, to je bio taj oficijalni sajt za EKV, elem radio je mozda samo jedan dan, i od tada nista. Samo stoji da je sajt "u izradi" evo vec godina dana :dontunderstand:

ja cu onda postaviti magine slike, a marince nek postavi milanove, bojan ima najmanje slicica

Poslednja izmena:
HVALA TI MARINA ove slike su divne. :heart: Ona slika sa Milanom u tusu je wow, ma sve su divne. Hvala, hvala :heart:

@ Martina, pa ovako kako se ja sjecam, slikano je u bekstejdzu ima neko ogledalo sa strane. Magi sjedi i crta ili pise nesto u neku svescicu. Milan sjedi odmah do nje i onako gleda sta ona pise, ruka mu ispod brade, prekrstenih koljena. ;)

HVALA TI MARINA ove slike su divne. :heart: Ona slika sa Milanom u tusu je wow, ma sve su divne. Hvala, hvala :heart:

Nema na čemu...

evo magine još jedne...

ivv2hl.jpg

Imam jedno pitanje, u vezi ove slike ko su ove dvije djevojke sa Milanom?

f5bm8l.jpg

jao i ona slika kad igra sah uf :)

Kakvo divno, blago i njezno stvorenje je on bio. Onaj njegov mili pogled, kao srna.

@ Martina, pa ovako kako se ja sjecam, slikano je u bekstejdzu ima neko ogledalo sa strane. Magi sjedi i crta ili pise nesto u neku svescicu. Milan sjedi odmah do nje i onako gleda sta ona pise, ruka mu ispod brade, prekrstenih koljena. ;)

poznata mi scena, mozda sam videla na nekom koncertu, ali sliku nisam! bas me sad zbuni, a gde si je videla?:confused:

Hvala ti Milunka :heart:
a da bi se vidjela slika samo kopiraj onaj drugi link gdje kaze link za forum 1 uvijek drugi po redu. i onda ce se vidjeti slika
ako ti nije tesko stavi omot albuma S'Vetrom u Lice, znam samo kako naslovna izgleda

Dosta davno smo ovde pricali o Ziki i kako je on gostovao u jednoj emisiji i dao palice sa kojim je svirao voditeljki. Neko je stavio tu emisiju na youtube, i evo linkova

Mnogo je smijesan kad vozi rolere :hahaha:

Auuuu... do skora je trajala rafalna paljba sa LIVE snimcima, kompilacijama...

Ali kad poceste sa fotkama ... :aaa: Kuku!!!

Veliko HVAAALLLAAA @martini _hingis, @oktobar, @Slightsigh, @Forma _ Ideale, @ Milunki !!! :hvala::zaljubljena::heart::heart::heart::heart::worth::ok::klap::cmok::cmok::cmok::cmok:
Sta reci?!!

Sto rekose @TDSC i @DeathlsAMidnightRunner ( kuku! , veliki nick ) , jedva postizem da vas pratim, kolk'o se raspisaste!

@LoL, tu sam ja, nego... ko ce stici sve ovo da isprati??!!:heart:

A vidim i @Firchie se javio! :klap: Sjajno! Cim je imao toliko vremena, znaci da dolazi novi revisited... A i @profa nas je obavestio, nema sta!

Eeee, nego ja sam se setila jednog detalja u vezi Bojana... Posto se o njemu malo zna... Prosle godine, na TV Metropolis, bila je neka emisija TRAGAC... I tema te emisije bila je prijateljstvo. U Emisiji je gostovalo nekoliko poznatih likova, izmedju ostalog i Nikola Cuturilo Cutura - secate se, svirao je ritam gitaru u RIBLJOJ CORBI, pa je imao bend OBLACI i hitove '90 i '91 , ,,Voli me '' , ,, Reka ljubavi '' ... bla bla... On je pomenuo kako je , kada je otisao u London stekao mnogo dobrog prijatelja - Bojana Pecara ... Ja... ne verujem sta cujem! Kaze Cutura: ,, Kad smo Bojan i ja bili u Beogradu jedva da smo razmenili pet recenica... Znali smo se, ali bilo je tako. A kad smo se sreli u Londonu, postao je jedan od mojih najboljih prijatelja.''

A isto sam cula da se Bojan nadsviravao preko terase sa Miskom Plavim ... Kao, bili su komsije. A znam i da je Misko tvrdio da nema boljeg muzicara od njega u Beogradu, tipa, on zna da svira najvise instrumeneata... Bilo mi je slatko to njihovo medjusobno takmicenje...

Eto, poneka sitnica i od mene drugari!

Cmokam vas sve!

Poslednja izmena:

Back